PUTA BARSAAAAAAAA!!!!!! не ми се верува значи...одново и одново иста приказна кога се игра со уефалона ! Да му се одгледа фудбал на човек од вакво срање клуб !!!!!!
Леле уште од времето со Јунајтед кога беа најголеми ривали што се вика (а мислам дека и останаа) нешто како Милан и Интер, не го поднесувам тој тим. И Интер, и Реал ги поднесувам некако, ама овие њет. И згора на се, пак ми закачаат мој тим. ^.- се занесуваат
Црвен картон и потоа следи пенал,ова навика стана ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Еве го талентооооооооооооооооот,правдата е задоволена Форза Челзи
За постапката на Тери немам коментар... Колку и да го испровоцирале, што и да се случило не смееше да го направи тоа!! Каква глупост, не му доликува на таков искусен играч, капитен, да си го осакати тимот на вака важен натпревар Лелеееееееееееее пенал за Барселона Не ми се гледа веќе... Убаво малку си одглуми
Ќе гледаме ли некогаш еден единствен натпревар кога судиите нема да играт за Барса?! Да го исклучат капитенот на ваков важен натпревар?! Како прво, не се ни виде на снимката убаво кај и како го удри, овој коментаторот поголема ја направи, демек он виде како го удри. Кој е следен да го исклучат, Дрогба? Нема правда.
Ууу жестоко е вечерва мора да се признае. штета за Меси, сакаше да даде стопроцентен гол, Чех да не го одбрани и на крај ја погоди пречката. Некако многу динамична е играва, ама ако, ако. Челзи, нема да одите во финале бре. Еве ја ви кажувам. Многу се дрски овие од Челзи. Ај бе идете си дома.
Малце ќе бидам оф топик, ама навистина навреди на темава не се потребни. Треба малку да се контролирате, затоа што ова е осетлива тема и треба постојано да сте свесни дека на другата страна, на некој друг компјутер, седи некој навивач на противничкиот тим и дека можи да се навреди од вашиот коментар, исто како што вие се навредувате од мислења за вашиот тим. Навивајте си, сакајте си ги клубовите, коментирајте ги натпреварите, но нема потреба од било какви навреди и напади. Инаку актуелниот натпревар не го следам, но Барса како клуб во моите очи многу изгубија уште одамна.
Што им е на овие од Челзи бе? Никаква почит немаат, без осет! За жолтиот на Меси океј, али ко ќе споредам жолтиот на Меси и жолтиот на Лампард, нема споредба брате.
Леееле зашто офсајд бе Меси статива, што ќе беше ова брееее, никаква среќа! Моментот кога имаш посед на топка 90% што се вика, целовреме напаѓаш додека тие во одбрана се тресат, а сепак се бориш за финале...
Леле последниов шут беше одличен, ајде корнер. Ајде ГОЛ, само 1 гол не води во финалето. Само 1. Дајте го. Не ми се верува, ја сум запрепастена. Напред Баерн, заслужувате да земете ЛШ вие.
Челзииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ЧЕЛЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