Баш тој тапа тим е актуелен првак во Англија баш тој тапа тим го донесе Торес сакаш да ти објаснам кој калибар е тимот. Баш тој тим го тепаше Манчестер Сити за 5 минути баш тој тапа тим е сеуште во ЛШ за разлика од некои други нема што тапа тим . И Манчестер изгуби од Вулверхемтон и Реал од Спотринг и Гранде Барса од Херкулец и твојот Милан ете да не се налути изгуби од Палермо и Јуве кој знаеме од кого губеше и што сега слаби се овие ај жити Милан не збори само за инает знам дека ги мразиш па опростено ти е сфаќам како ти е не се случува прв пат многу не мразат
актуелен ? 3 место со 11 поени позади ... торес ? 10 утакмици без гол манчестер ситу? со балотели дебили палермо и јуве? една победа еден пораз милан? 3-0 против вториот на табела манчестер од 2-0 2-4 и фатив на ливче поради нив челзи 0 титули на почеток и 0 на крај ... нема титули за фајк клуб -edit бидејки гледате на сегашност а не минато Милан 1 на табела Челзи 3
Само затоа што до сега не сме имале титула во ЛШ не мора да значи дека сме тапа! Пред да дрндате наоколу за Челзи дознајте ја нивната историја, да се издигнат до тоа што се од тоа што беа, е нешто за пофалба. Торес се уште не е навикнат на играта во Челзи, му треба да се стабилизира, и додека тој го прави тоа, Луиз покажува добро што умее и знае.
Друже смешен си со мислењава. Некој да не знае дека навиваш за Астон Вила и за Милан ќе си помисли дека си голем фан на Манчестер, така делуваш Дали знаеш што знечи тоа актуелен???? Што ми споредуваш сега 3 место, до мај Челзи е и ќе биде актуелен шампион на Англија па и да се 10 место.... И немој да мешаш Премиер Лига со Сериа А. Мене искрено темава ми ја уништуваш со вакво провоцирања и потсмевања кон другуте клубови(читај Реал Мадрид и Челзи).
Честитки драгаааааааа! Вчера им ги скршивме кичмите Тапа беа интерашиве, колку сакаат нека се љутат, имаат право кога губат, али бевме далеку подобри. Ајдееееее па и титула да си земем во скудетото конеееечно!!!
^^ Нека ни е честита победата драга. Јас не знам за тебе ама јас зарипната сум денес од вчера Онолку немам навивано не знам од кога И на крај срцето ќе ме стегнеше, солзи од среќа ми дојдоја... Ама не смееме да се опуштиме со ваква игра како вчера уште последниве утакмици да ги изиграме, +5 сепак не е гооолема разлика за да се опуштиме.
Eпа овака сега актуелен трк на гугл не го капираш зборот по се ми изгледа Торес хмммм види и за него пишува на гугл во случај да не си чул . Останативе велат само не дај Боже да проработи наш е до 2015 така да има време Сити дебили да може се ама тоа газдите земаш играч од 5 милиони го продаваш за 25 ама што купија добри играчи и што ќе прават догодина еее тоа ќе видиме во секој случај опасни се и ќе бидат а Балотели не е никој фактор зошто има мнооогу добри играчи . Палермо јуве ? ајт пак разгледај табела не те сфатив ако добро те сфатив грешиш и тоа поприлично многу. Милан .... а дека правиме муабет за порази Манчестер ова корупција бе дека фаќаш на спортска па затоа ова опет ја утна темата на муабет . Челзи 0 титули ајдеее..... а што подигнаа лани ? пехар за фејк клуб оооо Боже мој .
Милан Сте слушнале за Пато?? Или пример Касано? Ве поздравуваат Грлс што мислите за Фиорентина-Милан? Одиме на победа?
Моја прогноза интер тепа .... Челзи исто така ќе биде тешко напнато неизвесно ама сепак се надевам на победа сега се фрливме на 1 карта ... Неофицијално Торес на клупа
Море Росоњерке, изгледа во латино муд се УН ДОС ТРЕСССССССССС... http://www.youtube.com/watch?v=NqfoR9Sl8aE Изгледа нешто со три гола разлика му тргна
Јас само знам дека не сакам да сум во кажата на навивачите на Интер. Сепак не е малку да губиш 2-5 и тоа на домашен терен Едвај чекам утре Челзи-Манчестер. Blue is the colour!
Јас сум навивач на Интер и жално е тоа што се случи вечерва.Ама тоа е тоа, Пандев не играше, така да и не ми е криво многу.