Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    Кој рече бре дека ќе газат :^)
    Друже стварно не ти ги разбирам коментиратите, сигурно Челзи ти набил толкави комплекси па така да се ситиш на нивен пораз, друго не можам да разберам...
    Истото би било кога сега би ти рекла јас ајде сити се на изгубата на Челзи кога веќе твојот Милан не можеше ни 1/8 финале да помини |(
    И фала што ме просветли за мотото наше од сега не велам Blue is the colour туку Следната година сигурно ќе победиме |(

И јас користам приликава да им честитам на навивачите на Барселона и на Манчестер за нивниот пласман во 1/2 финалето, го заслужија со играта која ја прикажаа

2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Девојки не му земајте за зло на Yipman2. Јас не мислам дека тој има нешто многу против Челзи, само кеиф му е што добри истипува уште пред почетокот на натпреварите. Ако се сеќавам тогаш беше единствениот кој не веруваше дека Интер лесно ќе го мине Шалке(нема да го мине), од старт типуваше дека Манчестер и Барселона ќе поминат, само малку утна за Реал и Тотенхем, ама му се прашта.
    Епа Yipman2 добар прогнозер си :clap:
    Сега типуваш финале Манчестер - Барса, ама дај боже да утнеш овојпат ;) Нека биде финалето Манчестер - Реал :)

3. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Читај меѓу редови. Реков сум разочарана од својот тим? -Да. Тоа значи дека не верувам играта која ја пружија е за пофалба.

Судиите не ми се секогаш криви, не можам да го преболам пеналот кој не ни го рачунаа минатата утакмица и тоа е тоа.
    Исто како што вие нема да преболите дека ви ја земавте титулата претходната сезона, така јас никогаш нема да го преболам финалето и тоа со пеналот.
    За разлика од сите фанови на Манчестер кои ги познавам, јас признавам пораз и велам честитки на победата кога тоа е заслужено или не. Она кое вие го тупите после секоја победа и титула на Челзи е кој има најмногу титули бе? Што Торес? Што напраивте во Лига на шампиони итн.
    Редно време е да се помирите со фактот дека Челзи е силен тим, сакале или нејќеле.

4. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Знам дека не е убаво - ама не можам бре да не се прерадувам на пораз од Интер :lol: :lol: Не, зафрканција настрана, навистина слабо играа, не знам што му е во последниов период, ама ова дефинитивно не е Интер од пред некоја година! Сепак честитки и ова не е слаб успех. Примете спортски поздрав од навивачка на Милан.

Реал не ги сакам (Ни го зедоја Кака, а и општо не фаворизирам тим кој е составен само од поединци, а не тим, од ѕвезди само), ама исто упатувам честитки и спортски поздрав до навивачите, до Боа и Бланка и некој друг ако има :) Се надевам дека и вас во некој следен дуел ќе ве победиме :lol: :lol: И да, иако не го сакам како играч Роналдо, незаменлив е. Џабе ќе пишам негативни зборови, не вредат, се покажа на неколку наврати како клучен играч за Реал.

Фаворит за победа - немам. В година здравје, АЦ МИЛАН!

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    па еве ја се трудев да се пофалам за прогнозата а овие мислеа челзи ги мразам :lol: :rofl: :lol: :lol: :lol: :lol:

благодарам и ке биде интересно повеке Реал Барселона него Реал манчестер или итн...

6. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Ајдеее, 4 дуели Ел класико (Реал - Барселона) во рок од 2ипол недели ммм убавини, ќе се изнагледаме од Ел Класико :rofl: :rofl:

7. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    аааааааа омилена тема на форумов. значи со фудбал сум порастена.омилен тим дефинитивно манчестер јунајтед,репрезентација англија. а омилен фудбалер мајкл овен. но тој е прикрај со кариерата. после него секако немања видиќ.

8. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    значи алал да ти е за ова што го кажа.те поддржувам од прв до последен збор.апсолутно за се си во право.па и оваа сезона во сите меѓусебни натпревари на манчестер и челзи,ѓаволите доминираа.

9. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Викица ај провери си ја информацијата. :)

10. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.034
    Допаѓања:
    11.812
    Ова како дечко ми да го читам. Исто, исто. Само он од увек е за Видиќ :D

11. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Вечерва не смеам да го пропуштам најдбриот натпревар помеѓу Реал и Барса.

Напред Реал.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Kicky

Kicky Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    74
    Извини ..дали си сигурна во ова???..ем не гледаат фудбал,ем навивачи ќе се прават..тоа е

13. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Вечер Реал Барса леле

ама сепак мислам дека Реал повеке ке игра да ја тепаа таа за трофеј што е во среда бидејки вечер и така и вака е изгубена битката за La Liga (барса бегаат 8-9 поена)

И вечер има и Манчестер Ситу Против Јунајтед
    интересен викенд

п.с Астон Вила се озбилија и почнаа да газат

14. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    срце е видиќ.стварно

15. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    двата натпревари во лига на шампиони беа наши,една изгубија манчестер...што не ти е јасно???? и не знам како можеш да кажеш не гледаат фудбал.страшно е колку очајни се навивачите на челзи,пата за титула хахахаха

16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Многу ми е убаво на душичката кога губи Манчестер јунајтед :wasntme:
    :lol:

На Kicky, Blanca, starbucks и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Росоњерке, лапнавме скудето а?

А Интер вака ако продолжат можеби зад нас Наполи ќе бидат а не тие... :D :D Ај лајк дет вери мач :D

Една работа - Горда сум што сум навивач на Росоњерите!

Сидорф :bow:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ве поздрави Роналдо. :*

19. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Факт број 1 - за да победи Барселона против некој појак тим, мора да има исклучување на играч.
    Факт број 2 - за да победи Барселона против некој појак тим, мора да има пенал.
    Факт број 3 - Мурињо треба да го прогласат за прoрок зошто човекот добро предвиде дека кога играш против Барселона, мора да научиш да играш со играч помалку!

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.493
    Допаѓања:
    251.249
    Вака се тешат навивачите на Реал!
    Не навивам за Барса ама не сакам да тепа Реал, не ги сакам, а и она Роналдо колку ми иде на живци. :@
    Битно денес Манчестар јунајтед изгуби, ооо јеа :rock: .
    Абе си ги љубам јас Милан и Челзи, денес Челзи ми донесе и добивка :inlove: