Eдвај го чекам натпреварот ! Ќе биде тешка и неизвесна утакмица тоа сигурно ама Челзи мислам дека тепаат вечер . Уефалона не е непобедлива на Камп Ноу !!!
VAMOS! Гвардиола под итно да прекине со непријатниве изненадувања...не игра Алвеш, за да игра Куенка. Хм. Ауф Месиииии, за малце! Почна лудилото. Пак спаси Кол. Абе ај иди у лкнслнвјбвјлбвњбв Леле бе Пике и Валдез Абе дечки, пак иста песна а? 11 души у одбрана, ле-леееее
Доооообро не ми смета можам и сама се чувствувам ко коментатор на микрофон ќе фали Пике, ама подобро да излезе отколку којзнае што да му се случи на терен.
^ До вчера најголем ривал што всушност и останува на Милан е Интер, Јувентус не до толку. Не е исто Милан-Јувентус и Барса-Реал, повеќе би споредила Дела Мадонина со Ел Класико, отколку ова. Кога ќе ги видам Ибрахимовиќ и Снајдер да се гушкаат, тогаш ќе споредиме. БУСКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТС ПА ТОООООООООО БРЕ ЧОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 1-0 АЈДЕЕЕЕ ПАТЕТЕ!!!! Иначе не знам дали приметувате, ама се помалку славни играчи решаваат најбитни утакмици последниве денови. Црвен картон за Тери, чаоо така ти е коа се понашаш. Скроз неспортски и неочекувано, па прифатете гол мајкуму, што требаше Барса да ве убие сите до 1 минатиот пат завршувајќи со Дрогба?
Заслужен беше Боа. Намерно удирање, апла намерно. Јас знаеш го мразам судењето на страна на Фарса, ама ова беше апла за црвен. Ова не го очекував од Тери. Навистина ова е глупост невидена од негова страна. Што ли мислеше со тоа колено у грб? Како еден капитен не смее да се однесува на еден пребитен натпревар е ова. Уаааа Тери own:
Аааа да не се караме, за онаков потег треба и полоша казна од црвен картон да постои. Срам да му е, типичен сељак испадна. И ај кажете дека не беше заслужен, ај уште тоа го чекам! 2:0 ОПАААААА ИДЕМЕ ДО КРАЈ ЈАКОООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не се виде најдобро ударот, ама судијата како едвај да чекаше да исклучи некој играч Еве веќе е 2-1, пак Иниеста ги руши соништата на Челзи. Едит 2-2
Плавуша ништо лично до тебе но почитувај го противникот.Пред некој ден пишаше како ти било глупо да го навредуваат Меси а сега самата ти навредуваш екипа односно клошари смири ги страстите. И да 2-1.. со овој резултат Челзи оди во финале,ама има време
Тери го удри, можеби беше заслужен црвениот ама пак се ќе беше во ред ако немаше константно вакви ситуации, во скоро сите натпревари на Барса. Како да се чекаше некоја грешка за да се исклучи играч. Челзи се враќа, ќе биде интересно во второ. Јас викам да тргнат повеќе во напад, нека го укара и Торес и да се оди на се или ништо. Иако со ваков резултат Челзи оди во финале, ама не верувам дека вака ќе остане.
Челзи како противник пишав дека го потценувам и ќе го потценувам цел тим зошто едноставно не ги можам. А Тери испадна сељак. Ако Меси го направи истото, слободно навредувајте го, ама не заради здравствени проблеми, ја тоа не го правам. Колку пати ми рекле Бускетс е сељак ваков, таков па ако мисли дека е нека мисли. Се однесува на карактерот. А навреда за здравствени проблеми не е вкусно и тоа нит го правам нит сакам да го прават. Тука пишуваме она што ни доаѓа во моментот, иако во живо моментално со многу поголеми навреди ги опсипав Блексвон ја мислам дека е поради голот што го примија, се изнервира.
Јас мислам дека сигурно имало некоја провокација за Тери да изреагира така. Од чиста мира сигурно не било. Опасни провокаторчиња се Барса.
Не е работата за навредување но од такво непочитување и потценување на противникот се може да се случи.Скокавте за Реал ве победија,сега и кон Челзи упатуваш навреди со едната нога се во финале Дали здраствени проблеми или не тоа воопшто не е битно,па и Пол Сколс е заболен од астма и игра со ризик ама никој не го навредува веке ако ги мешаме приватните животи. Значи без навредуавње,знам дека ги мразиш ама барем обиди се да го криеш тоа.
Териии..мајке ми овој не е НОРМАЛЕН!! Незнам кај му е паметот бе,па капитен! Го остави својот тим,кога најмногу требаше! Штета!+причина мадристите да плачат,дека се вадиме со судии Страшен беше дуелот на Пике со Валдес,се надевам нема да има последици. Почетокот,и страв ме фати,да не излезе пак да кружиме околу 16никот.. АМа,ете бе љуѓенца зошто треба да му веруваме на Пеп,Куенка асистираше за голот Прекрасна акција на Меси и Иниеста. Знаев дека ќе ни дадат гол,многу се опуштија последните 2минутки. Валдез... Ајде ајде одиме на 4-1 Со ваква игра.. Леле овој коментаторот не е нормален,човекот ја испрати Бареслона во финале! Vamoosss!! Едит- http://www.youtube.com/watch?v=PN3Yla3ruJw Боа,еве увери се дека е чист црвен.