Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Венди

сега кога Челзи ќе изгубат и јас и Најти ќе збориме "убави" работи за Торес и неговите "file not found" голови

ти можеш да ни ја пратиш оваа слика....

гледаш дека мислам јас на тебе , како да се одбраниш од нас :rofl:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Грција од европското првенство во 2004-та година, Интер од пред две години, Италија од светското првенство во 2010-та година... не се согласуваат со тебе.

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Их бре овие каталонците не си признават пораз никако. Дали ќе се вадат со слики, дали со статистики. Битно они играле супер ама противникот на среќа победил. Еве сега читам Леонардо Ди Каприо, упс Бускетс изјавил дека Реал не играл фудбал туку само се бранел и дал гол од контра :fubar: . Ама од такво човече и не очекувам да изјави нешто правилно.

Јас мислам дека Челзи имаат шанси против Барса, особено затоа што на Барселона им опадна моралот. Мислам дека со иста дефанзивна тактика ќе настапи Челзи и на Камп Ноу, ако нешто функционира зошто да се менува. И се надевам дека Торес ќе поигра малку повеќе. Како и да е, на Реал ќе му биде малку комплицирано со Баерн така да не знам стварно што да прогнозирам.

Инаку се надевам дека финалето ќе биде Реал - Челзи. А победник секако Реал. Но за Челзи ќе биде голем успех и ако се пласираат во финале со оглед на нивната форма оваа сезона. Така да ако биде така, јас задоволна.

4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Eпа да ти ебам глупата екипа Евертон,сите шутеви гол,еден шут еден гол... |(
    Шо ке беше ова на Олд Трафорд,порнич 4-4. :@

5. xoxo.Martina

xoxo.Martina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    198
    На Манчестер не му требаа 3 бода, доволен му беше и еден бод зашто се во предност од Сити 5 бода а има уште 3 кола до крајот. Сити не ми се верува да ги стигне зашто има и со Челзи една утакмица ... а и Евертон не е слаба екипа ... Така да МАНЧЕСТЕР Е ПРВАК во Премиер Лигата

6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не ми се верува па баш следев на резултати до 82ра нели бепе 4-2 и си реков а оваа готова е и згасив. :envy: Нема гајле, пак ќе земе титула само многу е неизвесна Премиер :?:

7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.493
    Допаѓања:
    251.246
    Милан губи од Болоња :devil: .
    Ако остане вака до крај, збогум титула!

8. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ова само во Англија го има,на никое друго место,од готово вересија направија,дури ми е смешно :D
    Сега ке одлучува мегусебниот дуел со Сити...таму освен победа се друго е рамно на пораз.
    Одбраната=сирење.Nемања вракај се :devil: а и не го игра Том Клеверли,ниту Ернандез од почеток туку игра едно дрво од Велбек што игра балет...и уште 10 гола да даде овој играч никогаш нема да го сакам.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    ^
    Сине, јас кога на +8 ти викав дека Сити не се готови, ти ми се смееше и будала ме праеше.
    Сеа шо праиме? :wasntme:

10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Јунајтед барем се бори за титула бато Најти,а Ливерпул кај се?на 7мо место.

Поздрав од врвот :*

11. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    ^

Стандардниот „немам контра-аргументи, па го менувам фокусот на внимание“ одговор. :*

EDIT: Ливерпул ваква-таква, земаа титула, и сега ќе се борат за уште една.
    А Манчестер сине без титула да не останат? <3

EDIT 2: Таман помислив дека денски нема шанси да заспијам, колку и да сум папсан, кога решив да ја гледам Фиорентина - Интер (0-0 конечен)...
    Еее, да знаете каква дремка ме спука некаде околу 50. минута... :lol:

12. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Фердинанд и понатаму добива закани

Фудбалерот на Квинс Парк Ренџерс, Фердинанд, е шокиран со големите навреди и закани на кој е тој изложен после судирот со капитенот на Челси, Џон Тери.
    Фердинанд во октомври поднесе тужба против Тери за навреда на расна основа, а фудбалерот на КПР добива многу закани, меѓу кои и еден плик со куршум кој што стигна на адреса на тимот уште после самиот судир.

„Некои навреди се многу екстремни, но тоа е светот во кој што живееме. Мора да се бориш со тоа, а јас тоа го правам играјќи фудбал. Семејството цело време е со мене, посебно братот Рио. Тој е моја голем поддршка не само во фудбалот, туку и во приватниот живот.“

Тери и Фердинанд повторно ќе се сретнат на терен следниот викенд.

