Кој рече бре дека ќе газат Друже стварно не ти ги разбирам коментиратите, сигурно Челзи ти набил толкави комплекси па така да се ситиш на нивен пораз, друго не можам да разберам... Истото би било кога сега би ти рекла јас ајде сити се на изгубата на Челзи кога веќе твојот Милан не можеше ни 1/8 финале да помини И фала што ме просветли за мотото наше од сега не велам Blue is the colour туку Следната година сигурно ќе победиме И јас користам приликава да им честитам на навивачите на Барселона и на Манчестер за нивниот пласман во 1/2 финалето, го заслужија со играта која ја прикажаа
Девојки не му земајте за зло на Yipman2. Јас не мислам дека тој има нешто многу против Челзи, само кеиф му е што добри истипува уште пред почетокот на натпреварите. Ако се сеќавам тогаш беше единствениот кој не веруваше дека Интер лесно ќе го мине Шалке(нема да го мине), од старт типуваше дека Манчестер и Барселона ќе поминат, само малку утна за Реал и Тотенхем, ама му се прашта. Епа Yipman2 добар прогнозер си Сега типуваш финале Манчестер - Барса, ама дај боже да утнеш овојпат Нека биде финалето Манчестер - Реал
Читај меѓу редови. Реков сум разочарана од својот тим? -Да. Тоа значи дека не верувам играта која ја пружија е за пофалба. Судиите не ми се секогаш криви, не можам да го преболам пеналот кој не ни го рачунаа минатата утакмица и тоа е тоа. Исто како што вие нема да преболите дека ви ја земавте титулата претходната сезона, така јас никогаш нема да го преболам финалето и тоа со пеналот. За разлика од сите фанови на Манчестер кои ги познавам, јас признавам пораз и велам честитки на победата кога тоа е заслужено или не. Она кое вие го тупите после секоја победа и титула на Челзи е кој има најмногу титули бе? Што Торес? Што напраивте во Лига на шампиони итн. Редно време е да се помирите со фактот дека Челзи е силен тим, сакале или нејќеле.
Знам дека не е убаво - ама не можам бре да не се прерадувам на пораз од Интер Не, зафрканција настрана, навистина слабо играа, не знам што му е во последниов период, ама ова дефинитивно не е Интер од пред некоја година! Сепак честитки и ова не е слаб успех. Примете спортски поздрав од навивачка на Милан. Реал не ги сакам (Ни го зедоја Кака, а и општо не фаворизирам тим кој е составен само од поединци, а не тим, од ѕвезди само), ама исто упатувам честитки и спортски поздрав до навивачите, до Боа и Бланка и некој друг ако има Се надевам дека и вас во некој следен дуел ќе ве победиме И да, иако не го сакам како играч Роналдо, незаменлив е. Џабе ќе пишам негативни зборови, не вредат, се покажа на неколку наврати како клучен играч за Реал. Фаворит за победа - немам. В година здравје, АЦ МИЛАН!
па еве ја се трудев да се пофалам за прогнозата а овие мислеа челзи ги мразам благодарам и ке биде интересно повеке Реал Барселона него Реал манчестер или итн...
Ајдеее, 4 дуели Ел класико (Реал - Барселона) во рок од 2ипол недели ммм убавини, ќе се изнагледаме од Ел Класико
аааааааа омилена тема на форумов. значи со фудбал сум порастена.омилен тим дефинитивно манчестер јунајтед,репрезентација англија. а омилен фудбалер мајкл овен. но тој е прикрај со кариерата. после него секако немања видиќ.
значи алал да ти е за ова што го кажа.те поддржувам од прв до последен збор.апсолутно за се си во право.па и оваа сезона во сите меѓусебни натпревари на манчестер и челзи,ѓаволите доминираа.
Вечер Реал Барса леле ама сепак мислам дека Реал повеке ке игра да ја тепаа таа за трофеј што е во среда бидејки вечер и така и вака е изгубена битката за La Liga (барса бегаат 8-9 поена) И вечер има и Манчестер Ситу Против Јунајтед интересен викенд п.с Астон Вила се озбилија и почнаа да газат
двата натпревари во лига на шампиони беа наши,една изгубија манчестер...што не ти е јасно???? и не знам како можеш да кажеш не гледаат фудбал.страшно е колку очајни се навивачите на челзи,пата за титула хахахаха
Росоњерке, лапнавме скудето а? А Интер вака ако продолжат можеби зад нас Наполи ќе бидат а не тие... Ај лајк дет вери мач Една работа - Горда сум што сум навивач на Росоњерите! Сидорф
Факт број 1 - за да победи Барселона против некој појак тим, мора да има исклучување на играч. Факт број 2 - за да победи Барселона против некој појак тим, мора да има пенал. Факт број 3 - Мурињо треба да го прогласат за прoрок зошто човекот добро предвиде дека кога играш против Барселона, мора да научиш да играш со играч помалку!
Вака се тешат навивачите на Реал! Не навивам за Барса ама не сакам да тепа Реал, не ги сакам, а и она Роналдо колку ми иде на живци. Битно денес Манчестар јунајтед изгуби, ооо јеа . Абе си ги љубам јас Милан и Челзи, денес Челзи ми донесе и добивка