Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    И Пипита и Кака, многу ми е криво и за двајцата. Кака ми е еден од поомилените, многу добар играч. Сакам да остане, па не е фер. :( Зошто не им дава Моу шанса, зошто? :@

2. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    ^'' појде во Интер, Барса освој, појде во Барса, Интер освој, појде во Милан, Барса освој, остана во Милан, Баерн освој, сега не го примаме во Реал, шо сака нека биди ! :D ''

Мене ми одговара :mm:

туку,Мурињо што велиш Ибра за Кака...а ? ;)

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не знам што бидна со Јунајтед. Аман веќе, се нема среќа. Бар 0:0 да останеше. Пу!

Инаку ја се зезав за Ибра, ама чоекот може озбилно сите големи клубови да ги помине до крајот на кариерата, нормално ако има такви амбиции. Ја сум за да остане во Милан и ова да се само шпекулации.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Е не е можно :@ . Зошто да си оди Пипита :( . Но не е сеуште официјално нели?
    Па богами и Мурињо ја претера, еднаш не го пушти да игра последниве утакмици, само на клупа седи. Ама дај нека остане бе, тој е класа играч.

А каков Ибрахимович, што зборувате? Неќам тој тип да игра во Реал, прво затоа што човекот не знае што е лојалност и љубов кон некој клуб, сите ги прекара. Тоа дека е добар играч никој не го оспорува ама антипатичен ми е, не сакам ни да помислам да дојде во Реал. А и како би се вклопил таму, Роналдо ни е повеќе од доволен. Стискам палци и Игуаин, и Кака да останат а ако не многу ќе ми биде криво :( .

5. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Jaс знам што бидна со Јунајтед. Од толку амбиции и дигање нос како ќе земат ЛШ и Чемпионшип,остануваат без ништо. Како и Милан оваа година. Затоа,понатаму без потценување :)

6. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Секој тим има амбиции, најдобрите имаат најголеми амбиции. А и не се преценува, многу вреден клуб полн со традиција, искуство, години и години се вложени труд во тој клуб, одлични играчи отсекогаш како и моментално, пари - многу нормално, а и Фергусон игра огромна улога. Е тоа е тренер. Тој тим си се цени, не е некој вчера што купил јаки играчи пошто е под капата на шеик и сега сака преку ноќ да освојува Премиер лига. Не може така. Се уште има време, англиската лига е можеби и најнеизвесна.

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Само што мислам дека амбициите на навивачите на Манчестер се граничат со глумење инфериорност,надменост и надуеност,и дури и потценување на останатите тимови.

8. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И јас мислам дека Манчестер се малку преценија сезонава, што им се и удри од глава. Секако тоа резултираше со отпаѓање од ЛШ уште во групните фази а еве сега и од голема можност за губење на титулата во Премиер Лига. Баш затоа што се смета за клуб со традиција и што ти знам таму не требаше да си го дозволи тоа, да се преценува и да игра на начинот на кој играше. Сосема заслужено губење на титула, иако има уште две кола ама не ми се верува нешто да се промени.

Искрено, никогаш не сум ги ни сакала, дури и Роналдо кога беше таму не ми се допаѓаа како клуб. Ама сепак Сити ми е и бетер, баш од таа причина што е само богат клуб и ништо друго. Така да, мене ми беше сеедно.

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Па добро секакви навивачи има на секој тим... а и да е така како што викаш да речеме, клубот оставил простор за такво однесување, ја оправдал гордоста на навивачите па ќе се прчат, имаат на што :D

10. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    На што,на исчупаните веѓи на Чичарито? :D
    Клубот направил простор? Па оваа сезона незнам баш х)

11. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Плавушке абе сега ти и за Манчестер ли си? :^) Збунета сум.

Инаку не се согласувам, мислам дека никој тим не треба да се опушта, треба да се бори до крај и секоја сезона. Сега, колку ќе има резултати тоа е друга работа. Мислам сега не е работа само на стара слава да се живее.

12. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ |(

Ја одамна имам кажано дека сум за Милан и Барса, поддржувач на Манчестер зошто веќе не ги следам, а порано навивав за нив, кога ги даваа натпреварите на тв. А сега не можам да навивам од резултати.ком и од нет, ама секогаш ќе ги поддржувам и ќе верувам во нив. И анти-Челзи нормално поради нив :) а и поради Барса башка веќе.

13. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    ^
    Океј, не сум прочитала. Се извинувам ;) .

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Само не Ибрахимовиќ во Реал. :tmi:
    Леле не можам органски да го поднесам тој човек, ги прошета тимовите од сезона во сезона, и не го сметам за толку квалитетен играч за да го земе Мурињо во дрим тимов. Не неее, таков антипатикус не ни треба во тимот. :shake:

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    се согласувам со тебе :)

16. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Ибрахимович уше во Реал не е појден, уште тој таму фалит :rofl: :D ... не да е малер, секој тим шо го напушти наредната сезона без него титула зеде :D
    А Пипита е омилен играч на дечкоми пошо он е за Реал :lol: мака му е шо ќе заминвел, па според мене нему му се има здосадено да ја грее клупата и така е добар играч само Мурињо :geek: не го става да игра ]:) па нека си ја бара среќата во друг клуб, има право нели :) ...

17. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Јас сум за Ибра во Реал , а притоа Милан да земе играч кој вреди колку 2 Ибра :)

Незнам зошто го потценувате, високо квалитетен играч, со слаби нерви :) но се подобри некако. крепи повеќе од претходно.

18. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
  19. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Па ќе го сруши нормално, кога на секоја утакмица по два пенала му судат :lol: Ама добро е, барем ги погодил :lol:
    И против Малага бе :tmi:

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    ^ И против Рајо. :lol: Смешни се ми. Што не даде против Челси и Реал. Абе ајде.