Да се насмееме ...... Дечково е закон Луиз бе стварно е откачен http://www.youtube.com/watch?v=Rk_cNFTr ... r_embedded
Како што одминува времето детево ми станува еден од поомилените играчи во Челзи, луд е жими се Инаку и официјално да им ја честитам титулата на навивачите на Манчестер Јунајтед, сосема заслужено освоена титула.
И мене исто одма ми влезе во срце некако различен е откачен .... Се надевам дека уште долгоооооо ќе го гледаме во дресот на сините и секако да биде ефикасен како што е сега ако не и повеќе .... Давид Луиз успеа кај мене да влезе во првите 5 омилени во Челзи И јас да се придружам кон честиткава иако со тешко срце признавам со среќа нека им е и нека се радуваат зашто ќе гледаме уште долго потоа да го гледаат само на тв трофејот и како се прославува на Стемфорт Бриџ Се надевам ќе се разбуди господинот абрамович и ќе го шутне Анчелоти пре да потонеме како Титаник и нормално ни требаат и засилувања ....
Ми се плаче кога гледам стадионот на Милан полн со навивачи го растресоа цел град и онај робињо му текна коначно да даде асални голови 4-1 заслужена победа без милост кон противникот против удинезе 100% ке изгубат бидејки на уди му требаат поени за влез во европа
Миииилаааааан Миииииииилаааан соооооло кон тееееееее,Мииииииилаааан Мииилааан сиемпре пер тееееееeee!!! гоооооолем поздрав до сите росоњери,со среќа новата титула
3 дена до финалето Манчестер - Барса мое типување Фергусон треба да има јак план за победа али сепак Барса победува
Фергусон сигурно има добар план Ако му успее и Манчестер ја освои лигата леле леле колку плачење ќе има ( смајли што дува нос )
Вечер, Мен Ју вс Барселона! GGMU!! Се надевам дека Мен Ју ќе победат, иако имам некое чувство дека Барса ќе тепаат, или нерешено.
Некако сеедно ми е дали Барса или Манчестер... Битно е да има добар фудбал... Само да не биде наместо Glory Glory MU...Гори гори Манчестер Јунајтед..
А мислев дека ќе играат на пенали...Штета. И сум многу разочарана и тажна! И само одбрана играа! Двајца тројца во напад...Многу се изнервирав! Ууууууу!
Многу добар фудбал гледавме! Секоја чест на двете екипи! ИАКО!! БАРСА Е ШАМПИОООООООООООООООН! Каталонци мои честито нека ви е, да ви се множат победите!! БРАВО БРАВО БРАВО! Докажавте дека сте најдобар тим! Е сега малку за ова промената. Зошто баш Абидал капитен? Од каде сега ова? Не сум упатена.
На неутрална страна сум ако може да се каже. Вечерва не дека навивав за Барса, само не сакав Манчестер да победат. Никогаш во живот нема да навивам за нив. Никогаш. Да се вратам на тоа што сакав да го кажам.. Не ги кривете секогаш судиите. Барса имаа подобра игра, и на терен го покажаа она со кое ја заслужија титулата. Едноставно не е секогаш вината во судиите, разберете. За крај, честитки до навивачите на Барса, па и на оние на Манчестер кои поштено прифатија пораз, догуравте до добро финале.