Ова му е знак додека има време да се повлече да не го скинеме !!! ]:) ]:) ]:) нема заебанции со ТЕРИ
    Леле Англичаниве бетер од Италијанска мафија се :D

Инаку Јipi ќе нема можност да ме реметите со Најти оти ќе победиме :!: :rofl:

А Барселона ќе биде во овој фазон ...

Прикачени фајлови:

• history.png
      history.png
      Големина на фајлот:
      381,2 KB
      Прегледи:
      64
    На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Каква бре титула,хахаха со тоа ли се тешите? :D Едно ебано купче што секој може да го земе :D
    Колку години немате титула?Чекај ке го прашам дедо ми може ке знае да ми одговори.
    Ти само се надај дека ке останат без титула.

И јас те сакам бато <3

14. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Истото ќе го речам и за Интер, 7мо место, а некои фантазираат и бројат бодови да стигнат 3то за да играат во ЛШ, сонови се тоа, со Фиорентина 0-0 денес така ли се стига погоре? А за Ливерпул, па тој тим веќе не знае ни за што игра. За која цел? И + највеќе заебуваат на спортска.

Што е со Милан? Па уште и црвен :o :tmi: не ми се верува! Ајде барем нерешено, има некоја минутка за тоа. Не беше ова тешка утакмица, за Болоња се работи. Но добро, Јувентус има далеку потешка со Рома, се надевам ќе изгубат (што е малку веројатно) или барем нерешено како и секогаш, типично за нив. Нека изгубат и Јувентус, ајде. Инаку ќе ни ја соберат титулава пред нос човече. Епа со ваков состав како моменталниов ништо не праиме. Божеееее, особено средината.

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    ^^
    Сине Пеци, да не беа Сити тим со шугав тренер, уште сега ќе ти речев да се збогуваш од титулата... Ама вака може и со Волвс да кикснат, никој не ги знае. xD

Инаку, интересно бе луѓе, само во германско е одлучен и математички шампионот, иако ако ви текнува до таму јануари едно добри 4-5 тима беа во игра за титулата (Борусија, Баерн, Леверкузен, па и Минхенгладбах). Од друга страна, во другиве првенства се играше мачка и глушец, еден тим се истакнуваше како прв, а другите бркаа.
    А сега е обратно, во Германија имаме шампион, а во другите првенства уште има помала/поголема неизвесност. :)

16. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ливерпул не е 7мо, 8мо место е што е бетер и од Интер а викаш титула? Сега баш видов со 46 поени, се спомнува зборот титула на навивач на Јунајтед - Пеликуна кој има врвни 83? Па неееемојте бе луѓе, немојте. Куп? Па добро Интер и тој не може да го земе, Јуве или Наполи ќе го земат.

МИЛАН 1-1 ДОБРО Е ДОБРО Е ИБРАААААААА ВО ПОСЛЕДНИ МОМЕНТИ, АЈДЕ НЕКА КИКСНЕ ВЕЧЕР ЈУВЕНТУС СО ВОЛЧИЦАТА 8)

17. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    го гледав натпреварот со таткоми, тој е за манчестер у. како се имам смеено кога ги примија тие гола за 2 мин. :lol: ама тоа е мислам дека ќе ја земат титулата тешко дека сити ќе ги стигне :)

18. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Бидејќи ми е се’ поочигледно дека си експерт за Интерчо, гледајќи како од уста не ги вадиш во ниеден пост, ајде те молам сега објасни ми нешто што ме интересира -
    На Интерчо третото место му бега шест поени, значи толку поени до место што води во ЛШ. Е сега, мене тука ме интересира елементот „фантазија“ што го спомена ти, молам лепо? :wasntme:
    До крајот има пет кола, значи 15 поени за земање. Нешто тука математиките твои не ми се многу јасни.

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.493
    Допаѓања:
    251.246
    Немаат Милан толку лош состав, колку што немаа среќа денес.
    Црвен картон, поништен гол кој не беше офсајд и на крај пак реми.
    Едноставно некогаш е потребна и среќа.
    Се надевам дека Јувентус вечер ќе киксне, па сеуште ќе има шанси Милан за скудето.
    Во спротивно, тешко.

едит: Денес незнам дали некој ќе фати. Ништо не излегува како што треба.

20. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Фантазирате, истиот муабет го слушам често. Ти стварно мислиш дека на гостувањето кај Удинезе ќе направите нешто? :D Ај добро, ќе видиме. Ама Интер сигурно нема да е 3то место, тоа ќе биде или Удинезе или Лазио или Наполи. Иако јас навивам за Наполи, по Милан нив ги сакам најмногу. Фантазирате дечки! :D

Јуле ја не фатив и Милан и Лацио ме заебаа :D А вечер Јувентус ја играв х-1 што се надевам нема д аиспадне.