Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Може и така :lol: .

Ама Плавушка го нарекуваш Торес никаков играч а твојот талент и бог на фудбалот Меси промашува пенал . И ајде, ќе измислеме ново правило во фудбалот, не смее никој тим да игра дефанзива. Нели виде дека Барса немаше никаква идеа за напад, само непрецизни шутирања. Едноставно не можеа да се пробијат, и тоа со играч повеќе. Кој им е крив што Меси се губеше на терен. Сега ќе има вадења како Челзи играл со сите играчи во одбрана па вие затоа не сте дале гол. И за твоја информација кога има посериозна опасност кон голот сите играчи и треба да се повлечат таму. Сигурно нема да дремат на другата половина, логиката ви е значи чудо.

Едноставно тешете се колку сакате, плачете колку сакате, нарекувате го Челзи скапан тим ама тој тим мудро ве победи. Па и јас сакам Реал да се пласира во финале и со сите сили ќе навивам утре ама не викам дека сигурно ќе поминеме. И ако Баерн отиде во финале ќе честитам и ќе признаам дека играле подобро.

На LilBaby и Rozich им се допаѓа ова.
  2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Од возбуда не можам да пишувам.. на колена гледав ^_^ Одам да славам, утре пишувам впечатоци, јухуууу

На JuLleE и esperanca им се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Плавуша извини ама Челзи и те како заслужи да победи и голот на тој коњ што тој го викаш е супер голчиште. Никој не му обрнуваше внимание, ама баш на тој го реметиш дека е катастрофа играч на крај ќе ви го спика. Мож он не дава голови, ама кога дава тоа е за финале.
    И Челзи победи дома, израмни на ревашот на гостински терен и тоа со играч помалку иако Челзи требаше и без Лампард да игра зашто заслужи и он црвен. Ама и со 9 играчи ќе ве тепаа зашто имаа лоша игра Барса, ептен паднаа последниве натпревари. Меси беше катастрофа последниве натпревари, не пеналот, пенал се промашува, ама играта му беше тапа, плус и провоцираше во текот на натпреварот.
    И те како финалето им е заслужено на Челзи. Колку сака нека боли поразот овие резултати се повеќе од праведни.
    Имам многу другари за Барса и еве ги читам ама баш сите се коректни и им честитаат на Челзи, а Барса очигледно и треба некоја промена.
    Не го вреѓајте противничкиот тим ако вашиот тим потфрли!

Нема појака слика :lol:

Ах имало појака :rofl:

На LilBaby, sesilija, karina8 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    На пукајте

Торес цел година го немаше и на крај дава гол против Барса во последните минути.Ме зацрни љубовта на мојот живот :rofl: :rofl: ц..цц. кршам инвентар по дома, се дерам и пари не треба !

Инаку од како заврши натпреварот се обидувам да оставам коменат :| Пола ден немам нет а пола ден ме зафркава.Гледам некој и помислил на мене.Пеликуна љубовта победува :rofl: Во финале за Челзи ке навивам поточно за Торес :D Ма пиштол на дијаболи ми треба!

А за Меси не знам што да речам, треба на бајачка да оди :tmi:

Леле што коменатри сте испишале а јас 1 час не можам да пратам коментар :@ Пиши, пиши и на крај ништо.Е сега веќе не ми се пишува, немам живци.

Прикачени фајлови:

• Gun (14).jpg
      Gun (14).jpg
      Големина на фајлот:
      129,7 KB
      Прегледи:
      148
  5. TheIdealMe

TheIdealMe Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    89
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.493
    Допаѓања:
    251.239
    Каде сте кателончиња, каде сте, каде плачете :D
    Торес, драги, Фернандо Торес ве реши со еден потег :emo: .
    Ако некни од омраза кон Барса навивав за Реал, вечерва со цело срце навивав за мојот Челзи, кој им се одмазди на Фарсата и за 2009 и за мојот Милан.
    Кармата, мили, таа, ви реков дека се ќе ви се наплати.

Чех, човеку :bow:

Ах Плавушке за каде си сега а? Барса остана со празни раце, Милан виси на конец, а ти пак навивај против нив :devil: . И престанете со тоа потценување. Баш тој скапан тим, тој коњ ве исфрли. Кога ќе сфатите дека Челзи не е Гетафе.
    Ни пенали, ни картони не ве спасија вечерва. И Пеп да влезеше да игра, пак ќе изгубевте. Лошо игравте, а Челзи со играч помалку ве згази.

Инаку, до некни никој не го ни спомнуваше Баерн, а сега откако ги победи Реал, одма коментари колку се јаки |( . Не дека не се, не дека ги потценувам, Германциве се клети, непредвидливи до крај, ама до толку величење немојте. Реал е подобар, факт.

Туку, Челзи штом ги избаци Барса, штом го сопре најдобриот играч на светот нели |( , иако од него вечерва, а и некни немаше ни М, може и против Реал и против Баерн.
    Ќе биде интерсно во Минхен, а јас се надевам дека конечно титулата ќе замине во рацете на Челзи :$ .

На LilBaby, BlackSwan5 и BoaVista им се допаѓа ова.
  7. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559

На BoaVista и JuLleE им се допаѓа ова.
  8. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Торес има дадено 2 гола оваа сезона, 1 на тренинг и 1 на Барса. :rofl:
    Браво за Челзи. :)

9. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Морав :D

Поголема брука од Торес да ти дае гол у 90та е само Пандев.

