Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Смешни сте,барем ти смајли имаш најмалку право да збореш за судиски грешки.Заборави УефаЛона колку имаше помош од судии или да почнам да набројувам...Ситете се хејтери,кога победуавме ко глувчиња се криете во дупката.
    Јипи гледај Милан да не испадне од калчолигата сезонава зошто се дупло по очајни и од Јунајтед ;)

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Абе за Јунајтед сите гласни сте, туку ве нема нешто да прокоментирате за Барса - Севиља м? :wasntme:

ФАРСЕЛОНА дефинитивно најфорсиран тим од судии. Значи нема утакмица на која ќе губат и судијата да не ги извлече на крај. Фабрегас бре |( не беше ти барем ваков глумец во Арсенал :puke:

http://www.youtube.com/watch?v=Tq1H-Eyt ... r_embedded
    Најискрено, мене би ми било срам да навивам за ваков цигански тим! :puke: :puke: :puke:
    И игра со рака при постигнување на голот :x Судијата доволно близу за да види.

Guti на Твитер : ,,U Slučaju da vidite kako Barcelona gubi rezultatom 1-0 ili 2-0 sve što trebate je da odete na Live klađenje i stavite da će biti crveni karton za protivničku ekipu ili da će biti penal za Barcelonu,Dobitak zagarantovan !''

Еманиел Адебајор: "Краток период поминав во Шпанската Лига но поголеми глумци од играчите на Барселона немам видено во мојата кариера"

На Rozich, Pelikuna, starbucks и 2 други им се допаѓа ова.
  3. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Барса барем знае како да се извлече и со дајв во најневозможната ситуација.Реал и со судии не може.
    Тоа е таа разлика.

Сепак не им требаше ова на Барса,една нерешена или изгубена утакмица не значи премногу.

4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Прво Милан имаат најнов тим свеж и неискусен и ќе треба време да се разработи тактика, за разлика од Јунајтед кој купуваат јаки предавници (Ван перси) и пак примаат по 2-3 гола од South , od Fulham губат од Евертон и Tottenham , Второ ако ги споредуваш веќе Манчестер и Милан ...Милан е потроофен клуб во Светот :!: од Манчестер така да сите твои зборови = Repels like the devil from holy watter

Боа незнам за мечот али ќе ти кажам за изјавите

Гути = Бивши играч на Реал
    Адебајор= Играч кој не успеа да се докаже во Реал .....

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    ОМГ :tmi:
    Дали навистина го прочитав и ова :lol:
    Да не беше смешно, ќе беше жалосно.

Не ми се верува дека од целиот пост, покрај онакво видео со онаква бедна глума и судиска помош(за која многу фама кревавте кога стануваше збор за Јунајтед или било кој друг тим), покрај онаква слика за игра со рака при постигнување на еден од головите, тебе во око ти падна кој ги дал изјавите? Ко да е тоа некое оправдување.
    Јипи одамна си мислам да те прашам, ти да не си некој латентен фан на Фарса :devil: ;)
    мала шала де, не се лути одма :P

На Rozich, Pelikuna и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Не сум ама сеа неферски е да бивши играчи на Реал зборат дека Барса е ваква или таква , срамота е не за друго :tmi: :P

7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не го гледав натпреварот на Фарса ама по коментарите на Интернет се ми е јасно. Ништо ново, ќе бев зачудена да немаа помош од судиите кога им е потребно.

Го достигнаа дното! Јас уште се прашувам како може некој да навива за ваков клошарски тим. Не сфаќајте го ова лично ама дефинитивно јас би се срамела да навивам за ваков клуб. Срам се за фудбалот. Судииска помош е еднаш, двапати па ај да речеш. Ова нивното нема крај. Така беше и лани, така и сега. Па уште кога ќе почнете да пишувате дека биле оштетувани.
    Го гледам видеото и се крстам. Патетика жива. Дај нека идат да играт во некоја аматерска лига. Ваквите екипи како нив го уништуваат фудбалот.

Горда сум што мојот тим нема вакви испади и ваква судиска помош па ако сакаат и 30 бода да се зад Фарса. Нека им се честити 3-те бода, нели битно е само тоа ;). Не е битно на кој начин се победува. Очекувам догодина оскар номинација за Фабрегас, иако ова повеќе за малина беше.

Што се однесува до другите натпревари. Знаев дека Челзи ќе слави на Емирати. Имав некоја интуиција дека ќе испадне 2, штета што не ја играв.
    Арсенал ми е симпатична екипа, за разлика од другите од Премиер, нели со исклучок на Челзи. Ама драго ми е што изгубија затоа што премногу се потценуваше Челзи. Чиниш топџиите се 15 бода пред нив па сега немаат шанси со нив.

Јипи а што има врска што е бивш играч а? Тој е легенда на клубот и нормално дека сеуште го сака и го прати. Ај те разбирам што тролаш одвреме-навреме ама човек стварно ќе помисли дека си за Фарса по коментарите.

На Rozich, Pelikuna и LilBaby им се допаѓа ова.
  8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Па и вие што сте, ова ко муабетот Ако не ти се допаѓа Скопје 2014, Сдсмовец си. :D
    Он не навива за Барса ... ги хејта Реал.

Смајли ти џе си? За Манчестер збореше ли? :D

На Pelikuna и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Ај нека ги прокоментираат линковите на Боа тие што викаа дека на нас само судиите ни биле виновни за поразите. Фарцелона се срам за фудбалот, мал милион пати го покажале и докажале тоа.

