Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Што бидна ова бе 3 гола за 5 минутки :o
    Меси :* :* Ете сега е најдобар стрелец во историјата на Барса!

2. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Еј 2-2 срцето ми застана :rofl: Арно ама кој ако не Меси за 3-2 :P Колку лесно и мајсторски ја црпна топката и како после да не го сакам кога ми загарантира престој на темава :rofl: Ке има уште голови.

Инаку за спортска оваа е шок, колку душички сега се нервираат :worried: :D :D

Додека не поминало времето за едитирање да се пофалам 5-2 8) :D

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ И мене си викам што се деси :o :tmi: да не урочивме :D и оп ја фативме 5+ :D

Да не се зарекуваме, до крај нека остане резултатов, по можност уште некој гол на Меси :D

Јувентус, ништо и од купот. :rofl:

4. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Aaа што ви кажав..оп Тељо гол.Ама каква акција на Иниеста,Меси и на карај Тељо! :bow:
    4-2 :rock:
    Нема потреба да гледате дечки,јас сум ви коментатор,детаљ не пропуштам :rofl:

Мессииииии! Хет трикк :rock:
    Дај нека ми објасни некој зошто Дани доби втор жолт т.е црвен :o :fubar: ...

5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    5-2 :rofl:

За момент помислив леле од Гранада ли да кикс и Меси вика јас тука ќе ги искарам Гранада за давање надеж на неверниците

Браво и за Милан официјално 90 мин. Го нанесоа првиот пораз на Јуве

И утре Реал нема да киксне против Виља туку ќе ги тепа 1-6 :sweat:

6. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Да, најболен прв пораз и тоа од Милан, а на скапаниве продолжетоци 2-2. До кога бе вака ќе се вадат :envy: не им дозволувајте!

7. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Само што ја пофалив одбраната,види ти какви киксови направија..Пике бе,со право си седеше една уткамица на клупа!И пак не ти иде паметот...
    Дани бе дани :rofl:
    Ајде битни се 3тие бода ;) 5-3..кажав јас оваа ќе биде 7+,ами ајде битно ја фативме!
    Меси..ми мириса овде мене на златна копачка!!
    Масичко пак со топка дома,добро бе па нема да има место веќе... :rofl:
    Роналдо нема да заспие ако не ја врати предноста утре :D

8. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Ајде како велат, купот е за лузери :D

Сепак најбитен момент е тоа што Милан му го нанесе првиот пораз на Јувентус сезонава !

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Пораз? За каков пораз зборите,росонерки? :D

10. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    1-2 заврши до 90та минута, така што тоа сепак е пораз, тоа што го извадивте газот на продолжетоците е башка работа, и тоа пак не тепавте туку реми едвај ццц.

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Kупот на Италија реално нема никаква вредност, од секогаш тимовите играле со вторите тимови иги испробувале младите играчи.
    Ама тоа е тоа, вчера тим кој нема освоено титула со години, се радуваше за влезот во финалето исто како да освоиле Лига на Шампиони :)

На JuLleE и Yipman2 им се допаѓа ова.
  12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
  13. sa4y

sa4y Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    Лелеееееее вечер Реал ќе се молам да изгубиии !! хаха :D :D :D
    а шо напраја јуве-милан ? :o

14. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    ' Fan na REAL sum, no ne vredi da zboris loso za vakov igrac, ronaldo e dobar, no messi ima nesto plus sto go nema sekoj igrac, Hala Madrid'

-Секоја чест,искрен си е човекот. :bow:

Ѕвезда моја... :l:
    Победа или ништа друго!..Ѕвезда ѕвезда ѕвезда пјева маракана ^_^
    http://www.youtube.com/watch?v=ZxXlleri6vY
    Idemo Zvezdoo!!!

15. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Прва работа,фудбал е спорт што се игра до последната секунда,со се продолженија. Второ,незнам со кој состав игравте,прв,втор,трет,кои играчи ви се повредени и остало,тоа е ваш тим,а дали бил редовен играч или некој од оние кои греат клупа не е битно. Втора работа,на гости ви покажавме кој е реално подобар,или и за тоа ќе плачете? И ќе продолжите да го потценувате Јувентус како тим? Независно дали е Куп,ЛШ,Серија А или натпревар у маало,мајко му стара,не сте ни вие толку златни па да се прчите као не ви е гајле дали ќе освоите титула или не. Ако толку сакате вие да го имате првиот пораз врз Јувентус,еве слободно,тешете си се,бидете си морални победници и наоѓајте изговори до која минута се гледа резултатот. Сакале вие или не,од сега натаму ќе мора да се потрудите за ги победите Вучинич,Маркизио,Дел Пиеро и дружината,а нема да ви биде лесно. Единствено нешто по кое се разликувате од нас како тим е тоа што не ја добивте истата казна како нас во 2006,нешто за кое мислите дека вечно ќе зборите,пошто ви го спасија гзот. Навивајте си,но не потценувајте тим што со вас бришеше патос пред неколку години,за да не удри кармата по носот на Ибрахимович.

16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Фала богу,од прва си најдов добар линк за гледање.Тоа ретко се случува.Супер се овие шпанскиве коментатори.

Инаку тежок натпревар,се надевам дека во второ полувреме ќе поведеме.А овие Виљареал колку груби играчи :x .На Пепе крв му пуштија а судијата ништо не суди :fubar: .Но другите одлуки беа коректни.Ајде дечки вие можете,чекам да ме израдувате предроденденски :party: .

Сакам за роденден и една тројка со Роналдо и Алонсо може? :lol: :lol: ;)

17. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Товели, кога последен пат Јувентус зема титула? Јас не се сеќавам.
    Нема што да се тешиме ние, ПРВО лигата е наша. ВТОРО додека ние одиме се подалеку во ЛШ, вие не ни играте во најпрестижното фудбалско натпреварување, гледате од дома. ТРЕТО чекај, уште не е ваш ни купот, чекај, чекаааај Наполи е јак тим. Да продолжеше Сиена, да речев ајде зимајте го купот. Ама вака не. Ќе навивам со сите сили за Наполи во финалето, зошто е јак тим и не е за потценување, зошто може да освои куп оваа година и заслужува, па зошто да не.

Од Серие А, ЛШ и куп на Италија имате шанси само во купот и тоа играте финале со многу солиден тим, па и таму ви гори под нозе. Така што, кажано е се.

18. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    ВиљаРеал се срцкии :l:
    Уф мајке ми,дома рушив све..Реал со играч помалку ^_^
    Ајде Виља издржи уште 5 минутки..ајде те молам!
    1-1!!

19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    На играч од Виљареал му дават 2 жолти, а не црвен ни исклучување, а на Рамос веднаш црвен. Е па нека им е на чест голот и нерешениот резултат. Уште еднаш оштетени од судиите, радувајте се каталончиња.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

1. Се гледа колку знаеш од фудбал ... прочитај правила официјално е 90мин без продолжениа ... така да се рачуна како пораз и тоа срамотен оти со втор состав ги тепавме јуве

2. Ги потценуваме оти се дупки и оти ќе го јадат од Наполи во Куп и Нема да освојат Серија А ....

3. Немора да ги тепаме Дружината оти они ќе си прават 0-0 со Сиена дома а ние ќе си зимаме титули и ќе играме 1/4 финале со јаки екипи у ЛШ

На Plavusa.17 и JuLleE им се допаѓа ова.