Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Aбе нели Милан ќе ја мачкаше Барса на лепче..мм? :rofl:

Добро ми кажа другарот ставај се што имаш на Х..ама јас,ништо не уплатив.Од пусти страв :wasntme:

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Амброзини :clap: немам зборови за човеков , 34 годишен некој ќе рече стар е за фудбал.. но тоа не е случај и со него.. извонреден !!
    Бонера реков јас изненадува и навистина е така .. баш ми е мило

Ел Шарави требаше да го започни натпреварот, многу млад а многу искусен играч е ..
    штета што Алегри, поинаку мисли .. али то е то... тврдо се играше до крај, по некоја шанса и за двата тима , што и како ќе испадни ќе видиме за 7 дена :)

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас не го сакам ич Бонера и го потценив, а и не сум нешто задоволна од неговава игра денес, онака просечно, што знам...

4. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    многу е променет, уште од натпреварот со Рома го забележав, внимателен сконцентриран ..

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.310
    Допаѓања:
    259.461
    Одлична игра на Милан, односно одлична одбрана, не му дозволија на Меси да прдне :D .
    Кој вели дека Меси е незапирлив :wasntme: .
    Кој велеше дека Милан ќе биде на колена.
    Го потценивте Милан, а сеуште ништо не се знае, се може да се случи во Барселона.
    Почнуваат од 0-0.
    Со ваква игра како вечерва јас верувам во момците и се надевам дека ќе оди Милан понатаму.

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Колку заврши натпреварот?

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022

Хахахах,Плавуша што е фан на Милан си кажа дека не се надева многу колку што беа претходните постови на фановите на Барса демек ке паднеле...Нормално по таков коментар кој е стандард за фановите на Барса ке се очекува реплика.Нема ваљда да молчат нели?

И така,ајде следен натпревар да гледаме голови.

8. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303

Со ваква игра.. само на место Робињо , Шарави и газиме :D

9. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    Мислам дека тоа што Барса реваншот го игра дома колку што и ја олеснува работата, уште повеќе и ја отежнува имајќи го во предвид значењето на голот во гости :wasntme:

10. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ еее и Тијаго Силва не го заборавајте, недостигаше вечерва е тек тогаш одбраната ќе беше бум, тврдина, немаше Барса толку да шутира на голот, а можеби Милан ќе успееше да даде барем 1 гол, без него ништо не е тоа-тоа :worried:

11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Колку заврши натпреварот?

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Искрено ова беше еден од подосадните натпревари во Лига Шампиони.

И да имавме добра одбрана, ама од друга страна требаше поотворен фудбал, за степен само, бидејки наш терен е Сан Сиро, теренот кај што поголеми се шансите за гол. А ние се затворивме, се браниме цело време, шутеви кон голот противнички со прсте да покажеш колку. И Барселона на нивни терен ќе се отвори и ние пак ќе браниме таму, бидејки тие ќе си напаѓаат имаат позитивен скор од денешниот натпревар. И ние гол кога? На свети никад.
    Ништо не се знае, ама се нервирам кога апсолутно 90 минути играме одбрана.
    Ај може ќе ги зезнеме во Барселона, ама овој резултат реално не ни е во прилог.

На Hiii, Smilly, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Каква утакица..треба срце за вакви дербиа а и нокти!
    У афект сум,али ај да направиме една анализа.
    Милан имаше страшна одбрана,играше со 9фудбалери во одбрана.Кога ќе видиш,излегува дека Милан цел натпревар се бранеше.
    Имаше одлични шанси за гол ама..тоа е фубалот!
    Од друга страна пак Барса,шо знам..не беа баш најсјајни.Почнувајќи од Иниеста,дефинитивно човекот се скарал со женската па имаше таков излив на нервоза :rofl:
    Барса имаше дупло повеќе шанси за гол,ама второ полувреме како да им беше сеедно!Чудно,чудно..
    А последната шанса за гол,на Меси па Тељо..ми иде да се убијам!
    Судењето..можеби не два, ама еден недосуден пенал сигурно имаше!(кога лелее незнам кој беше го влечеше Пујол за дрес,)

Guardiola: ''Jesmo li zaslužili pobjedu? Možda smo zaslužili postići pogodak, ali moramo pobjediti na Nou Campu za prolaz. Nadam se da će nas navijači podržati u uzvratu. Imam li komentara na dva dvojbena nedosuđena penala? Nemam.''
    Е Пеп,извини вака ама ние имаме..Барем еден можеше да досуди милионерчето!!

