РЕКОВ ДЕКА ТОА Е МОЕ МИСЛЕЊЕ, НЕМОРА ТИ ДА ГО ДЕЛИШ! и сигурно не е само тоа, но неговото заминување имаше добар придонес во поразите особено последните три! Иначе она вчера не ми беше фудбал, се беше препукување, тепање, картони... абе аман колку ми беше смешен Цезар кога го пушти јазикот ... А после кога дадоа снимка како од сите 4 страни навивачите на Јувентус на терен влегоа да се радуваат многу беше јако!
'Јувентус по кратка пауза се враќа во Лигата на Шампионите.' Maркизио:Европо,чувај се!! http://supersport.com.mk/index.php?...io-evropo-cuvaj-se&catid=39:italija&Itemid=80 -Eeeeej! o,божее... Jас би рекла: Чувај се Европо....од местење натпревари! Па и коментартe: -cuvaj se evropo,Kje dojdeme da te posetime samo vo grupnata faza.... - Ke dojdat Barsa , Real , Manchester i "gordosta" na Italija ke otide jabana .... Не можам!..
Среќа што вчера не бев дома, бев на слава па така да не го следев натпреварот. Среќа бидејќи ќе останев и без нокти и без телевизор. Премногу болно го примив поразот и губитокот на титулата, но тоа е, а за тоа најмногу си се виновни Милан. Имаа одлична предност на табелата и не успеаа да ја задржат. Премногу се опуштија, исто како со натпреварот со Арсенал. Тимот е добар, но добро би дошло некое освежување, а и потребно е, барем во средниот ред. Друго, овие Интер годинава уште од кого не изгубија и баш вечер тепаа, кога најмногу им требаше победа на Милан. И се радуваат, а незнам зошто кога шансите да играат во ЛШ се многу мали. Се докажуваат, за што ? И Јувентус. Честито титула. Никогаш не ми е бил во омразените тимови, неможе да ми биде мило што го зедоа скудето, но сепак заслужено. Туку, Плавушкеееееее ќе те скршам . Пишуваше дека Барса ќе зеде ЛШ, киксна, тогаш навиваше против Милан бидејќи ќе го освоиле скудето. На крај и двата тима без титула. Ги подржуваш и Ман.Јун. и они останаа со празни раце. Навиваш за Баерн во финале, па според тоа Челзи ќе победи, па затоа ќе ја бапнам сингл . И девојки кога веќе постери соби, оваа е најубава
Навистина ми е криво што оваа година Милан не успеа да го освои скудетото Но, да бидеме оптимисти дека догодина скудетото е нивно а и ЛШ <3 МИЛАН
Нешто многу слабо Челзи денеска, ај мош во второ ќе се поправат . И аман претераа овие на Енфилд со тоа исвиркување на Торес, разбирам дека не го сакаат ама до толку бе . Си отиде од Ливерпул, get over it.
^ Јипи нема да иде Роналдо никад у Барса, лојални играчи си имаме ние . ДОбро де, можеби и јас ќе постапував исто ама вака од страна гледано ми е глупо, дали оти го почитувам Торес. Да бев фан на Ливерпул сигурно немаше да размислувам така ама таа е...
Ги видовте неверојатните голови на Фалкао во финалето на Лига Европа? Тоа не се голови, тоа се голчишта.
ФАЛКАООООООООООООООООООО ДИЕГООООООООООООООО НајзверКИ и сосема заслужено Атлетико Мадрид ја освојува Европа