Леле Абе знаев, знаев Мадристки за кога ке навиваме во финале? Прво правило: Не се смеј на непријателот, може да ти се врати! Едит од кого треба Роналдо, Кака и Рамос да учат како се шутира пенал? Ако има некој слободен нека ми објасни.Благодарам однапред.
Ве реши Швајнштајгер, ајдееее чао лигушииииии! Си маштавме за Ел Класико, Баерн-Челзи како ли ќе се вика? Ел Неочекувано? Честитки, многу подобри од Реал. Е тоа е игра бре. Баерн титула!
Кралеви како ви се погоди со концертов само земајте литро ракија и удај тугу . За Барса тоа го немаше
Јаоооо, каква драма! Кои борбени играчи се германциве значи, срце да му се исполни на човек од таа посветеност нивна! Баерн ми се онака, од омилените за тикетчиња, никогаш не ми го заебале. Значи - пак ќе кажам, јас не сум за Реал! Се' останато ми доаѓа в предвид. Ама душичката ми се исполни кога селско руменило утна пенал. Крајно време беше на таа ароганција да се стави затка. Ќе си го памти овој момент долго. Освен Касиљас кого многу го почитувам како играч и Мурињо, Реал ми е тотален аут. Кралски тим, my ass. Се смееја на Барса... епа кој се смее - ќе му се навее!
Па то бе Кикица бе. За мажи е фудбал ебаго. Бараше некој карма? Еве карма за толкавото издигање. Оде и јакиот Реал, се придружи на земјаците.
Звездите станаа трагичари, вчера промаши пенал Меси, денес Роналдо и Кака.. Баерн - Челзи во големото финале на ЛШ ! -
Уф пенали, ич не ги сакам. Тука е битна среќата и концетрацијата. Ми текнува на финалето Челзи-Ман. Јунајтед кога Тери промаши. Ете и Баерн сега имаше повеќе среќа, а и Челзи ми се чини. Подобро Баерн отколку Реал. Мурињо си го познава својот тим па ќе беше потешко. Ама пак криво ми е за човекот, само за него. Честитки до навивачите на Баерн. Сепак Реал веќе си има титула, оставете нешто и за Челзи Ништо од Ел Класико, пред некоја недела очи вадевте дека Реал и Барса ќе се борат за титулата. Тренди и мене Баерн никогаш ме нема зезнато на ливче. Исто како и ПСВ и остали холандиски екипи кои посебно си ги почитувам . Не за друго, пари ми носат . Туку колку би сакала вечерва да го тешам Мурињо, уф уф
Слушам на Меси за пречката му се смеевте? Ајдеееееее се гледаме на дерби ние, нека играат овие финале, нека земе Баерн. Него, кармата ств била кучка (?!) ХАХАХА Кики, калма, калмаааааааа иди си домаааааааа!!!!
Eдно е да го фати пеналот голманот,друго е да се погоди пречката.И тоа од ванземаљац Меси кој го немаше последните три натпревари.Не се правете ко вчера да сте почнале да гледате фудбал. И смешни ми се коментарите Баерн ке освои титула кога и за Барса беа сигурни дека ке се пласира ама не се пласира. Кикица?Па Кикица даде два гола,што направи Меси?Ништо не направи.НИШТО. Радувајте се,сепак пеналите се како игра на срека.А Мурињо многу згреши што го пушти Серхио Рамос да шутира.
Чудниот момент кога навивачите на Барса се радуваат на избацувањето на Реал, наместо навивачите на Баерн. хмммммммм и уште почудниот момент кога наеднаш сите се за Баерн хммммм хммммммм
Колку ми е само криво .. Швабите дефинитивно ми се намбр уан на антипатични луѓе. Сеедно,Реал ќе си го сакам и кога ќе победува и кога ќе губи Пеналите на крај,беа чиста среќа. Јас би ја замолила Плавуша да престане со изрази како лигуши,коњи,клошари.Некултурно е и не ми е баш пријатно да читам И ве молам,немојте за пеналите,па само сетете се на вашиот златен Меси вчера.
Меси барем капијата ја погодува, а Рамос ни тоа не може Добро е де оваа е само знак дека на секој може да му се случи, но ако некој почитувам од Реал тоа се само Касиљас, Рамос и Кака Спојлер Знам како боли оваа, денес ме уништија школските Туку се секавате на мојот коментар кој ќе оди понатаму од Реал и Бајрен?Абе се знаеше таа, среќата од секогаш ги прати на Германците.Па и плус финалето ќе се игра во Германија, тоа ли да го пропуштат а?НЕМА ШАНСИ!