Е ако де, не наполниле на пријателска, голема работа. Затоа пак Галакси и Милан ние ги наполнивме. Од Барса ми се повраќа искрено веќе да ги гледам сите тие глумења и фолирања од глумецот Бускетс и останатите и тоа на пријателска. Која потреба треба да ја имаш на пријателска за да глумиш? Ај ЛШ, Примера донекаде и ќе разберам ама побогу натпревар кој не значи ништо. Освен да вежбаш глума на терен друга причина не гледам. http://www.youtube.com/watch?v=QHC512SH ... r_embedded
Извинете 10 пати ја вратив снимката и многу добро се гледа дека го сопна, и шо глумел? а? ко го сопна, несваќам? Десната нога на Нани 0:42 сек... шо требаше да се здобие со сериозна повреда на пријателска утакмица ? Без навреда ама земете си двоглед
Ај сега не ме терај и Санчез да ти го најдам . Сега дека се глумци глумци се, милион примери има за тоа. Ама и на пријателски да глумат, ццц човече. Откачалки . http://www.youtube.com/watch?v=oro3MpQB ... r_embedded
Ај сега не менувај тема, се гледа многу добро дека Нани го удри! А Санчез да не ми го чепкате ќе кољам, ќе бесам ... Санчез игра добар фудбал , не го имам досега видено да глуми, а во видеово се гледа дека лошо нагази бе, никој не го чепна, незнам дали се чори арбитрите, не бараше тој никаков прекршок ја гледав утакмицава, сакаше да се врати наназад ама лошо згази...и тоа го прави глумец?! И незнам од ова шо беше глумење на пријателски, ама ајде секако ќе се држите на тоа вашето дека биле глумци кога ни сте гледале утакмици ни ништо, ќе прокопате нешто по јутуб ставено двајстина секунди, ни сте виделе целосна ситуација ни ништо битно од Барса се глумци... Не викам дека Бусќетс никогаш не глуми, тој ни е глумчето во екипата , ама досадни станавте со овие глупостиве,стварно...
Абе Буски ти е чудо, на тач е човекот. Малку да го допрат паѓа како покосен, што мускулатура ќе имаше човекот. Феномен навистина . Особено оние превртувања за 360 степени, тоа ни во театар го нема. Стварно си мислам дека човекот би успеал на филмското платно . А Санчез не ти го чепкам, и така е мрсен целиот . Не бе, знам дека сега сто оправдувања ќе смислите ама јасно беше дека беше дајв и крај. Мора да си повежба човекот, инаку како ќе се вклопи во целата дружина . Од Барселона сум видела доволно за да знам дека се глумци и лигуши. Никој не одрекува дека се можеби една од најсилните екипи во светот, ги мразам ама ако збореме реално, но одбивни им се на многу баш поради таа педерска игра.
Нека ни е честито првата титула сезонава,во Супер Купот против Наполи,со 4-2. FORZA JUVE,FORZA RAGAZZI!!
Џабе ти зборам, кога не отвараш очи да ја видиш снимката онака како што е , секогаш праведно кажувам како е без разлика кој тим е, дали моите се во право или тие што неможам да ги поднесам. Кај тебе преовладува омразата кон Барса па неможеш да си објективна. Многу добро се гледа дека Нани го удри Бусќетс, и дека Санчез сакаше да се заврти, ама ако нека ти биде,демек тоа нешто ќе смени ... Да си слеп ќе видиш како е, а не пак при очи :geek:
Денеска победа против Динамо ! 0-2 (Меси и Афелај) Ама,најважно е што по голема пауза се враќа Давид Виља ! Сега никој ништо не ни може Давид Виља: „Убаво е да се чустуваш како фудбалер повторно и да бидеш на теренот со останатите. Се чуствувам добро. Ова е голем чекор. Мојата нога е добро, сега ќе ја видиме реакцијата, но ми треба сеуште време целосно да се вратам, ќе видиме колку.“
Meсси 7 гола во 5 пријателски натпревари А Виља срце http://www.youtube.com/watch?v=VEYdaEZlPho&feature=youtu.be Леле луѓе какви голчишта ,посебно Афелај како ја зафати топката уфф Еве хајлајтс од натпреварот: http://www.youtube.com/watch?v=88FRbvB-sL8&feature=youtu.be
Сакам да ви кажам на сите воглавно фанови на Реал и Барселона. Дека подобро си спремајте стримовите затоа што оваа сезона Примера нема да се прикажува на телевизија. Единствено на СпортКлуб ама на СпортКлуб Прајм, која за жал не е застапена сеуште кај нас. И така . Еден апел до владата не А1 туку сите можни телевизии да ги затвори кај нас, ич око нема да ми трепне. Срамота е голема, ниту една телевизија да не пренесува фудбалско првенство. Инаку за оние кои не знаат Реал првото коло го почнува со дерби мечот со Валенсија. Се надеваме на победа и убав почеток на сезоната. А потоа секако и победа во суперкупот против Барселона.
Срамота Битно турски и индиски срања 24 часа на ден... Среќа ја имам Спортклуб,па таму ќе гледам И онака неможев да го трпам оној на Алфа,на mute гледав,мислам очигледно беше дека за Барса навива! Барем Лига на Шампиони ја откупиле,бар нешто
Да, и јас ја имам СпортКлуб и + ама на Прајм ќе ги дават утакмиците на Реал и Барса а таа ја немам, мислам дека уште кај нас ја нема. Ништо, ако не ја пуштат во скоро време на нет ќе гледам ама ептен е глупо ова од страна на нашите телевизии. Оно, не дека уживав на Алфа да гледам, најмногу ми пречеа рекламите на секои 5 минути , за коментаторот не сум приметила дека е пристрасен ама во секој случај човекот цел натпревар статистики кажува. Ама во случајот подобро нешто отколку ништо. Едит: Да Смајли, мислам дека е сигурно. Го прочитав на официјалната страна на Реал а потврдено е веќе дека на Алфа нема да има.
Блек,сигурна си? Де бе луѓе,па не е можно ова. Јас Супер спорт имам,амА не Прајм Розич,да не те разочарувам ама провери си по каналите дали ти е Прајм.
Ам.. денес играат Реал и Барса ?? И нема да дадат пренос НЕ Е МОЖНО! Ама да не дадат на Алфа или Некоја од Српските оби4но таму ги даваат Реал..
Не не не,не играат денес Реал-Барса. Ла лига нема да се пренесува на Алфа. А првото Ел Класико е 23 овој месец,ама супер куп.
Како е можно овие телефизии толку да се прости, турски серии по цел ден, а на крај нешто светскии важно, нема!
Само бришење на сите македонски канали му е мајката,и не плакање на кабелски оператор или такви срања... Па да се пљукнам во мамето нивно,на што личи тоа??? Не само Шпанско првенство туку и Англиско првенство ке нема на ниту една од нашиве глупи програми...ке мора да се дрвиме пред мониторите... Работава е за плачење само...Не знам како ке се тера работава ама нејке да е на арно
Господи поможи , не ми се верува,дебили скапани,ништо не гледам на ТВ појќе, ич не го пуштам... ... УФ сега како се изнервирав глупи!