Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Не е точно дека е подобар, еднакви се во голови.
    Првата утакмица било 1:3 за Астон Вила, другата 2:4 за Челзи со разлика што Астон Вила едвај се спаси за опстанок во Премиер лигата, а Челзи ја освои Лигата на шампиони и ФА Купот. Разлика. :wasntme:

На JuLleE и vendiii им се допаѓа ова.
  2. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Леле сега го гледам натпреваров, еве ви линкче со троа подобар квалитет:
    http://www.dailymotion.com/video/xr...contra-la-pobreza-pep-team-vs-tito-team_sport

Се изнасмејав за Валдез игра во напад за двете екипи :rofl: , кога се во напад едните за нив, кога се во напад другите за нив :D !
    Ми го разубавија денов и слатко ме изнасмеаја :D !
    :l: :party:

Едит: Позади на дресот на Валдез залепена е лепенка и пишува Месси :rofl: :ninja: :rock:
    Едит2: а Пике додека го дрибла на Ињеста 11:20сек зборува на телефон? :o хахаха
    уште што не ќе видам? :D

3. Melany.Macedonia

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67

моментот кога Пике се глупираше и бараше пенал :rofl:
    пенал му беше досуден подоцна кога изглуми малце поубо ама го футна :lol:

моментот кога Пике зборуваше на телефон додека играше :D

еве го и Месси :D
    Тијаго изиграваше новинар :lol:

На паузата го натераа Валдез да брани со затворени очи, пенал шутираше едно мало детенце и овај се спружи како крап и мафташе со нозете :rofl:

Друг смешен момент беше кога Пике ја пикна топката во дресот и го претрча цел терен застана пред голот ја пушти топката шутна и промарши :D
    Се на се, Пике и Валдез направиа добра забава сум се смеела како никогаш

Финален резултат:Тимот на Пеп 8:8 Тимот на Тито
    ......................... Valdes (1)........... Pedro(2)
    ......................... Busquets(2)........Pique(3)
    ..........................Tello(2)..............Bartra(1)
    ..........................DosSantos(1)......Pinto(1)
    ......................... Adriano (2).........Montoya(1)

Ама тимот на Пеп победи на пенали!

На simon4etooo му/ѝ се допаѓа ова.
  4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Респект ! Пред ова сите треба да се поклнат не е само добар играч не е само фудбалска жива легена туку многу голем човек со големо срце . Алал нека му е :clap: :bow:

Прикачени фајлови:

• 1sE1n.jpg
      1sE1n.jpg
      Големина на фајлот:
      35,7 KB
      Прегледи:
      199
    На BlackSwan5, LilBaby и Rozich им се допаѓа ова.
  5. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Вчера кога ги гледав солзи ми течеа од смеење.Особено кога Пике ја фати топката,ја стави под блуза и така си трчаше.

6. Melany.Macedonia

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Хаха да за овој момент зборував во предходниот пост, блесави се бе, цела забава приредија!

7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ивановиќ: Знам дека Реал се интересира за мене

Српскиот репрезентативец се посочува како една од трансфер желбите на ’Кралевите’ за засилување на тимот за следната сезона.

По вчерашниот пријателски натпревар помеѓу Шпанија и Србија, Бранислав Ивановиќ призна дека е свесен со интересот на Реал Мадрид.

За Marca тој рече: “Знам што се говори за мојата иднина и дека постои интерес од Реал Мадрид.”

“Но сега не е време да говориме за ова. Фокусиран сум на националниот тим, и многу сум среќен во Челзи.”

“Пред една недела ја освоив Лигата на Шампионите, и да размислувам за промена на средината е многу комплицирано.”

“Среќен сум во Лондон.”

Тој потоа додаде: “Неможам да кажам ништо повеќе, во овој момент сум фокусиран на Србија и ќе видиме што ќе донесе иднината.”

“Но среќен сум во Челзи по триумфот во Лигата на Шампионите.”

Луѓе бе, јас сакам Иванович да дојде во Реал. Баш он ни треба затоа што под итно треба нешто да се менува во одбраната. Мислам дека добро ви се вклопил, Мурињо наводно бил заинтересиран з него ама по ова погоре којзнае :?:.

Инаку дај ставајте си ги во темата за Барса овие натпревари во футсал, нема потреба да се полни темата со вакви работи ;).

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Инаку Торес даде гол на пријателски натпревар на Шпанија :). Ми се чини или полека влегува во форма, како што се вели формата е променлива ама КЛАСАТА вечна.

Абе можеби и ќе навивав за Шпанија на ЕП ако е составот како оној вчера, не им требаат овие од Барса. Ај нека се одморат уште малку и уопште нека не доваѓат на ЕП :D . Инаку коментаторот после неколку стартови на Рамос Рамос небере играе во првенствена утакмица за неговиот Реал . Абе Рамос си е луд дефинитивно :rofl:.

Се на се, добра партија изиграа шпанците. Нека продолжат така и на ЕП а не како на светското со едно голче да ми се влечат.

10. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    По 1,5 милиони евра за Пеп и Мурињо заедно да го коментираат ЕВРО 2012
    ТВ мрежата од Мексико, Televisa им понудила на Пеп Гвардиола и Жозе Мурињо по 1,5 милиони евра за да ги коментираат натпреварите од Европското Првенство
    Медиумите од Шпанија пренесуваат дека двајцата големи ривали, Пеп Гвардиола и Жозе Мурињо добиле интересен предлог за соработка.

ТВ мрежата од Мексико, Televisa им понудиле на стратезите по 1,5 милиони евра за да ги коментираат натпреварите од Европското Првенство што летоска ќе се одиграат во Полска и Украина.

И покрај тоа што понудата била многу примамлива, 1,5 милиони евра за дваесетина дена работа, Пеп Гвардиола решил да ја одбие и да остане достоен на ставот дека му е потребен одмор по исцрпувачките четири години на кормилото на Барселона.

За разлика од него, Жозе Мурињо сеуште ја анализира понудата, и наскоро ќе одлучи дали да ја прифати или пак да ја отфрли.

Се говори дека ’Специјалниот’ посакува ова лето повеќе да биде инволвиран во преговорите на Реал Мадрид за ангажман на нови фудбалери.

Исто така не се отфрла можноста Португалецот да биде коментатор само на некои од поважните натпревари.

Во минатото, стручни коментатори и аналитичари за Televisa беа неколку познати имиња, како Луис Фиго и Зинедин Зидан.

:^)

11. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
  12. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Божеее |( поголема глупост од ова со "одбивањето" Роналдо да даде автограм не сум прочитала

14. Melany.Macedonia

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
  15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ај да отвореме тема за тоа што Роналдо одбил да даде автограм. |( Вие па многу сочувствителни душички.

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Страшна и тажна вест за Лука Тони

Голема трагедија за италијанскиот играч Лука Тони

Неговото дете се родило мртво :x :x

http://supersport.com.mk/index.php?opti ... &Itemid=95

17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Али се палат фановите на Барса на секоја негативна статија за Роналдо тоа чудо е :lol: На моменти и смешни ми се :D

Е затоа и новинарите си измислуваат вакви квази статии.
    Пази молим те, Роналдо не дал автограм - трагедија.
    Ама не, мора да биде уште поголема трагедија, па се потенцира дека не дал автограм на 10 годишно дете. И не, не, не е доволно упадлива и трагична приказната. Затоа уште малку филување. Детето носело дрес на Барса.
    Алелуја. Ги погаѓа у срце статијава милионите навијачи на Барса, па статијата се објавува, реобјавува, се плука по Роналдо... Но мисијата е успешна, за новинарот де.
    А Роналдо, па он е животно. Да го спалиме на клада :D
    Од вакви работи, ваков нагон добивам |( :puke: |(

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  18. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Јбг не можеме ништо против тоа. Реал и Роналдо вечен комплекс за навивачите на Барса :tmi: . Дури мислам дека и со нивните играчи не се замарат толку колку со оние на Реал.
    Абе уште кога ја прочитав статијата знаев дека ќе се постави тоа овде :D. Очигледно не разбираат дека медиумите измислувале и ќе измислуваат вакви работи.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Па и да е вистина тоа што го направил Роналдо , негов избор на кој ќе даде автограм ....

И баш му е гајле дали некој во Македонија ќе се изнервира за неговите постапки или пак ќе го навреди :D

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Melany.Macedonia

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    А вие пак немате никакви комплекси, само ние навивачите на Барса имаме, чудо нешто само се околу Барса ви смета, па и играч на Барса да беше ќе ме згорзеше таквата постапка. Треба да покажеш колкав човек си, а не колкав нечовек. И верувај ми повеќе си се замарам со играчите на Барса а не со вашите, прочитав и искоментирав, мое право! ;)

Иначе жал ми е за Лука Тони и за неговото семејство... :(