Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
  2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    А па ако се слика со Надал или Федерер, тек тогаш може и да умре среќен и задоволен дека успеал нај многу во животот. (И да не се нервира дека Меси има повеќе голови од него :lol: )

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Јас викам да се отвори една тема ГО МРАЗАМ РОНАЛДО и таму да се дават вакви коментари. Најубаво нели? :D

На Aries9 и starbucks им се допаѓа ова.
  4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Моментот кога Ливерпул ќе речат дека ја освојуваат премиер лигата

На LilBaby, BlackSwan5 и Hipster им се допаѓа ова.
  5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Данска = Holy Shit :sweat: :sweat:

6. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    '

стварно Данците најзаебана група добиле :D да местеле така нема да се паднеле... нека се откажат уште од сеа :rofl: !

иначе по три екипи од група одат понатаака така? :^) :)

7. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
  8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Ветераните на Реал и Јунајтед играа за Африка

http://supersport.com.mk/index.php?opti ... &Itemid=95

Чудно како ова не се спомнува, поинтересно е да се плука по фудбалерите :wasntme:

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе Старбакс повеќето фанови на Барса (не сите, Смајли итн исклучок) да ги прашаш какво мислење имаат за Луис Фиго баш ме занима што ќе одговорат :wasntme:.

Инаку го гледав натпреварот, сега со СпортКлуб све и свашта гледам :rock: . Стварно беше многу убаво да се гледат сите легенди на Реал на едно место, иако не сум ги пратела сите ама Зидан, Фиго и Роберто Карлос ми беа поомилени кога бев помала. Голот на Фиго беше :x, како што кажа коментаторот како да игра во своите најдобри фудбалски денови :bow: . Се на се добра утакмица, сепак Реал беше подобар. Едни се легендите.

10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Figo е легенда :!:

11. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Луис Фиго е легендарен, само што многу навивачи на Барса кои ептен го ценеа ги разочара со неговиот трансвер во Реал... ама добро небитно, тој допринесе за 7 освоени титули на Барса со 249 мечеви и постигнати 47 погодоци!

Еве ги неговите најдобри моменти во Барса
    http://www.youtube.com/watch?v=O5pJs1WH ... r_embedded

Јас искрено сум за Барса поточно од 2002 а поинтензивно гледав утакмици од 2004, па ги фатив неговите последни сезони во Барса и како што се сеќавам многу добро играше, според мене неговите најдобри фудбалски години ги изигра во Барса :P ;)

12. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Само што Фиго во 2000 година помина од Барселона во Реал. Па не ми е јасно како си ги фатила неговите последни сезони :^) ... Небитно, не ми е поентата да докажам било што ама барем кога не знаете нешто нема потреба да се правете дека го знаете ;) .

На LilBaby, BoaVista и starbucks им се допаѓа ова.
  13. sa4y

sa4y Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    Мелани, батали...

Туку денеска ја гледав утакмицата Данска-Македонија до 21 година, абе аман прво полувреме мислев ќе не турат готово 5-1 беше... ај после Бабунски направи измени и некако до 6-5 дојдовме... прв пораз после долго време мака ми е за момчињата ги следам веќе некое време и немаа пораз едно добри 16 утакмици, ако не и повеќе :wasntme: , незнам точно... И сега незнам дали ќе можат да се пласираат на европско? знае некој како оди тоа?

На Melany.Macedonia му/ѝ се допаѓа ова.
  14. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Еј ќе те молам...
    Не сум ви јас крива што не си ја знаете историјата на клубот за кој навивате, барем она побитната ако не друго ;) . Што викаат, кога нешто не знаеш подобро трај си а не тука глупости да трескате. Во 2002 Фиго играл во Барса |(...Небитно, како што кажав, не сакам воопшто да дискутирам за тоа.

Ајде бре дечко |(, до кога ќе плачете. Мајке ми и овој Чави почнав да не го поднесувам, никој не одрекува дека е добар играч ама одвратен е...

http://kajgana.com/chavi-igrachite-na-r ... ochituvaat

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Добро бе, освоиле што освоиле, овие до септември ќе трубат, ќе цимолакаат ...
    Значи не знам како не им е глупо, ќути си трај си таму, Божееее.
    Морало ли па све околу нив да се врти, душебрижници, за грев. :x

Глеј таму за наредна сезона покажи се, на Европско истакни се, со што се замара не можам да го разберам само. :|

Ако Икер како член на Шпанската репрезентација не му честитал како колега, не знам кој му честитал. На карта сожалување да не треба сега да играат, оти не освоија ни лигата дома и на шампиони.
    Или секој поединечно, играч по играч требало да им доаѓаат да им честитаат. Свашта. :|

На BoaVista и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  16. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Добро бе нели само навивачите на Барселона биле опседнати со Реал а?Како оние на Реал да не се со Барса..Што изјавил,што направил-па дај не си ги замарајте душичките со нашите одвратни играчи,радувајте се на титулата на вашите изворедни играчи освоена за прв пат по 4 години.
    И да,темава е фудбалски натпревари а не Барса в.с. Реал.Па заврши сезоната,бар да смениме малку тема не ќе беше лошо..до првото ел класико следната сезона има 2 месеца.

А за ова што не им честитале,спортски е да се честита и на најголемиот ривал.Тоа не го направија повеќето играчи на Реал,освен Икер што со право е капитен и на шпанска репрезентација и на Реал.Супер голман,може да се каже и најдобар на светот.Поздрав

17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664

Да, не е. Темава е само за Барса, зашто вие се’ и сешто коментирате за Барса, поставувате текстови поврзани со барса, слики. Имате тема за барса, таму коментирајте и споделувајте, како што ние тоа го правиме за Реал во соодветната тема. :)

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Во право си, многу сум опседната со играчите на Барса, не можам навечер ни да спијам од толку што ги мислам :D. Види вака, јас постирав изјава на играч на Барса а не постирам по 50 пати демотивации за тоа кој на кого покажал среден прст. Мене ми е лигава и глупа изјавата на Чави и тоа е.

А темата се тупи веќе подолго време од многу "наводни" навивачи кои првиот тим не знаат да го набројат, ноу хард филингс. И да, претходните страни се коментираше за тоа што Роналдо не дал автограм, за тоа што покажал среден прст на играч на Билбао итн итн...Јаооо се прашувам кој ли ја претвара темата во Реал вс Барса.

Така да ете, нека биде ова мојот последен пост до есен а можеби и воопшто последен....Едноставно не е темата тоа што беше ;).

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Не знам за другите,јас ќе се воздржам да не коментирам до август и до првото Ел Класико следната сезона..ако издржам :Р

20. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Ајде уште малку и ќе си најдам занимација почнува Европско првенство и навиваме за ШПАНИЈА :D