Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Чекајте бе луѓе...па јас лично изјавив дека Реал ќе си ја земе Ла лига оваа година.
    Ама ме радуваат овие бодови помалку.
    Сега и не знам што да му ја мислам, на Реал му треба само уште еден пораз и едно реми(онаа на Камп Ноу е веќе добиена) и тоа ќе биде..
    Оние изјавите на Пеп,дека сеуште Барса нема шанси за титулата,се обратна психологија. ;)
    А Лебедче,карма не мислев на Бетис..туку на Малага,па нели ви текнува губевте 0-2 до 70 минутка,и во 90 дадовте гол за 3-2...карма,Малага ве замолче во 91 :rofl:

Ајде вечерва Барса му ја мислам дали+7 да ја уплаќам,ама најсигурно+5..Нема да троши енергија Гвардиола на Гранада,сепак Милан не чека :)
    Овие од алфа,нека не му ја изведуваат многу бе! Па нека ги откупат правата за емитување на Ла лига,а не да го арчиме нетот ]:) !

2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Аха,епа тоа пресврт во наша корист беше во првата,сега малку и они да се порадуват :) .

Инаку што ме бунеш бе дете.Па на Алфа ја дават Ла Лига или можеби грешка ти е тоа напишано.Туку кога сме кај Алфа нека намалат малку со тоа рекламите на секои пет минути,повеќе реклами отколку фудбал дават :x :) .
    Ајде и тука да му честитам роденден на Фернандо Торес :party: .Нека му е најсреќен и нека продолжи да реди успеси во плавиот дрес :) .

3. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Јас стварно незнам што толку се попаливте на нерешениот резултат на Реал. Па се знаеше и се очекуваше дека до крајот на сезоната Реал ќе киксне. Немаа пораз половина година и никој не очекуваше дека до крајот Реал само ќе победува. Јас искрено повеќе се надевав дека ќе киксне против Бетис, ама таму не послужи среќа. Затоа па со Малага немавме среќа и тоа е. А што мислите вие дека ни Реал ни Барса нема да кикснат до крајот :o . Јас типувам дека ќе има барем уште по 1-2 кикса и на двете страни.
    Инаку Реал треба да изгуби на три натпревари (вклучувајќи го и тој на Камп Ноу), а Барса да ги тепа сите до крај, за да Барса конечно се најде на врвот на табелата со 1 бод плус, што реално е тешко веројатно.
    8 бода сеуште се убава предност, мислам дека Реал ќе успее да ја сочува оваа предност.

И да, не се истрчувајте предвреме за Ел Класико, да не се изненадите, па да ви биде криво после ;)

Edit - се согласувам дека Реал го чекаат потешки натпревари, ама не се така лесни натпреварите што треба да ги игра и Барса (Атлетик Билбао, Гетафе, Леванте, Реал, Рајо, Малага, Еспањол и Бетис)

На SunFlower94 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  4. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Поарно нека се истрчуваат и радуваат,па после ладен туш.Така да од мене имате дозвола да се радувате колку сакате :lol: .Сепак на реми на Реал чекавте цела сезона.

Се зезам дечки,нем некој да ми рипне :D .Не се карам веќе во оваа тема.

На SunFlower94 и BoaVista им се допаѓа ова.
  5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сум пратила двапати исто мислење и нема опција да го избришам,дај да го искористиме :^)

Ехех кој се радува на темата кога има Ел класико...овој пат ќе ги издишиме,ма има 8 да примаат :rofl:
    Многу бил појак Реал ова она..па пак Барса со судии ќе тепала,и на крај кој добива ладен туш,де кажете :wasntme:

И ние католинците не велем дека не скокаме,ама барем ние сме си реални :wasntme:

Боа,ме загрижи сега со роденденот.. :?: Ако евенутално ја победите Барса,јасна ни е причината!

6. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Боа,еден пораз на Ел класико,уште еден и едно реми,и Реал и Барса ќе имаат ист број на бодови :)
    Ама мислам дека тогаш се рачунаат меѓусебните пресметки,поправете ме ако сум грешка. :)
    Мене ме радува тоа што,(според мене) Барса нема да направи ниеден кикс до крајот..а за Реал не сум баш сигурна.
    Блек :rofl: Ма додека да се разбереме..
    Мислам на тоа што не даваат пренос Алфа на сите утакмици,еве пример вечерва нема да има,а мислам дека и утре нема да има пренос на Реал-Виљареал :^)
    А, за рекламите на секоја минутка да не коментираме,колку голови имаат паднато тогаш.. :tmi:

Неимар во 2014-та пристигнува во Барселона
    Веста веќе ја пренесоа сите шпански медиуму,се надевам дека е вистина ^_^

п.с вечерва дербито Јуве-Милан :inlove: Уф едвај чекам.

7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    ^
    Натпреварот нема да го емитуваат на Алфа.А и жално е да гледаш фудбал на нашиве телевизии посебно некои како Алфа што пуштаат реклами на секои 2 секунди и ти се смачува и од утакмица и од се.

