па чист пенал беше тоа не е на мурињо пороци и чуда тамо Albio што го заеба својот тим до даска не ми се верува на таква утакмица а и мурињо искача без ozil него со дефанзивец плус , наместо да напага прво полувреме само се брани ти викам не му е важно овај дуел .... али у среда ке видиш како ке играат опасно Реал Мадрид 100% сигурен ке тепаат и ке земат барем еден трофеј
Зошто не ти се јасни? Едноставно како што имам омилени тимови така имам и такви што не ги сакам. И да мило ми секогаш кога ќе изгубат Манчестар и среќна сум. Сигурно ти не скокаш од радост кога тепа Барса.
Гоооооооллллллллллл Пенал и за РЕАЛ конечно Мора да се компензира Вајлд стварно не поздрави РОНАЛДО И да не ми е толку битен овој резултат, зошто очигледно дека Реал нема шанси да ја освои титулата, ама убаво ми е да го гледам Реал како игра добро и со 10 играчи
Па не скокам од радост кога игра против Реал или кога се во борба за титула а им требаат бодови, ама да мразам тим кој не е никаков конкурент на мојот тим и не ми е баш сфатливо
Значи јас навивам за Милан и Челзи, па логично е зошто не ги сакам Манчестар, а и плус не исфрлија од ЛШ, и затоа денес и те како бев среќна што изгубија од Сити. Иначе Боа Реал не го мразам, ама од Барса и Реал сакам Барса да тепа.
Уффф е ова беше фубал за уживање за неутралните навивачи во кои спаѓам и јас Значи во последните 10 минути просто уживав гледајќи го фудбалот, многу контри се правеа и шанси на двете страни.
ee кога ќе играте со 12 играчи на теренот се разбира дека ќе победите..!!! но,нема врска!!! имаме уште еден натпревар...!!!
Ги поздравувам навивачите на Барселона...прекрасен тим имате...прекрасна игра..навистина!!! и заслужува да бидат Шампиони во ЛШ и во првенството годинава..Фантастично..не сум за Барса..но ги обожавам ...покажуваат што е фудбал да ... ти е ќеф да гледаш..БРАВО!!!
Ако вечер Наполи не тепа против удинезе 100% Милан го собира скудето патем заборавив за тие што незнаат ако сакате да гледае повеке натпревари од една лига или сите утакмици што се случуваат низ светот можете тука Livescore.com
Не дека ги сакам Реал, откако отиде таму Роналдо ми одмилија.. Ама факт е дека Барса секогаш играат со играч повеќе, судијата Се нив да ги влечат, значи аман веќе
Вечер пак Реал Барса се надевам нема Мурињо да игра со 10 у дефанзива и 1 у напад ... Оваа ја ставам 4+ на ливче
Јас малце касно се активирам ама не можев да не реагирам .... Извини Знаеш кој е Торес ? или .... Со пари титула ама ние сме Челзи не правиме муабет за Сити да не помеша нешто ? Од кога сме почнале сме почнале Абрамович не зема тим од шкљ категорија челзи немал забележано поголеми успеси ама далеку од некој мизерен тим ....
Јјјјјјјјееееееееее неможам да се изнарадувам на титулата. Толку беше напнат натпреварот. И да збориме реално цело прво полувреме Реал беше многу подобар. Мала шанса имаше Барса во второто полувреме ама Касиљас не за џабе е најдобар голман. Наздравувам за мажот на БоаВиста - генијалец е
Реално Реал цело време беше надмоќен над Барселона, со ретки моменти (10 - 15 минути) во второто полувреме, кога Барселона притисна. Е сега, не требало да се крева галама, како бе не треба па за титула се работи?!? Друго, гледам пишувате дека Реал играл одбранбено, епа одбраната е најсилниот елемент во секој тим. Ако немаш одбрана, џабе ти е силен напад. Со силна одбрана се освојуваат титули. Мурињо измислил тактика бункер, како па да не. Секогаш кога ќе изгуби Барселона има такви кои пишуваат дека Барса изгубила само затоа што другата екипа играла бункер. Да, да бункерот е крив што Чави и Иниеста неможеа да врзат едно асално додавање, бункерот е крив што Виља и Педро беа ко изгубени на терен. Па на крај краева ако со бункер се победува, нека играат бункет, никаде не е забрането. Ама за да играш бункер треба да се испотиш ко коњ, да трчаш и да покриваш насекаде, така да не мислете дека одбранбената(бункер) игра е лесна. Друго, Барселона играла вистински фудбал? Јас не сум запознаена дека фудбалот се дели на вистински и невистински. Можеби игра фудбал убав за око, ама вистински?!? И да мене веќе ми станува досадна таа пас игра на Барселона, па со тие бесконечни додавања досадни се веќе, сакаат со се топка во гол да влезат. И сега гледаш по поразот фановите на Барса одма вадат статистики за посед на топка Јас не сум чула да се станува шампион со посед на топка Ако сум грешка поправете ме И за крај Мурињо се докажа уште еднаш дека е најдобар тренер. Тактички го победи Гвардиола на секое поле, а за тоа ми е посебно драго За Кристијано нема потреба да пишувам, за него фактите сами зборуваат
еве едно смешно клипче можеби повекето го виделе но за тие што не http://www.youtube.com/watch?v=wuEcLjbU ... r_embedded - Патем Пехарот вчера рамос го испушти пред автобус http://www.youtube.com/watch?v=DSvmAtOn ... r_embedded
Мило ми е што им покажаа на Барса дека не се недопирливи Сега Реал ќе играат доста подобро и во Лигата на шампионите, имаат мотивација
Еве што изјавил Рамос за тоа што му падна трофејот @SergioRamos Buenos Dias a todos amig@s...!!!Lo de la copa fue un malentendido,no se cayo...salto ella cuando llego a Cibeles y vio tantos madridistas... Рамос: Трофејот не падна.. сам скокна кога стигна на Сибелес и виде толку многу мадридисти. Еве и неколку слики од она што се случуваше вчера по натпреварот