Еееее и Барса кога даде 2 гола викавте резултатот е важен. Епа милички, резултатот стварно бил важен, и вие си знаете Абе не ни очекував да утне, Швајнштајгер не е Роналдо бре! БРАВОС! ЗАСЛУЖУВААТ! Ѕверки.
и најчудно во сето ова ми е , што се свеси дека ла лига е реалова а пак им се потсмеваат... ама остај ги купот е нивни хахха
Швајниииииии офф колку те сакаааам Се тресам од возбуда, дури сега се ослободив, ми се чини дека не дишев додека беа пеналите премногу стрес и напнатост, сега веќе може да воздивнеме.. Ми се оствари желбата моите омилени тимови да играат финале Баерн и Челзи, за Баерн навивам уште од мала, а Челзи ги засакав кога Балак отиде да игра за нив. Извонреден натпревар, многу поразличен од тој вчера, ова беше вистинско финале. Сум кажала многу пати дека не ги сакам Шпанците, ама секоја чест за Реал, предобро играа, немаат досадна игра како Барса. И Баерн и Реал покажаа што значи вистински фудбал. Идеме во финалеее!!! Колку само ќе биде убаво, Баерн на домашен терен да ја освои титулата!
Ај што изгубија Реал и Барса, и не се реметаат навивачите на Челзи и Баерн со оние на Реал и Барса, туку каталонците и мадристите очи ќе си извадат
^Црешичка , нешто слично на вчера. Фудбалот е игра во која ако не победи Барселона на крајот секогаш победуваат Германците! Честитио финале Баерн!
Која утакмица, срцето ми застана Секоја чест и за двете екипи пред се, затоа што играа одлично. Тотално беа израмнети силите, се трчаше многу, имаа квалитет и едните и другите ама нијансите пресудија да не речам среќата. Буквално ова беше финале пред финалето. Мојот Швајнштајгер го однесе Баерн у финалето, уффф го обожавам Абе Германска екипа се знае, газат се пред себе!!
Од прееска се чудам, ама немав време да пишам зошто го гледав натпреварот, абе не ви е срам на вас навијачите на Барса да се јавувате на темава? После се она што ве снајде во последните три дена имате образ да се смеете некому? Вие? Гледајте и учете како се игра фудбал Инаку за натпреварот, задоволна од играта на нашите. Нијанси го решија натпреварот и секако заслужен пласман на Баерн во финале. Честитки на нивните навивачи. Ич неќев пенали, знаев дека ако дојде до пенали, тешко ќе поминеме. Единствено се надевав во Икер И ги оправда моите очекувања. Баерн покажа дека е посконцентриран и физички поиздржлив. Секоја чест. Тоа е тоа, ни останува титулата во Ла Лига А ЛШ некоја наредна година Со среќа на Челзи и на Баерн. И мислам дека треба да им се поништат жолтите картони и на двата тима, зошто ќе гледаме финале со втор состав.
Абе изгледа е така за резултатот ама и играчот кој го фалеше пред некој ден утна пенал.И тоа потрагично беше. Хахахаха... Кај е малечок па и се крие. Ајт добра нок на сите. Германците се доста незгодни,Јунајтед тоа го знае,пред две сезони се пласираа чисто од срека,барем ти плавуша како подржувач на Јунајтед треба да го знаеш тоа. Ама како кажа БоаВиста,после се што ви се случи сезонава на Барса се смеете.хахахах
^ Погоди пречка, не му го одбранија како на Роналдо, а уште помалце па не ја тресна топката у вселената како Рамос не дал жмигавец накај ќе шутира Мурињо го има паднато на полигон
Тоа ќе да е Туку, Боа секоја ти чест. Нека учат останатите како се признава пораз и му се честита на победникот .
Честито финале на Баерн. Одлично се покажаа до крај и заслужено одат во финале. Кралевите исто одлични, само во пеналите потфрлија. Али шта је ту је. Се прашувам Мурињо од кај го најде Рамос да шутира пенал? Толку ли немаше други играчи?
Епа што е потрагично?Кажи ми?И ДеГеа што е 21 година фати пенал на Ван Перси кој годинава е најдобар играч во Англија? И ти не знаеш веке што да кажеш. Ако ништо друго,Реал изгуби од силен тим за разлика од Барсса кој испадна од Челзи кој луге имаат само 4 титули во домашно првенство и само второ финале(неосвоено во историјата)што е поголема трагедија?
Предлагам да се изврши истрага за да се утврди чии промашен пенал е потешко кривично дело, оној на Меси или на Роналдо. ФБИ на помош да ги викнете. Голема дилема, отековте, тој погодил во пречката, на овој му ја одбраниле. Плавушке, ти сега за Баерн да не навиваш? Они ти се третиот тим, знам јас
Пеликуна остави ги, после вака трауматична недела во која изгубија се што можат да изгубат, мораат утеха да бараат во други тимови, оти нивниот тим не е способен да ги израдува
Леле оваа мора да го споделам : Химната на мадристите последните 10 години JOS TI SE NADAM! http://www.youtube.com/watch?v=gUFAqHvvQk4