Торес 28 години а :geek: Нека му се множат и годините и децата :rofl:
    Туку пред некој ден најдов една постара празна тетратко со Челзи и гледам, гледам сите ги има освен Торес :worried: Мака ми падна па нацртав едно кругче 4-5 линии и напишав над човечето Торес :lol:

8. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Ми се бендисува шо сте толку самоуверени, уствари станавте самоуверени де, зошто до вчера други муабети вртевте :D Едно реми на Реал после 6 месеци ви ја врати самодовербата, ама ако, барем понеизвесна ќе биде Лигата и помила ќе ни биде титулата на крајот :D

Едит - Znate li sta je ironija?
    Bjezimo Barsi 8 bodova,A oni su srecni :)

9. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Смајли како бе нема да дават,и вонредни кола дават.Ако не дават се големи глупаци :fubar: .Баш се израдував за фудбал во сред недела.Хај тогаш Торес мислам во Ливерпул беше,ако поубаво што премина во Челзи.не ги сакам баш Лузерпул :devil: .

Абе стварно е иронија.Душички сте ми вака кога се радувате за намалени два бода.Ќе биде,ќе биде.Само Реал еден пораз :!: и едно реми да направи,и исто унапред му го рачунаме тој поразот на Камп Ноу.Плус,минус и Барса шампиони.Ова ми личи како некое дело на Толстој :) .

10. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Иронија..фан на Реал пред и по Ел Класико ;)
    Блек официјално за Барса нема да има пренос,а и за Реал мислам :)
    Па што знам, јас и покрај тоа што сум голем оптимист ви честитав титула,сега чекам само чуда да се случат .Јас пак сум сигурна дека Барса нема да погреши,ама не сум сугрна дека Реал ќе ќиксне..ќе видиме ај,признајте вака Ла лига е поинтересна со +8(читај +5) :wasntme:

Ако Реал утре ќиксне да не сте се уклучиле на темава една недела :rofl:
    Ве :*

11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ама ако не киксне вие да не се појавувате.Важи? :D

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  12. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Чесен збор од мене имаш дека нема да се уклучам ако изгуби (ама нема да изгуби :) ).Мора,во чест на мојот роденден да победат :rock: .

На SunFlower94 и BoaVista им се допаѓа ова.
  13. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Абе и да кикснеме ние си имаме солидна предност :D Туку гледајте вие да не кикснете, зошто црно ви се пишува :D

На SunFlower94 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  14. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Aaa Пеликунке не може така,јас искрено не верувам дека Реал ќе ќиксне :wasntme:
    Јас ви ветувам ако вечерва Барса разочара,се гледаме на темава после 1 недела!

15. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Смајлиии почна веќе и со црн хумор :rofl: Барселона ако киксне од Гранада јас 1 месец не се појавувам на темава!
    И гледате Реал кикснува,Барселона кикснува и темата штама ниту еден ќе нема :D Бидејки прилично овде сме фанови на Барса и Реал па им ја правиме интересна на другите :!: И фановите на Милан се доста бројни но нема да им биде интересно сами :lol:

На Smilly, BlackSwan5 и BoaVista им се допаѓа ова.
  16. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Или па Манчестер Ј.киксне па 2 страници се испишани (или подарен пенал)а сега кога победија 5-0 никој нема да спомне за тоа :D

17. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Поарно така,оти осеќам ќе не банират.Само за Реал и Барса да се зборело 24/7,темата е пола испишана од тоа.А пак Ел Класико кога ќе дојде спремајте се на 1000 и повеќе мислења.Ако супер си е :) .
    Ај киднувам јас од овде,драг ми е акаунтот сепак.

Поздрав :hai:
    http://www.youtube.com/watch?v=iuuOuOYo ... re=related

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Освен Барса што е секогаш расположена, и Атлетико Мадрид и Билбао ми изгледаат расположени да го тепаат Реал, а и јаки тимови се+дома играат...нема да е лесно. Ел Класико веќе се рачуна во победите на Барса, тоа одамна се знае, традиција :D
    Иначе Барса-Гранада јас ја имам 5+ Смајли, ама фактот што испаднав грешка што се мислев дали Осасуна да ја пишам 1 или Х, па ја пишав 1, ме заеба. Како и да е, нови бодови за Барса.
    Жестоко е шпансково, нема што, то ми се свиџа :D А утре Реал ќе го пишам 3+, па да видиме.
    Од утакмициве на Барса, најнезгодна ми изгледа со Бетис. Само тоа може да е пораз. :P

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Епа цурки мене и Хај ќе не гледате на темава,Барса си ја враќа препознатливата форма! 8)
    Ма одлично одиграа.Ептен задоволна од Куенка :clap: Ајде сега да влезе и Тељо,да паѓаат голови.
    Меси,се изедначи со Цезар првиот стрелец на Барса :bow: :bow:
    Сега во второ сигуно ќе постави нов рекорд!
    Одбраната одлично функционира!Ма све је перфект,таква Барса сакаме да гледаме ^_^
    2-0,ајде ајде 5+завршува оваа гарант!

Eдитирам:ни дадоа гол :| Али један ко ниједан нели :wasntme:
    И пак едит-2-2 од пенал! :sweat:

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ај Милан што не се замара многу со купот, туку Јувентус пак не може да ја задржи предноста што им ја даде Дел Пиеро. Па џабе ли се намачи човекот, џабе ли се скапаа од радување фановите на Губентус? Пак 1-1 ли бе, пак? Епа, најубавиот во Милан не дозволува пораз, макар и на гостински терен. Ај што не играат пола играчи што се повредени, ај добро и во Јувентус е слична ситуација не играат едни од најјаките, ама напрајте нешто во купчево мајкуму. Лигата е наша, Лига на шампиони пред малите екрани само гледате, ај догодина ќе заиграте има време :D муабетов ми беше, и таму кај што имаше некоја шанса да напраите нешто, не правите ништо :D

Милан 1-2 хахахахаха ах Јуве, Јуве :rofl: