Леле луѓе во една година една сезона завршува а друга започнува, а сите финалиња и битни натпревари се на крај од сезоната, и секогаш кога ќе се спомнува години, и сезони се брои и од предходната веќе завршената пошо ние немојме да си ја поделиме годината како шо ни одговарат, секоаш така се сметало иако е малце глупо и збунувачки тоа е , а далеку од тоа дека Смајли сакаше да се фали дека Барса освоила 3 титули и на пат е кон 4, јас мислам дека она сакаше да каже колку титули се освоени во сезона 2011/2012! Вие секогаш имате некој проблем со Барса, и стално барате некој мани, аман веќе!
Јипи не е проблемот дали се разбираме или не. И не, не ги споредувам Реал и Барса во титули, неспоредливи се, сеуште. Не ми е поентата да докажам дека Реал има повеќе титули, јасно е ко бел ден. Проблемот е што постои заблуда. Сезона 2007/08 ЛШ освојува Манчестер. Сезона 2008/2009 ЛШ освојува Барса. Истава сезона Барса освојува и Ла Лига и Кралски куп. Како резултат на тоа што освоила ЛШ и Ла Лига игра во куповите и ги освојува. Значи Барса освоила 6 титули во сезона 2008/2009. Ок. Сезона 2009/2010 ЛШ освојува Интер. Барса освојува Ла Лига и Кралски куп, ама не, Барса нема само 2 титули туку 5 А како? Па и трите купски кои ги играла како резултат на тоа што освоила ЛШ и Ла Лига претходната сезона. Значи трите купа од сезона 2008/2009 пак се сметаат и во сезона 2009/2010. Сезона 2010/11 ЛШ освојува Барса. Освојува и Ла Лига. Со се куповите кои ги игра како резултат на тоа што победила во ЛШ и Ла Лига има 5 титули. Сите освен Кралскиот Куп кој го освои Реал. Значи минатата сезона Барса има 5 титули, а годинава 3/4? Епа како е можно? Или минатата година имале 2, а годинава 3/4 или минатата година имале 5 а годинава 1(сеуште неосвоена). И не се работи за поделба на сезони или незнам што. Читнете ме убаво. Се надевам дека ми ја свативте поентата. И да Јипи, не добив конкретен одговор од тебе
Ај ќе се обидам да не го сфатам ова како навреда оти очигледно вие не разбирате. Значи Јипи ти тие 6 титули што ги наброја од која сезона се сега? Минатата или оваа, одлучете се. Пошто еднаш ги ставате со титулите од онаа сезона, демек 6 освоиле. А еднаш ги рачунате оваа сезона кога ништо не освоивте. Јас кажав дека технички можеби се рачунат од оваа сезона ама не се баш... Ај ако не, честито за титулите . Не сум знаела дека така се гледа . Каталончиња, една сезона нема да им иде и одма се вадат со се и сешто...
Значи повторував пред 50 страни и сеа пак Сезоната се рачуна од 1 Јули до 30 Јуни , сеа тамо ако некој тренер изјавил или некои фанови рачунаат како Јуве што рачунаат 30 титули наместо 28 не е точно. Све што ќе се освои од 1 Јули 2011 до 30 Јуни 2012 се рачуна како сезона 2011/12 .... На реал 3 сезони не им идеше и се вадеа цело време
Ауу, не сме се ние со ништо ваделе. Не знам од каде ти се тие податоци, бевме тапа три години и крај, сега е друга приказна. Ај тогаш, нека им е честита тројната круна на Барса ...и така. Не се расправам веќе, очигледно многу хејтери на Реал има овде.
Значи по ова Барса минатата година освоила само 2 титули - ЛШ и Ла Лига. Исто и во 2008/09 кога и медиумите пишуваа дека освоиле 6 титули, тие уствари имале само 3. Уствари по ова излегува дека Барса досега нема освоено 6 титули во една сезона, ко што се пишуваше. Епа мило ми е што разјаснивме Еве Смајли читала и на официјалниот сајт на Барса и таму по двапати си ги засметуваат титулите од куповите Значи не ќе да е до новинарите Јипи
Па ја тоа цело време објаснувам ама џабе кога никој не слуша .... и ако веруваш на медиумите ..... Не само на тоа дека судиите им помагале на Барса , и делеле пенали итн итн .... има од минатите сезони све си пише тамо ....
Леле ние глупи сме па не го разбравме тоа . Прашањето беше зошто некад навивачите на Барса си ги рачунат титулите како да освоиле 6 во една сезона (случај пред некоја година) а еве сега си ги ставаат како оваа сезона да ги освоиле. Очигледно не читате убаво . Не е ова веќе работа...
Боа ниеден клуб не успеал да освои 6 титули до сега ... Со оглед дека Светскиот куп настанал во 2000 или така нешто , и никој нема освоено 2 пати по ред ЛШ ...најмногу што успеале се 3-4 титули
aA Блек,стврано нема потреба од вакви коментари.Мислам,па Гвардиола објави дека заминува уште во октомври2011. До душа,јас до пресот кога објави дека заминува потајно се надевав дека ќе го продолжи договорот,и дека се било само шепекулации..ама Не,би рекла дека Барса беше доминација,која што заврши. Зарем,не го велевте тоа и кои изгубивме од Интер ЛШ Јас би рекла дека со Тито Барса ќе продолжи да доминира,и ќе продолжи да си го добива Ел Класико.. (иф ју ноу ват ај мин) Пеп,рече дека ќе се врати,па го држиме за збор Ама ние другата година..ама другата година е наша.. Другата година титулата се сели на Кампот Остај ова,ќе видиме што ќе биде до година..сега нека ја одбрани титулата Шпанија на европско
СМАЈЛИ ЗБОРУВАШЕ ЗА ТИТУЛИТЕ НА 2011/2012, ШО ТУКУ ГИ ВРТИТЕ МУАБЕТИВЕ, КОЈА Е ПОЕНТАТА И НИКОЈ НЕ РЕЧЕ ДЕКА СТЕ ГЛУПИ. ТОА ТАКА СЕ СМЕТА СЕЗОНСКИ НИЕ НЕ ГО ИЗМИСЛИВМЕ И НА ВАС ВИ СЕ СМЕТААТ ТИТУЛИТЕ ОСВОЕНИ НА КРАЈ ОД СЕЗОНАТА 2011. ЗНАЧИ ТАКВА Е СЕЗОНАТА НЕЗНАМ ШО НЕ ВИ Е ЈАСНО, ТОА НЕ Е ДЕКА САКАМЕ ДА СИ ГО НАКАЧИМЕ БРОЈОТ НА ТИТУЛИ, НИТИ МОЖЕ ДА СЕ ДУПЛИРААТ НИТИ НИШТО, СЕ ЗНАЕ КОЈ Е БРОЈОТ НА ТИТУЛИ НЕЗНАМ ФИЛМОТ ШО ВИ Е, ОНА ГИ СПОМНА ЗОШО СВАРНО АКО ГО ОСВОИМЕ КУПОТ ДЕНЕС ЌЕ ИМАМЕ 4 ТИТУЛИ ВО СЕЗОНА 2011/2012! НАПРЕД БАРСА!
ако пишував со голем фонд, не значи дека се дерев ! Еуфорија, во очекување на финалето... дали некаде се објави стартната постава на Барса? неможам никаде да најдам