Знам дека може и така го викаат но не можам да се изначудам на другите кои се праваат удрени кога се однесува за ова прашање.Лесен противник?Во лш нема лесен противник.Јунајтед кој неколку пати по ред беше во полуфинале и во две финалиња од кои едно освоено испадна од еден Базел а беше најлесна група. Нека признаат барем еднаш дека имаа помош од судии.Што ке ги чини.Ама не,ова не е срам за Барселона отколку што е за судијата. Се уште се чудам на некои коментари. Колина,врати се,само ти си лекот за ваквите екипи.
Да ја минеше Барса ќе одеше во финале со Реал. Значи финале, се е можно нели. Штом дошле до финале значи во тој случај дека и двете екипи се подеднакво добри. Ти си фан и на Барса, велиш дека се најдобри, и тогаш штом Милан ја мине Барса, Реал не би бил проблем, зар не?
Па ја мислам дека Барса е најдобар тим во светот, ама Реал не е ич далеку од тоа, многу се блиску, ја колку и да го мрзам тој тим не можам да негирам факти. Тука се некаде... Милан да ја минеше Барса, пак ќе имаше потешкотии со Реал, нешто како пак да игра со Барса ќе дојдеше тежината на натпреварот. А вака, Реал може против сите освен против Барса, па не се секирам. А против Милан може Реал и тоа како. Е тоа ме плашеше мене. А вака Барса ако оди, не ме плаши Реал воопшто. Си праиме муабет „шта би било, кад би било“ ама гледаш Милан не ја минува Барса, не би го минал ни Реал. Лигата е нивна, и за тоа не се секирам
Бускетс и Иниеста ве забележа Спилберг, нема веќе потреба од глума. Ајт бегајте бре таму глумци едни. Најцигански тим во свет. Не им беа доволни двата пенали, сакаат уште циганите.
Да е некој друг тим во прашање а не Барселона,ова ситуација не би била спорна!Но,бидејќи во прашање е клубот кој годиниве доминира,тоа ги иритира навивачите на другите тимови,па ова ситуација за многумина е спорна. Се е кажано со реченицата,а Пеци нели немаше контакт..?Еве ви сликата јасно си кажува Rio Ferdinand na Twitteru: "Sudac se držao pravila... Povlačenje za dres = prekršaj. Messi = hladnokrvan."
Боа имаш право за Бускетс, ама неговиот филм ни во моето кино не иде само се смешкам кога го гледам, а што да праи и он веќе За Иниеста не се сложувам воопшто таков играч не се спушта на тоа ниво.
Смајли сликава не докажува апсолутно ништо. Ако вака се судат пенали тогаш секоја втора корна треба да е пенал. ПС - Ја да бев фан на Барса, сега ќе се скриев и ќе си ќутев додека да се заборави ваквата бламажа.
Абе фанови на Барса викаат немало пенали овдека викаат.... Иначе длабоко разочаран , иако е познато дека без црвен картон или пенал Барса тешко тепа ама дека 2 пенали у 1/4 финале да досудат епа незнам ... иначе после вториот пенал
Знаеш кога судат пенал за влечење на дрес? Откако ќе е реализиран корнерот, па тогаш да прават фаул. А во случајов влечењето беше ПРЕД да се реализира корнерот. Така да Фарса ве молам, ова беше се само не пенал. Ако за ова се досудува пенал тогаш судииве на секој натпревар ќе досудуваат пенали. За првиот пенал не коментирам лоша одбрана миланска. Ама 2 пенали и 7 жолти за Милан, наспроти глума на Фарселона. Со среќа во финале. Моја подршка немате, бидејки сакам фер игра. Не дека се лутам што изгубивме, ама мразам неферска лигава безобразна игра. А Фарса така стига до финале + судиите паѓаат ко кокоси на ваква игра и им се лижат. Бљак! Лигуши! За финале и полуфинале само сакам фудбал, ФУДБАЛ, не лигавење.
