Смајли ма, па како викаш дека незнаел Кики да се радува кога има освоено се со Манчестер И ЛШ и Премиер Лига и Златна топка И кога сме кај Манчестер, оваа година изгледа ништо од титула Сити ќе ја земе, за жал
Барем денес нека дише Ел Класико Де ла мадонина има лелелеле мора да ги тепаме бре, и тоа “на гости“ Да не беше комплицирана ситуацијата зошто има само 2 кола до крај може и немаше да се замарам со Јувентус, ама сега ќе се тресам и за нив. Е тие се баш на гости кај Калјари, иако Милан има потешки натпревари нема што што е реми за нив, најмал проблем дури и со Киево го имаа
Eте ви и поклонче,вториот гол што Абиати го извади не го признаа,ете ви и гага пенал,иако реално немаше контакт за пенал
Ох каков пенал, човече. Цезар иде на топка, оној Тенкот ја лепи напред ногата се издолжи као камила, и ете ти го пеналот за Милан. :up: Ја сам изненаџена од должината на јазикот на Цезар. Каква комуникација со козата и Цезар, се пресмеав. Волку, волку, а зошто ти е толку голем јазикот? П.С: Нон-стоп зборите за неправди на Милан, ја прзинавате оваа неправда, и непризнаениот гол на Интер сега ?!?
Смајли ма, не ме терај да те цитирам Ова јасно укажува на тоа дека се однесува на играчите на Реал. Мислам, глупост е да пишеш дека фудбалерите на најтрофејниот клуб во Шпанија не се навикнати да освојуваат и победуваат. И покрај тоа шо сум за Милан, сепак мислам дека немаше контакт за пенал. Како и да е 1-1, очекувам победа на Милан. едит: 1-2
Уф, интересен натпревар, шанси за голови и од двете страни. Пеналот не им требаше. Резултатов или да остане вака, или Интер да тепа, сакам Јуве да земат титула. Едит: 2:2
Го чекаме хет трикот на Ибракадабра 2 гола Ибра, 2 гола Милито. 1 од пенал Ибра, 1 од пенал Милито (за да не плачете дека сте оштетени и дека Милан се влечеле со пенали). И Цезар проба да го испровоцира Ибра, ама не му успеа, браво така треба! Е сега пуштај ја лопатата колку сакаш. Немој да ми кажувате како вие добродушни ќе сте ја пуштеле, море играте од петни жили, марш тамо! Туууу ја се зареков дека Принцот мора да им забибери едно голче, и мора! Не бива без него. Бурно е на Сан Сиро буммммм, барем се расчисти стадионов колку-толку од чадот ништо не се гледаше. Браво за навивачите од двете страни, иако црвено-црните се појаки права атмосфера приредуваат, да ти е мерак да појдеш на вакво дерби макар и како неутрален.
^ Јас еве да се осетам као прозвана, реков дека не верувам дека Интер ќе им ја `пушти` на Милан. Прво, колку-толку се бори за место, Наполи изгуби, e сеа Лацио и Удинезе тепаа ама пак е тесно, ако оваа ја добие Интер, а другиве ја изгубат последната (што не верувам) Интер може и до 3то место да стигне, али само хипотетички. И мило ми е што после толку потценувања, се враќаат и покажуваат одлична игра. Помило ќе ми биде ако има фудбал и има шанси и стварно добри голови, него луѓево набачанки да си играат, и да се попушта на некој да победи. Крај краева, ако се толку јаки Милан - нека победат. Би било глупо ако сте се надевале Интер да ви ја пушти, а толку лоша сезона имаше, а сега ви парира одлично. П.С Место козата, хет-трик на Милито хаха На судијава голем мерак му е жути картони и пенали да суди, алал нека му е, парче направи.
Само 1 ќе кажам - не ми се верува. Местена? Не! Пуштена? Please. Не сакам да слушам ништо, и онака премногу пенали видовме, а не требаше. Емоционално играат двата тима, ова се изедначува со лудило. Разочарана сум, тоа е тоа. Ги мразев Интер многу, сега ги мразам уште повеќе. Што добиваат тие? Никад да не заиграат ЛШ и да цркнат гледајќи не нас догодина. Никад трофеј во раце да не крене Милито. Ниту другите од Интер. Пу! Затоа цела сезона ја утнаа тие, се спремале само и само за утакмиците со Милан. Очигледно е тоа. Затоа играле ко сакати тие.
Ајде без пенали. Ваков гол вашиот `магионичар` може само да сања дека ќе даде. Недај Боже да дојде во Реал, ќе се откажам написмено од се. И еден голем поздрав до Најти вечерва, ако си тука друже.