Не е лош резулат 0-0..се ќе се решава на Камп Ноу.Верувам на пласман во 4финале ^_^

Еј луѓенца мебелот ми остана читав!! :rock:

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    И те како беше досаден натпреварот. Очекував подобра игра, поотворена и од двете екипи. Ја фатив х, знаев дека нерешено ќе заврши, но мислев 2-2 ќе биде, а не 0-0.

А зошто не е во прилог овој резултат? Па поубаво нешто од неприман гол на домашен терен има ли? :) Е сега, таму ќе треба малце повеќе да се испотат, се надевам и таму ќе завршат нерешено, ама барем 1-1.

Овојпат навивав за Милан, не дека ги сакам многу, туку дека се италијанска екипа :) и навистина ми е жал што не дадоа гол.

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.310
    Допаѓања:
    259.461
    Сега сте оштетени од судиите???
    Кога Барса неможе да тепа, судиите им се виновни |( .
    Бледо, мизерно и веќе видено сценарио!
    Не личи за ваков тим!
    Судењето беше добро, кај најдовте грешки? Или сте навикнати на помош, а вечерва очигледно ја немаше.
    Требаше Милан да даде барем гол, па нека се брани вака и во Барселона.
    Сега ни треба гол и ваква одбрана.

На BlackSwan5 и BoaVista им се допаѓа ова.
  16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Јуле да не не помеша со Реал :wasntme:
    почеток на второ полувреме,кога имаше корнер за Барса..Пујол кога се местеше да шутира со глава,кога за малку без дрес ќе останеше..не видовте? :^) Не знам од кој имаше влечење ,ама ќе видиме кога ќе излезат снимките на Јутуб.
    За вториот не коментирам,сигурно се мисли на она со Санчез,а според мене то не беше пенал!Во никој случај!

Плавуша за Тијаго Силва не е сигурно дека ќе игра на реваншот во Камп Ноу..
    Милан на Сан Сиро се бранеше,ама на Камп Ноу нема што да брани,така да ќе видиме што ќе се случува!

17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.310
    Допаѓања:
    259.461
    На толку коректно и фер судење најдовте забелешка.
    Оставете барем еден натпревар да помине без натегање дали судијата судил или не досудил пенал.
    Во Барселона ќе биде интересно. Ако вечерва беше досадно, таму срцето ќе ни игра.
    Е дури тогаш и лакот на ноктите ќе си го изедам :D .

18. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    0:0 :)

Се океј, ама Барса сеа за теренот да се жали не бива. Теренот та теренот, аман, ко којзнае каков да е, како другите сите играат најнормални натпревари, не е теренот крив што не дадоа гол и едните и другите. Мислам не е којзнае каква тревата, ама сигурно е подобра од онаа на руските стадиони, нека се обратат кај Реал да им кажат како им беше во Москва против ЦСКА.

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Првото полувреме го гледав,второто бев на роденден па го ѕиркав само.
    И јас ќе кажам дека Милан имаше страшно добра одбрана ама требаше малку и да напаѓаат,барем еден гол да си имаат.Од тоа што гледав имаше доста промашени шанси и од двете страни.
    Што знам,и мене ми беше малку досаден овој натпревар.Ама ако другата недела ќе биде интересно.На Камп Ноу се ќе се решава.Мислам дека Милан имаат шанси,само треба многу посигурно во реванш и повеќе отварање и напад.Битно на Барса не и дадоа да даде гол на нивни терен,што е секако битно.

И изгледа многу буквално ја сфативте мојата реченица еурокремче на лепче.Не реков дека буквално Милан ќе ги прегази со 5-0 туку доволно е тоа што не им даде да дадат гол.Се надевам и на Камп Ноу ќе биде така.Како и да е,многу досадна недела во ЛШ.А толку ја чекав,ама другата недела ќе биде жустро.Тоа се чека.

Поздрав фудбалски дами :hai: .

20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Милан се бранеше оти фалеа кључни играчи во одбранта посебно , а сега ќе идат на 1-1 кај Барса само незнам дали ќе биде успешно :D , али ај еднаш било 2-2 можеби пак ќе биде :rofl:

Знаеш фората Милан играат лошо лошо и Оп растураат :?: :rofl: :D

Баерн да не коментирам