Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Честитки за Торес на не еден туку двата гола ... сеа да видиме дали го може истото против прво лигашки тим

патем од страната на Милан што собрав :lol: :lol:

На BoaVista, JuLleE и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Е ај честито,изгубивме два бода од глупата Малага :@ ,Мораше ли во последната минута бре.А и Бензема пропушти многу убави шанси.Знаев,знаев дека со само еден гол не сме безбедни,дека секогаш на крај ни се случуваат вакви работи.
    Ај,сепак 8 бода сме предност,сепак се недостижни колку-толку.Ама немој веќе вакви киксови.

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Добар натпревар, имаше многу неискористени шанси од страна на Реал, конкретно Бензема.. иако Малага повеќе време се бранеше сепак добри беа, али сметам овој бод му е многу спрема прикажаната игра.. Али таков е фудбалот

Подршка за Абидал и Муамба од реаловите фудбалери !

Прикачени фајлови:

На Smilly, starbucks и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  4. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    После 11 победи по ред, 1 нерешен резултат не е толку лошо. Имаме +8 бода предност.

5. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Па и во право си ама не сакам воопшто да се намалува таа бодовна разлика,може овие фраечињата пак ќе зезнат на Камп Ноу против Барселона и титулата ќе виси на конец.Ама сепак е добро,сега за сега.

Инаку,Реал се покажаа дека се навистина фер и коректни.Големо браво за тоа на почетокот :clap: .Хуманоста сепак на прво место.

6. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Добра игра на Реал, многу создадени шанси, ама ептен слаба реализација. Малце незгодно што примија гол во последна минута, ама тоа е фудбалот, после толку неискористени шанси логично дека ќе следува казна. Инаку голот на Малага од слободен беше ептен добар :clap:

7. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе,што читам на Фб навивачите на Барселона се радуваат за киксот на Реал,мислат имаат уште шанси за титулата.Ејј,8 бода не се зафрканција :fubar: :) .Се вадат на тешкиот распоред на Реал во претстојниот период.Ама ако,поарно нека се надеват малку па да им ја земеме титулата.Така е посладко :) .
    Го најдов распоредот на Реал на една страна,ама не е баш точен.Покажува дека со Сосиедад играеме после три кола а играеме другото коло.Ако знае некој точен,нека даде линк.

Инаку вонредно коло има оваа недела,јупиии.Ајде Реал подари ми убав поклон за роденден :) .

На Pelikuna и ani22 им се допаѓа ова.
  8. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Еве ви распоред :)

Прикачени фајлови:

На Plavusa.17 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  10. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    На мојот роденден ќе гледаме Ел Класико :rofl: Па нема да може Кикица да ми дојде на роденден еј :lol: . Ама не, ова не може да биде случајност. Сигурно Кики ќе ме почасти со два три гола онака роденденски :D

11. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ќе ти дојде после утакмица :lol: .

Туку,јас сум многу песимист кога се работи за Ел Класико.Го чекам со душа да дојде,и после пак си седам разочарана поради победата на Барселона.Кога ќе се промени веќе тоа,ај да се надеваме овојпат :) .Иако се си викаме овој пат ќе ги победиме и пак ништо.Почнав да се пронаоѓам во она на 9гаг навивач на Реал пред и после утакмица :) .

На Smilly и BoaVista им се допаѓа ова.
  12. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Пак Барселона ќе тепа, тие максимално се фокусирани на Реал, си велат: леле само Реал да го победиме, па за другиве што ќе биди нека биди..
    и заради тоа Реал ќе си земе титула :)

13. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Колку само ќе ми биде смешно ако извадат Реал 0-1 победа :lol: :lol: :lol:

Класико ќе ја скрои судбината на битката за титула

Оти ако Реал тепаат = морал за повеќе победи , ако загубат = прашалник во нивните умови дали можат да победат

Барса ако победат = толку е... ако загубат тогаш нема ни да се мачат понатаму ќе идат ЛШ да играат и Купот

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    утре ке одаммммм на стадионннн да ги гледамммм ЈУВЕ-МИЛАН јупииииииииииииииии :D :D :D :D :D едвај чекаммммм......

15. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Јас не мисалм дека Класикото е клучно за титулата.. и Барса да победи .. +5 не се малце, а и Реал во никој случај не би ја злоупотребил предноста :)

Дечките кај мене во клас се радуваа денеска за киксот на Реал Мадрид, па се најде еден паметен фан на Јуве и рече: Јас не се надевам на -4 , а вие на -8 летате во облаци.. Што е право , право е :)

16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    +5 лакше се дише!..
    Ех,ај и еден фан на Барса да каже.. :party:
    Ма кој што сака нека вели ама јас ви кажувам дека летнав од радост!
    Гледав во некаде 60та минута и после си се префрлив на 'се или нешто',велам ајде пак нема кикс од Реаловците..
    Завршува тоа чудоно,и ај да видиме колку тепаат Реал.
    Ма не срцето ќе ми излеташе,па каков гол од слободен на Казорла.Реакцијата на мадристите на Бернабеу,тешко се опишува :rofl: Боже сум се радувала како гол на Барса на Ел Класико :rofl: Тато одвај и да ме смири.
    Кај има да купам постер од човекот.. :l:
    http://www.youtube.com/watch?v=SofmNoTiaSk
    Тоа ви е карма,првата утакмица на гости Реал губи 0-2,во 80 минута 2-2..90 3-2 :^)
    Карма ит'с а бич!
    Малага заслужија бод,добро играа.

И +8 е голема предност,ама +5 и не е толку,со оглед на тоа што Реал има тешки гостувања ;)
    Пеп нема шанси да дозволи да зема Реал+3 на Камп Ноу.Доста беа киксови за Барса.

И ови интернет страниците ја преувеличуваат,веднаш Ла Лиг не е решена,сите карти се отворени бла бла..
    Јас поим немам што ќе се случува,тешко ќе биде,скоро и невозможно ама верувам во чуда.

Секоја чест за фудбалерите на Реал и подршката за Аби и Муамба :)

Бог му подари втор живот, Муамба почна да зборува!
    Фабрис Муамба ги изговори првите зборови по срцевиот удар кој го доживеа на натпреварот против Тотенхем на „Вајт Харт Лејн“ во рамките на ФА Купот. Оваа информација ја даде неговиот пријател Куртис Кодрингтон, кој го посети фудбалерот на одделението за интензивна нега, а ја пренесе агенцијата АП
    ^_^

На Hiii и Hipster им се допаѓа ова.
  17. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Смајли,ако радувајте се.Кажав,така посладка ќе ни биде титулата.Сепак мислам дека тие бодови се недостижни.А зошто мислиш карма било? Па точно е дека со Бетис одигравме тежок натпревар,ама Реал поштено се победи.Натпреварот не е само 70 минути.

Драго ми е што Муамба е подобро.

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Стварно е голема предноста, ама не е недостижна. А и искрена да бидам ја разгледав табелата на Хај и Реал дефинитивно има потешки натпревари, и поголеми шанси да киксне, за Барса да го стигне. Голем песимист бев за лигата, скоро и се откажав, ама како се одигруваат мечовиве се повеќе се намалува предноста на Реал :P Барса вечер ќе ја тепа Гранада, + дома тоа не ни зборам, ама Реал дали ќе го тепа Виљареал на гости или пак нерешено. Или може да се случи и да изгубат :D Ај ќе видиме :D

И не споредувајте Милан-Јувентус со Реал-Барса ви се молам кога нема споредба, Јувентус пораз немале а милиони нерешени натпревари, што не е случај со Барса. И пак Барса дупло повеќе заостанува зад Реал, отколку Јувентус зад Милан, ама пак Милан ќе биде шампион оваа година, а ситуацијата во Ла Лига се уште е неизвесна, зошто Реал и Барса се толку блиску еден до друг (зборам по јачина на тимови, а не по бодовна разлика), а Милан и Јувентус толку далеку, најмногу поради фактот што го наведов! Така што, бодовите немаат врска, Јувентус бод по бод оп второ место, додека Барса се има многу намачено за таа позиција и дефинитивно не оди по таа логика.

Ај да видиме вечер Јувентус-Милан во куп, не дека е нешто којзнае колку битно, али се работи за престиж.

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Хмм,по некоја логика Реал не кикснува со појаките тимови туку со послабите.Така да,тој распоред и не значи баш нешто.Ако е затоа кој очекуваше дека Барселона ќе киксне со Гетафе и Осасуна,сите очекуваа со Валенсија или Атлетико.
    За да кажеш дека се повеќе се намалува предноста на Реал треба барем двапати едно по друго да кикснат,па да речеш ајде им опаѓа формата.А ова беше ништо,немаа толку среќа или лош ден.Сепак мислам дека е невозможна мисија Барса да освои титула.

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Реал еднаш киксна и одма се опуштивте сите, дајте полека малце :)