Смајли и да имаше контакт беше престрого досуден.Пола од судииве не го судат ова.И веднаш за слики се факате,џабе е али ај радувајте се,ама правдата ке биде задоволена на крај.
Секој контакт , жолт за Милан , трагично Ако ова влечење за дрес значи пенал, зошто тогаш немаше за Милан, кога Ибра ми се чини, го влечеа и сето тоа пред очите на судијата .. ама тоа е Милан не е барселона
Добра Вода,подобра здравје! У случај да дехидрираат сите што константно плукаат по Барселона зошто од некаде чуле дека судиите имаат улога во нивните победи. Има разлика од влечење за дрес и влечење за дрес. Јасно ми е дека некогаш стварно треба да биде оставена Барса како мета за омраза зошто некогаш стварно знаат да бидат типични латино момчиња и да цмиздрат,али мајко му стара,немојте на секој натпревар
Барселона со среќа пласманот во полуфинале. Искрено очекував во поголем стил да влезете ама ете , да старт имаше и пенали имаше . Но малку разочарува фактот што на ваков начин со 2 пенали се обезбеди пласманот . Како неутрален гледач сепак мора да им се признае статистиката одеше на конто на Барса . Со ваква или таква игра сепак доминираа . И посед на топка и удари кон голот и гол шанси . До сега во 6 натпревари Милан не успеава да слави на Барселона . Тоа е тоа ... Росонери калчото нејќам ни да го замислам во други раце освен вашите . А за ова вечерва не се секирајте ние ќе им наплатиме и за вас !
Зар фан на јувентус најде да коментира за ЛШ, уствар Лига Шампиони да појаснам не сакам да се расправам , ако вечерва гледаше, тогаш кажи ми која беше разликата во едното влечење и во другото ?
Океј,тогаш ве оставам вас компетентните росождери да тупите после секој изгубен натпревар како се е против вас и да се исколете меѓу себе пошто нели сите вие сте одлични познавачи на фудбалот,дури повеќе и од судиите. Кога нема да бидете толку пристрасни ќе правиме муабет A Јувентус не го чепкај.
Роска,абе јас како што го гледам ова видеото едно пет пати,велечења има по реазлирање на корнерот а и пред. http://www.youtube.com/watch?v=w4mUncpN ... r_embedded Според мене беше пенал,што знам.. А сликата ја ставив зошто Пеликуна рече дека немало НИКАКОВ контакт. Мене ме разочара МИлан.Си го сакам најмногу од другите клубови после Барса,се разбира, ама лоша уткамица вечерва одиграа.Остај тоа што играа само одбрана,убава им беше акцијата што заврши со гол ама по тоа мислам дека ништо не видовме.Наспороти тоа Барса имаше многу нереализирани шанси,што би требало да значи чисто погодок.. Се разочарав и од стартовите на играчите на Милан,кои беа сосем непотребни. Жал ми е за Милан,ама тоа е тоа. Сепак лоша статистика за Милан. Реаловци ја отупевте со судиите на фб!!
Смајли мене не ми се чини така, ова беше досудено пред да биде изведен корнерот.. на други натпревари што сум ги гледала логично , ако има вакво влечење или нешто друго поситно да речам, се запира играта и се изведува од поново корнерот .
Пронајдете ја разликата Ibrahimovic: "I understand why Mourinho gets mad when he comes to Camp Nou. The refs. They had two penalties - I question both. I also had a penalty. They had a big advantage with the referee. He blew the whistle every time we touched them." "It seems like UEFA want two certain teams in the CL-final."
Иначе прво Барса беа тие што влечеа а не Милан , и да беше оштетен Милан вечерва.... ,Знам дека ич не ги сакаш Милан ама кој ти е крив кога мора да ги гледаш у ЛШ наместо Јуве. А првиот пенал тој си ги повлече нозете , а овој при допир одма искористи и падна , ама ае тоа е тоа.. Ја обично ги бранам Барса ама после овие глупости се откажувам од нив , ќе си навивам за Реал Сосиедад