A, jaс па мислев кога барса губија од Осасуна,Гетафе и некои таму од подолните бројки Оваа сезона Реал имаат 4 нерешени и 2 порази, за разлика од барса која има 6 нерешени и исто 2 порази.
Многу слатка победа синиоќа во градското дерби Каква игра и на двата тима, какви голови на КР7, ма само да гледаш и да уживаш Е ова се голишта бре од 40 метри http://www.youtube.com/watch?v=yfPNac3mFG0 И уште неколку факти кои ги пренесуваат медиумите денеска CR7 првиот играч во историјата на четирите најдобри европски првенства (ШПА, АНГ, ИТА, ГЕР) кој во две последователни сезони постигнува 40 голови CR7 првиот играч во историјата на LaLiga кој постигнува 20 голови на гостински терен CR7 првиот играч во историјата на LaLiga кој постигнува 7 hat-trick-а во една сезона
Ама Меси! Што Меси бре. Хет трик. Спомнете го антологискиот хет-трик во дресот на Аргентина што го даде пред некој месец, за жал првиот. Битно, тука се испофалија: `Кој рече дека Меси не може без Чави и Иниеста?` Епа Кики може сам. Ајт на ви, одличен натпревар вчера, воедно и последната утакмица која ја чекав, и официјално Кики ми донесе парички AGAIN. Ајт гудбај, 4 бода се, не 1. Dreeeeeeeeeeeeam, just dream.
Значи вака дечки.Што и да кажете Роналдо ќе биде подобар од Меси.Знаете зошто? Не само по бројот на голови,туку и поради начинот на кој ги дава.Ова вчера беше благо речено мајсторија.И двата голови беа совршенство .Друго,Роналдо дава голови и со лева,и со десна нога,и со глава додека Меси само со левата може да шутира.Трето,Меси никогаш не дал гол од толкава далечина.Четврто,асистенциите не Роналдо се еднакво добри како и головите.Така да не ми се вaдите тука со приказни,демек да се јавиме кога Роналдо ќе даде четири гола во ЛШ. Туку поклонете се на кралот . Инаку да,се радувам многу за победата над Ателтико.Повторно ми прескокнуваше срцето и си ги изгризав ноктите кога овие изедначија,ама победивмеее .
Свон ма,дај вратете ни го Кикица за една сезона Новости... Јунајтед веке го договорил трансферот со Бенфика на Гаитан Ајде,следен е Лука Модриќ
Пеци Мурињо не го пушта .Или ај да бидам искрена,ние не го пуштаме.Мора прво на Барса сенката да им скине.
Штета кај Манчестер Јунајтед Барса не е сенка туку црнило , помрачина ... Ај тоа Ел Класико да го видиме толку што сите се фала Реал Барса ќе тепале , кога на крај 1-1 ќе заврши....
Aма да те потсетам дека и Јунајтед еднаш ја беше победила Барса..така да не е се како што изгледа.Ако зборуавш за финалето Фергусон си призна дека ја згрешил тактиката. http://www.youtube.com/watch?v=mrM9a1HOpbU Јас мислам дека Реал ке победи.
Да двата пораза у финале во ЛШ може да се мери со победата од не ни знам од кој куп ... Seems legit !
Инаку сакам да кажам дека ФА купов се тоа е племе !!! На едиствениот претставник на Англија наместо да им помогнат им ставаат распоред да не може ни машини да издржат а не живи луѓе. Џабе се бунеле од управата на Челзи . Сеа пробува да ротира Ди матео , а се губат бодови . Играчите преморени се Кога сме веќе кај кисовите натпреварот помеѓу Челзи и Бенфика и го покажуваат во кадар Роман Абрамович и сеа цитирам Еве го Абрамович газдата на Лондон
Еве ти статистика во мегусебни дуели.Јас мислам дека се е изедначено. Head-To-Head Record 1984: Cup Winners' Cup quarter-final - Manchester United won 3-2 on aggregate (Barcelona 2-0 Manchester United, Manchester United 3-0 Barcelona) 1991: Cup Winners' Cup final - Manchester United 2-1 Barcelona 1994: Champions League group stage (Manchester United 2-2 Barcelona, Barcelona 4-0 Manchester United) 1998: Champions League group stage (Manchester United 3-3 Barcelona, Barcelona 3-3 Manchester United) 2008: Champions League semi-final - Manchester United win 1-0 on aggregate (Barcelona 0-0 Manchester United, Manchester United 1-0 Barcelona) 2009: Champions League final - Barcelona 2-0 Manchester United Barcelona wins: Three Manchester United wins: Three Draws: four Прво провери статистики па после зборувај дали се мрачни или не . vendiii Абе јас кажав дека Платини друго замислил,се ке направи Барса да помине,не се надевај на пролаз. ФА не може ништо овде...Сети се како беше на боксинг деј...на секој трет ден има натпревари.
Ах оваа Пеликуна пак само нешто ми бега абе остај ти тоа групите кој се ич неважни Да те победи тим два пати по ред у Финале ЛШ и да ти собере титула е сосема нешто друго него у групи И Барса ги тепаа Интер у групи па после испаднаа и изгубија титула у ЛШ.... и сеа Барса ќе вика ама вие ни ја земавте титулата ама ние у групи ве тепавме...
Aaaa групите не се важни?хахахаха како бе не се важни?Шо збориш ти? Секоја победа е важна во групата за пласман во следната фаза.Да не беа толку важни Јунајтед немаше да испадне од Базел сезонава.
Групите не се важни оти тамо ако имаш 3 победи веќе идеш понатаму и да изгубиш можеш пак да се пласираш А ако изгубиш у финале само добиваш тапшање по рамо и надеж за следна сезона .... Така да НЕ .... НЕ се важни
http://www.youtube.com/watch?v=zvROoa8hgJE 25-годишниот играч на Ливорно, Пјермарио Моросини, попладнево почина од срцев застој, додека се играше натпреварот против Пескара. Иако беше однесен во амбуланта, обидите да се врати во живот беа неуспешни, и откако најпрво премина во фармаколошка кома, играчот почина... Од таа причина, овонеделното коло во калчото е одложено (што, според мене, е и најмалку важно ). И се’, се’, ама судијава не ја прекинуваше играта, проклетник!!!
Пјермарио Моросини почивај во мир ! Навистина жално човекот неможи да се испрај а овај глуп судија не ја запира играта , скот .
лелее почивај во мир.. загреота три пати проба да стане и да продолжи да игра... леле колку ми е жал, колку неубо се осетив.. загреота..