Спојлер Со тешко срце го кажувам ова ама... Спојлер Честито Мадридисти за титулата, заслужено ја освоивте. Ај да се андеваме дека барем Купот наш ќе биде.
http://www.youtube.com/watch?v=XrTp78RMff8&feature=plcp Кои емоции се ова,која чест,кој подарок. Grazzie Capitano,Grande Alex Del Piero!! Не можеше да посака подобар крај,го крена Скудетото! Ехх... "Aко играше на небото,би умрел за да навивам за тебе"
Јебеш оргазма кога Реал игра вака и тоа на потполно небитна утакмица. Е баш поради оваа сјајна игра се заслужени шампиони . Срцето ми трепереше од радост, очите ми се наполнија со солзи радосници, навистина овие моменти вредат. Оние кои не се навивачи никогаш нема да го разберат тоа чувство а не знаат што пропуштаат. Чувството на огромна радост кога твојот тим освојува титула. Што да кажам, после сезони поминати во агонија и разочараност поради тоа што титулата не беше во Мадрид, болка поради порази, гнев поради неправди и конечно дојде моментот кои верувам дека сите мадридисти долго го чекаа...моментот на белите. Се надевам дека со оваа титула воедно доваѓа и ерата на Реал, доста беше каталонска доминација . За мене Реал означува многу повеќе од обичен омилен тим. За мене тоа претставува страст, нешто што го бодриш до крај, плачеш на поразите, се радуваш на победите... Играчите . , сметам дека оваа постава заслужува едно големо браво. За Реал не се навива, туку се живее . Хала Мадрид.
Солзите не запираат...уште не можам да се соземам. Благодарност до Алекс за сите прекрасни моменти. Премногу емоции и тага денес. Grazzie Capitano! Срцето ми се стегна кога видов солзи и во неговите очи. И од Милан заминуваат неколку големи играчи кои ги почитувам. За Алекс...
Аман бе, аман, значи. Или за минатото или за иднината пишуваат каталонците. Се’ едно исто. Толку се јаки шо наредната година ќе рушат пред нив. Смешки.
ОФИЦЈАЛНО: Напаѓачот на Челзи, Дидер Дрогба(34), на кој договорот му истекува оваа лето, на својот агент му допушти да започне преговори со Барселона! Не го саакамм во Барсаа Aлексис љубави, головите ти се бомбастични... Се опорави и се враќа назад во игра за купот http://www.youtube.com/watch?v=NlpF_cqmsM4
Он па трча да дојде кај вас . Сто посто е само шпекулација. Па нормално нема да го сакат навијачите на Барса кога им опна едно убаво голче .
Aгентот на Дрогба ја потврди информацијава, затоа и пишува официјално, а иначе не го сакаме заради голчето уопште не се сетив на тоа, стар е он за Барса... има Барса доволно квалитетни играчи во своите младинци Тој сакал да склучи договор со Барселона на 2 години, но од Барса му одговориле дека евентуално би можеле да се договорат за 1+1 поради неговите години...
Мадристи зарем не бевте вие оние кои постојано не потсеќавте на вашите многубројни титули од минатото и секако резултатот 11-1 ?
ОФИЦИЈАЛНО: Дани Алвеш денеска на тренинг ја скрши коската во пределот на градите и попладне ќе биде опериран! Е аман веќе! Сезонава најголеми баксузи. Афелај,Виља,Пујол па сега и Алвеш.