Меси је стварно чаробњак. Уџе на терен и нестане :lol:

превземено од кајгана форумот

10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Мене ми е смешно што читам на фацебук

"Јас како фан на Манчестер им честитам финале на Челзи"

Ме потцеќа на она Ние ВМРО ги подржуваме стечајците , Ние сме од СДСМ и ги подржуваме аптекарите...

Никако Честито титула , мора да се напомене од која парти... овај од кој тим е

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Мене ми е смешно што читам на фацебук

"Јас како фан на Манчестер им честитам финале на Челзи"

Ме потцеќа на она Ние ВМРО ги подржуваме стечајците , Ние сме од СДСМ и ги подржуваме аптекарите...

Никако Честито титула , мора да се напомене од која парти... овај од кој тим е

12. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Па мора да се потенцира, да се знае :) . Добро, не е тоа толку лошо. Туку сега што правиме со дежурните статус пишувачи и 10 годишните деца кои мислеа дека Барса е вонземјанска екипа додека победуваше, ги снема нешто од Фејсбук. Сега ќе почнат да навиват за Реал или за Челзи :lol: .

Мислам дека утре ќе биде тешко со Баерн, многу се непредвидливи. Стварно не знам што да очекувам, ама секако Напред Реал, па што биде нека биде.

13. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Леле какво уживање, каков возбудлив натпревар...секоја чест за Челзи, и со играч помалку и со суден пенал - стигнаа до финале.
    Значи, барса е тим што најмалку го почитувам не затоа што е ривал на Реал туку поради помошта од судиите. Дојде ден кога и тоа не и помогна и конечно сум задоволна затоа што правдата е задоволена. Толку тимови оштетени на значајни натпревари!? - еден ден мора да ти се удри од носот :D :D :D
    Со сите сили утре ке го бодрам мојот Реал, знам дека ќе биде тежок натпревар, но, нека со фер игра победи подобриот.

14. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    ;( Неможам да си повервам ејј :o ... неможам да заспијам,сон не ме фајќат :D дома ништо читаво не остана, Торес ко го даде голот далинското од ТВ лом го напрајф :devil: ...
    Ама сепак:
    Барса се сака, Барса се љуби, и кога победува и кога губи!
    :l: :inlove: !

15. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ај доста ви беше реметење ама уште ова мора да го пишам.

Знаете што е брзина? Кога за една недела ќе изгубиш две титули.

Туку душичка ми беше Иванович кога дозна од репортерот дека нема да игра во финале.

http://www.youtube.com/watch?v=D2X_5wMh ... r_embedded

А Тери се извини поради тоа што го оставил тимот на цедило. Според мене беше заслужен ама сепак не би го обвинувала претерано. Иако тој како капитен требаше да се воздржи за што и да се работело.

http://www.youtube.com/watch?v=x3ZjleqJ ... r_embedded

Што значи Челзи е речиси без одбрана во финалето, и кој да помине од Реал или Баерн ќе има полесна задача. А и на Мурињо ќе му се оствари желбата, тој велеше дека сака со Челзи да игра финале.

16. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Нема врска Јипи,секој си навива за кој тим сака...Не значи дека сите фанови на Манчестер Ј.мора да навиваат за Барса,на крајот на краиштата личен избор е тоа :) Јас се радував зошто тимот е од Англија,зошто не го сакам Меси и зошто Барселона има(ше)помош од судии.

17. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Има едно правило и вели : Никогаш екипа не успева да ја одбрани ЛШ!
    Шпанец ги замолчи каталонците :D

А за вечер Hala Madrid !

18. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    ДЕТОНАТОР ЈА СТРЕСЕ БАРСЕЛОНА! За 3 дена одземени 2 титули, -7 бода, 1 пенал и поголемо количество на судиски дресови и свирчиња! :lol:

Влегува навивач на Барселона во библиотека и му вика на вработениот : Може да ми ја дадете книгата "Barcelona Champions"?
    А овој му вика : Извинете господине, бајките се на втор кат! ;)

Човекот е цар, го презеде Челзи во време кога губеа од слаби екипи, а го донесе право во финале, тоа не го можат ни најдобрите докажани тренери за толку кратко време. Дефинитивно, Аврамович не треба да бара друг тренер, туку да му даде решение на Ди Матео. :bow:

На LilBaby и JuLleE им се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Патем ЛШ е одбранета многу пати

еве на пример првите 5 години од ЛШ припаднале на Реал Мадрид .... има уште 3-4 екипи кој освоиле 2 пати по ред ЛШ ....

20. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Едно големо браво за Челзи! Никој не им е крив на Барса, ако ги испуштиш шансите за победа, ќе изгубиш. Ме нервираат коментари од типот, ова не е фудбал само се бранеа бла бла.. Ај вие бранете се 90 мин. со црвен картон и пенал..и два гола постигнете. Одбрната е многу важна исто така, се гледа дека најголемо внимание било обрнато на тоа! Секоја чест за Ди Матео и играчите. Скоро сите беа на место подготвени, иако не ми се свиѓаше баш потегот на Тери, си ја остави екипата на цедило буквално поради глупост. Не се прави така, посебно не на вакви битни натпревари, тоа би требало да го знае играч од негова класа. Како и да е, Реал вечер да тепа, и да се видиме во финале! :clap: