Он и без ништо се витка,а така можам да замислам што ќе биде .Море јас ќе го згазнам и ќе се вратам уште еднаш да го докрајчам.Штета,Холивуд ќе загуби еден неповторлив талент.
На Венди не му згрешил ништо Пепе во животот само факт е дека и е одбивен , не го ценела ни пак ќе го цени . И никогаш не видела ни Т од Талентот негов освен оној за тепање за тоа . И играч од Челзи вака не се обрукал сме немале психички нестабилни изгледа прво тестови им прават па ги примаат во клубот . А за Иванович се изјаснив дека не му требаше и дека погрешил . Читни пишува жими се пишав . А Иванович ова му е прв испад ај да го кажам . Балотели ќе лета од Сити зошто големи клубови треба да имаат ГОЛЕМИ ИГРАЧИ . Иако има голем талент . Ама изгледа само Реал има потреба од обезбедување на терен . . Штом од колегите нема респект и е прогласен за НЕТАЧЕН остало е скрос небитно . Нека ора и нека копа во Реал . Дотогаш Каталонците ќе одат на него , а тој ќе попива црвени , а овие ќе земаат пенали и титули . И така сите задоволни
хахах сигурно ... ааа Бабунски срцкаа едвај чекам да почне да игра прва постава... малку агресивен хахахахахахахха !
Мене Пепе само од тој аспект не ми смета иако гадно го мрзам тоа ѓубре, ама во 99% од случаите кога Реал ќе се запраша како и секогаш „зошто пенал“, „зошто ваков, онаков картон“, „судиите вака, судиите онака“ овие само би се насмеале и би рекле „порке Пепе ес ун анимал“! Па стварно, ќе утепа еден од играчите, ама од др. стр. ќе обезбеди пенал и гол негатива и чија е повеќе штетата? На двата тима, ама повеќе на својот тим му штети. Како што јас имам пишано дека не го сакам Бусќец зошто глуми а не е некој посебен играч да се не може без него, така вие си барате оправданија за изживљавањето негово. А што е посебен Пепе? Леле ко ќе пише некој „јас го разбирам“ па ја имам читано толку многу новости за него каде што и фанови на Реал пишуваат „оди си Пепе“. Да е во Барса, искрено би сакала да си оди. И никогаш не би го оправдала. А можеби вашите оправданија се само за овде за пред „душмани“ што се вика, мислам дека нема зошто би го сакале него. Ама добро, вие си знаете
Епа вие молите се Пепе да скрши од ќотек некој па за да добиете пенал.Онака како ќе дадете гол . Јас кажав дека не го оправдувам за тоа што го исклоца играчот на Гетафе,се гледаше дека не беше баш при себе.Ама што освен тоа толку направил Пепе? Да не убил некого па сега јас треба да го мразам и да сакам да си оди од Реал? Мислам стварно не разбирам.Мене ми игра одлично во одбрана и тоа е.Сега вие ако го мразите тоа си е ваша работа.И јас мразам некои мекотели од Барселона па никому ништо.Мене сите од Реал ми се на некој начин посебни и не би сакала од оваа постава никој да си оди. Не мора да ми реплицирате на коментарите демек како можам да велам така дека го разбирам.Ќе повторам уште еднаш тоа што го направи го осудувам,ама се друго се случува често во жарот на играта.Ама нели оти Пепе е Пепе и за него секогаш ќе се збори најлошо кога ќе направи и минимален фаул што секој фудбалер може да го направи.А да не се навраќам пак на тоа и да спомнувам колку "фаулот" над Алвеш беше фаул.Спази ситуација,Пепе не го ни допира а добива црвен. Така да,стварно не ми реплицирајте веќе на коментарите.
На Балотели само Пепе треба да се пушти Абе сега шала на страна играчи ко Пепе има речиси во секој клуб...Во Јунајтед Џони Еванс имаше такви испади. Да напоменам вечер има вонредно коло во Англија.Јунајтед против Виган,Арсенал против Волфс,Сити против ВБА... Исто и во Италија и Шпанија.Се надевам дека Реал ке успее да го победи Атлетико инаку ке им отиде титулата. И да потсетам дека летово ке биде богато со фудбал.Ке има Европско првенство.Едвај чекам.Aко сакаат клубовите да купуваат нови засилувања ке мораат пред почетокот бидејки на крај ке ги поскапат играчите.Се зборува дека Јунајтед ке се засили со Гаитан и со Модрик па ке видиме. И да, новости поврзано со ЛШ. Од следната сезона ке ги има натпреварите само на Макс Тв...Затоа кој нема нека се опреми А и МТВ 1 се спогодил со Т Хоум секоја Среда да избира по еден натпревар од лш...Welcome Back Калински.Време беше.Зошто мене ми прекипа да ги слушам овие од Канал 5.Зедорф бе
Се извинувам што пишувам коментар еден па друг... http://kajgana.com/poglednete-go-krvnic ... to-na-song Ваков старт да не се суди?Да беше Рио од Јунајтед без размислување ке го санкционираа.Па после пак речете ФА ги подржувала Јунајтед
Зедорф. О каков коментатор еј, Зедорф, зајдов од смеење кога гледав Лига, имаше и други киксови не беше само тоа. Нејсе, Калински за тој драматургот од Канал5 е кока-кола. Ете, предност што имам Макс ТВ.
Сврти едно 120-150 страни ти имаме објаснето тамо од Судијана Howard Webb па до "play untill we score" така да ова е водичка ..... бистра водичка
Ако не знаеше фудбал се игра додека не свирни судијата КРАЈ... Така да се што ке кажете ке биде излишно.Да не почнам да кажувам за едни натпревари кои се суделе и по седум минути продолжение. Пример пред две години на Челзи Евертон беа толку досудени. Еднаш кажав дека и Јунајтед имал помош и многу други екипи.Не негирам,ама да не се исклучи играч по таков старт е смешно а да не беше смешно ке беше трагично. Пред малку Џони Еванс доби картон за ништо.Само за едно буткање а Глупотели?Ги има веке 3 или 5 картони а во Англија ако не се лажам се добива 5 меча суспензија,овој ни еден не доби
Е значи ќе се изедам што не ја гледав уктамицта на Реал со Валнсија.. Цел ден си се спремав со пуканки се тоа свечено,и на крај опет иста прича, половина час пред почетокот сум заспала...аман од ова учењево живтот ми се поремети Да не ја тупам многу,така сонлива кога брат ми ми кажа дека завршила 0-0 близу бев до срцев удар. Мислам, кажав јас овде дека е време Валенсија да се врати,и тоа на Бернабе,а вистина ни сама не верував во тоа.Земајќи во предвид што Валенсија беше поразена дома и тоа од екипи кои се на работ нА напуштање на Примера.. Ете сум пропуштила една од најубавите уткамици сезонава.Ту бе! Многу шанси,многу..а голманот на Валенсија е дефинитвно играч на мечот!Што се не одбрани +4.. Прерано почнавте да славите мадристи,уште во јануари..жалам!Тешко ви паѓаат сега овие киксови,што реално се случија за многу кратко време. И велите дека Мурињно нема да ја испушти титулата а? баш да видиме...никој не веруваше дека Моу ќе дозволи од +10,на +4 па види,бидна. Туку Барса го декласираше Хетафе.Одличен натпревар момци,и преслатка победа посветена на Аби . Педрито ни се вратии Ах,да и чист поништен гол на Чави!После гледаш за Барса се судиите..свашта! Ма дај,овој судијава слеп да не е? Па цел метар е топката внатре бе.. Добро,знам ситни грешкички се ова.Небтини,бе. Сакам уште да прокоментирам за мечот вечерва.Градското дерби меѓу Реал и Атлетико..гледам се плашите феминки,ма дај.Па овие секогаш си помагале кога се во прашање бодови,а вечерва на Реал и те како му требат!Атлетико не паметам кога реми имат извадено со Реал,а камо ли па пораз. Па ни дедо ми не памети кога Ателетико го тепал Реал А пак од друга страна,на првата утакмцца на Бернабе,прво полувреме 0-2,е второ ви судат два пенала и два црвени за играчите на Атлетико. Земајќи во предвид што не успеавте да ја тепате Валнсија дома(а сите знаевме во каква форма беше Валенсија) ќе видиме што ќе направите со Атлетико на гости,а од кога на клупата им дојде овој новиот тренар,страшни се.. Пак јас ќе си вервам во чудо.Тоа ми останува.. П.с нај добар коментар што сум го прочитала во врска со ова дерби. Вечерва Реал поразот ќе му го посвети на Абидал. Ах,да Ѕвезда во финале,Партизан на колена. !!!
Заслужен пораз на Јунајтед,никаква игра,ни еден шут во рамките на голот. Но да потсетам дека Јунајтед е оштетен. Немаше корнер за Виган при кој постигнаа водечки гол.Имаше пенал за Јунајтед.НЕДОСУДЕН. Судијата овој меч беше за никаде. 5 поени предност за Јунајтед. Смајли к ај се брзаш ма,Реал води со погодокот на Роналдо...Каков гол аоооо
Пеци ма,нели гледаш дека пишав оти јас не верувам во таа победа?Јас си го чекам Реал да киксне на мали тимчиња,како што и сме навикнати Абе Роналдо после 4-5 кола постигна хет трик и сега е најјачи .Мислам хелоу,одма да му дадат златна топка!како бе Меси најдобар,леле леле леле..... Аман бе луѓе,па не мора да го шарате цел интернет. Рака на срце доста убави два гола ! Па жити пеналот што ви го судеа?Заслужен нема што. И да не беше Роналдо немаше толку лесно да поминете.Јас би кажала,да победивте, ама лошо игравте,што мене ептен ме радува.Само така продолжете и Ел Класико е ваше Катастрофа играа,лоша тактика на Мурињо. -4,задоволително..каде каде подобро од -10.
Aко се секавам убаво и фановите на Барселона го направија Меси вонземјанец нели? А и да ги прашаш за друг фудбалер нема да знаат да ги кажат.Ама ај,нека ви биде
Пеци ма..па зарем не е? Во последно време скоро на секоја утакмица постугнува хет трик,ја минува одбраната од 5 фудбалери и забива гол,прекрасни асистениции.. А и кога Роналдо ќе даде 5 гола во Лига Шампиони ќе правие муабет. А за ова второто си потполно во право!Тоа ти се фанови кои слушнале за некој си најјак клуб (Барса),и за некој си најдобар играч на планетата(Меси) па ајде сега сите навивачи се прават!Да ги прашаш 3 играчи нема да знаат да ти набројат.Имам јас ваков пример во скеојденвието Преку глава од вакви навивачи! А и кога ќе видиш,ги има и во Реал,а само за Роналдо слушнале.Па убав им е , и ајде Реал најјаки. навивачиња .. Туку да не ми оди постот само за Реал и Барса,жалам за поразот на Наполи,а уште повеќе што Пандев доби црвен 20мин пред крајот
Aбе види и Роналдо и Меси си имаат свои предности ама тоа што го направија Меси вонземјанец е малку претерано мислам. Јас не го спорам неговиот талент ама пак смешно стана. Меси за Барса е тоа што е Роналдо за Реал. За тие навивачите...кога Барса ги освои 6те титули преку нок се појавија повеке фанови а да ги прашаш за историјата на клубот нема да знаат да кажат.Меси па Меси...Според мене Чави е мозокот во Барса ама никој не ме прашува. Роналдо да постигне пет гола во Лига на Шампиони?Океј,тогаш и Меси нека се испроба во Англиската лига па тогаш ке зборуваме пак Што се однесува д о останатите натпревари конечно и Интер да се оправи колку толку