Штоооооооооооооооооо? Не очекував, мене коментаторов повеќе ми беше за Челзи. Браво за Фернандо, и браво на момците што се бореа до крај. Тоа е тоа. Го цитирам коментаторот: "Големи изненадувања прави Челзи".
Aуууууууууууууууу Торес даде гол. Леле мори мајко. Ни сам неможе да си поверува дека он даде гол )) Интересен фудбал, малку додуше малку повеќе глумски, ама добар и возбудлив. Честитки на Челзи и нивните навивачи, ќе ги бодрам во финале зашто германциве не ги сакам ич
Челзи пизда ви материна, искрено. 1 ќе шутнете-гол давате, Торес жив го нема, влезе-гол даде. Не заслужувате да сте во финале бре! Пу јаз`к све, налет било. Напред Баерн, барем тие заслужуваат да се во финале и да земат ЛШ.
Фановите на Барса пак нека планираат финале со Баерн пак нека се смеат на Реал,ги снајде полошо Реков,не кроете капа на нероден Петко. Еве ви сега,карма и плус со играч помалку се пласираа Челзи... Плавуша ти пак навивај за Барса да го помине Милан
Скапаницата тим ве победи пиздалонци едни. Кармата е кучка, убаво си знаете вие. Честитки за навивачите на Челзи.
Jа уште коа мислев дека Барса-Баерн ќе биде финалето реков Баерн може да земе. Баерн нека биде вториот финалист после Челзи, и нека го сруши. Реал, ако продолжите вие понатаму, срушете го скапаниот Челзи. Земете ЛШ сосе Лига наредете ги титулите, само ве молам не дозволувајте да земе најскапаниот тим Челзи.
За Барселона навивам речиси 10 години, од копиљак што ништо не разбирал што се вика. Додуша ме нервираат коментари од типот колку судиите играле улога во натпреварите, што за сегашниве натпревари и е точно, али мајке ми, Барса има историја, не зборете напразно од неколку натпревари. Ама да изгубиме со играч повеќе и Торес да даде гол?! Епа алал. И повеќе од заслужена победа на Челзи.
Би кажала нешто ама радоста што ја чувствувам не може да се опише со зборови. Кармата е кучка, ептен голема . Барса и со пенал и црвен не успеа да се пласира во финале, доаѓат на наплата сите долгови. И баш Торес ви пресуди, па која среќа . Челзи покажаа карактер, покажаа одлична одбрана а притоа дадоа два гола. Само браво можам да кажам и ништо повеќе . Се надевам дека ќе се сретнеме во финале Челзи. Пресреќна сум што се таму, сепак мојот омилен англиски тим .
Утре сакам да продолжи Баерн, заслужува, и нека земе ЛШ и тоа го заслужува. Ако продолжи Реал, за нив ќе навивам. Да земе Реал. САМО ЧЕЛЗИ ДА ОСТАНЕ СО ПРАЗНИ РАЦЕ!