Угледајте се на Плавуша, а не само да поставувате слики, а кога треба да коментирате нигде ве нема. Тоа ли се навивачи.
Најдобра 11ка во Ла Лига за изминатата сезона, според uefa.com: Виктор Валдес, Пујол, СЕРХИО РАМОС, Жорди Алба, ЧАБИ АЛОНСО, Де Маркос, Кацорла, ОЗИЛ, Меси, Фалкао, КРИСТИАНО РОНАЛДО. :geek:
^ Дали убаво ми се чита дека Валдез е ставен пред Касиљас за голман во тимов?! Има примено 3 гола повеќе од Валдез, значи разлика 32-29 али тоа дефиинитвно не го става како подобар од Икер. Не може ни да се мери со Касиљас овој таканаречен голман.
3 гола не е причината Тука се гледа и колку пати одбранил , оценки од наптревар и таму уште 3-5 работи ..... и оваа сезона е подобар
'' Што Прави Меси со Аргенитина???Што прави самобендисаниот Роналдо со Португалија бе?..Македонија не може да ја тепа! '' Спојлер Maдристи не го сваќајте ова како провокација..малку да се нашалиме за успехот на нашата репрезентација
Честитки титула каталонци Не гледав, ама читнав дека сте доминирале и дека е потполно заслужена титулата И да, не се слагам дека Валдес е подобар голман од Касиљас. Тоа е виц на годината. Кој гледал фудбал знае
Само што ја догледав прославата и можам да кажам,(не дека не беше убава прославата на 32 титула од Ла Лига на Реал ама..каталонче бе !) -Подобро го прославиме купот него Мадристите лигата И морам..едно питање до Боа,Старбакс и Лебедка..ако оваа сезона сме освоиле само 1 трофејче,што побогу бараат таму доле 3те трофеии од куповите од минатата сезона? Значи сепак четири титули сме освоиле оваа сезона!И кога сезоната не е баш добра освојуваат четири трофеи... Ноу хард филингс П.С Пеп ис вери вери хендсм!
Прав навивач,е тој што душа и срце дава за својот тим, ако не сме коментирале за нешто незначи дека сме фејк навивачи, не ќе дремиме сите на оваа тема само. Јас бев таа секоаш шо ви честиташе за се. Незнам како процена кој каков навивач е Плавушке бевме во право за титулите... душички се жими се
Смајли ако вие ова го сметате за успешна сезона, ја од срце ви посакувам секоја наредна волку успешна да ви биде Ноу хард филингс За титулите, тоа веќе го разјаснивме. Ако оваа сезона сте освоиле 4 титули(кои патем сите заедно не вредат ко Ла Лига или ЛШ ако реално зборуваме ) тогаш минатата освоивте само 2, а не 5 ко што тврдевте. Во 2009 кога се фалевте дека сте освоиле 6 титули вие уствари освоивте само 3 итн итн, да не објаснувам, образложено е неколку страни претходно И со ова ставам точка на муабетот во врска со титулите, читнете ми ги претходните мислења на темава, не би да се повторувам
http://24fudbal.com.mk/vesti/3475/tiago ... m-vo-milan Срце ми го разубави денот Се плашев да не ја направат истата грешка како што направија со Кака.. на моменти челниците на Милан не се при себе..
Барса против Барса-Хуманитарен натпревар. Тимот на Виланова: Пинто, Монтоја, Пике, Чави и Педро. Тимот на Пеп: Масип, Адријано, Бускетс, Иниеста и Тељо. Валдез игра за двата тима http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/TV3 Еве линкче,само што кавалитето е многу лош..многу сецка.Барам по интернет странициве и изгледа само на линкчево има директен пренос.
Сеа , минатата година кога освоија куп Реал иста ситуација беше , успешна сезона јеее ги тепавме Барса 2-6 дена на фацебук збореа Реал фановите како се најаки исто и тука беше ... тогаш Барса освои Ла лига и ЛШ , и сеа обратно е (без ЛШ за Реал) и демек не е успешна сезоната тоа е глупост ова она .... И кажи ми сеа како може да Светски КУП , значи Светски куп да не е појак од ЛШ или пак од ЛА? да не спомнувам за куп на Европа и супер куп на Шпанија Мислам бидете ферски сеа ...... и секој пат кога ќе се освои титула се смета за успешна сезона ,
Челзи имаа педерска сезона исполнета со среќа , уште среќа и господ им ја намести утакмицата тоа не е успешна сезона и патем Меѓусебни дуели оваа сезона Астон Вила е бољи од Челзи