Јас сонував дека Реал ќе губе вечерва. :D
    Нема шанси, не.

На BlackSwan5 и Pelikuna им се допаѓа ова.
  10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Се радувате на таква победа?Јас бев фер и претходниот пат кажав дека не беше заслужена победата над Ливерпул ;) Дајв бе?какво извлечување.

Јипи,управата на Арсенал можеше и да не го продаде...Можеше да го продаде во Јувентус нели?И што има лошо во тоа што дечково сака да освојува титули ?Ако е за предавништво и Силвестре од Јунајтед беше преминал во Арсенал :)
    Ако збориме веке за тимот и Јунајтед има повредени играчи,неколку главни во одбраната и средниот ред...Немања Видич,Крис Смолинг,Ешли Јанг и сега Руни се врати,ако е за нов тиум зборот и ние имаме нови играчи како Кагава и Песи кои ти ги спомна ама треба време да се прилагодат и тие...Различна игра различни формации е зборот. :) И што ако Милан имал повеке титули?гледајте ја моменталната ситуација.
    и ова со Барселона бе,за Јунајтед гласни бевте,ајде да ве слушнам Каталонци за синокешниот меч.

На BlackSwan5 и starbucks им се допаѓа ова.
  11. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Пеци па види јас стварно си имам кажано дека Јунајтед е исто што Бараса во Примера.
    И признавам дека Барса е форсирана од судии,и кога треба и кога не треба.

За уткамицата не ја гледав баш како што треба дека бев на роденден ама имам еден коментар
    Стварно бевме подобри цела уткамица , но не заслуживме да победиме.Факт.
    За мене ова не е начин да се победи,црвениот промени се,а уствари него го немаше .

Фудбалерите на Барселона уште еднаш докажаа дека се способни од ништо да направат нешто,па да се вратат псоле два гола негатива во самата завршница. :lol:
    А Боа за Фабрегас,абе види во Арсенал има кандидати за оскар.Баш денес на дербито со Челзи еден доста вешто се покажа :D

И едно нешто што стварно ирититра,Реал е цветче,така?
    Ај молим ви се...Лани кога секоја утакмица црвен картон и бонус пенал,тогаш пак бевте горди што вашиот тим не победува со судии?Кога валљда со Рајо беше,се бунивте дека судиите биле потплатени од Барселона :rofl: а овај не досудија два пенали за Рајо? Ме скролавте само...
    Знам го имам пишено по сто пати,али шта чеш,не победува само Барселона со судии.
    Рака на срце признавам дека не заслуживме 3бода,ама не го правете Реал ко да е ....

Јас стварно почитувам сечие мислење ама понекогаш се претерува.
    И за крај морам да се согласам со Пике,што сакаат нека зборат да се вратиш од 2-0 на Санчез Пи(како и да се вика стадионот на Севиља) е неверојтано. :wasntme:

Толку од мене.

Него мадристи гледам вие сте се спремиле со полна рака аргументи за дербитно на7.Овај мислам после дербито :rofl: Се шалам се шалам. :)

На Marbella и anamariia.x3 им се допаѓа ова.
  12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Помошта на Барса од судиите не може да се спореди со таа што ја имаат Јунајтед па и фала богу секој тим што имале помош.Ама кога се работи за свој тим сите молчите.Пак ке кажам,јас си кажав дека незаслужено беше ама вие од мравка слон ја направивте работава.
    Само да имаа толку помош Јунајтед пак ке кажам зошто лани во последното коло Јунајтед не ја освои титулата туку Сити и тоа на сомнителен начин во последните секунди?м?Зошто пред две 3 сезони Челзи победи против Јунајтед на сомнителен начин?Зошто вчера судиите не досудија пенали и не го признаа голот на Перси од офсајд?М?Или гледајте ја целосната утакмица и прегке
    Зошто на секоја критика кон судиите од страна на Фергусон добива казна и тоа директно на трибините?Па нели ан ФА миленици бевме,зошто тогаш тие казни?
    Затоа кога се работи за помош од судиите прво пред да прокоментирате за другите погледнете ја и вашата екипа.Сум ги критикувала и другите ама не до дереџе да правам од мравка слон.И мојот тим не е китка за мирисање ама вие ја отупивте веке.

13. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Катастрофа. Барселона - катастрофа.
    Мислам веќе не е интересно да се навива за Барса.Нема ништо интересно, нема возбуда, нема адреналин. И да губи нормално се досудува пенал за Барса или пак е направен прекршок над Меси и секако да не заборавам црвен картон. И То е . На крај колку и да губат, и да е 0 : 59 за Барса, тие победуваат... Ма ајде жити се . И вие тоа го нарекувате квалитетен фудбал. Најјака екипа.
    Ма немој да ме јебеш бре..

Јебига сите судии се наколонети кон Барса -.-
    Срамота. Нема квалитетен фудбал.

Manchester United Till Death! ♥ ♥

14. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Извини Пеликуна ама на Астон Вила никад не им помагале судии
    :emo: :emo: :emo:

Патем слики од вчера

15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.453
    Допаѓања:
    250.855
    Нема натпревар без да се досуди пенал за Барса, ама и Реал нејќе шала :nod: .

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Голеада на Pеал.

На Rozich и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  17. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Се надевам сите тимови ќе ви скапат. И Јувентус ќе земе ЛШ.

18. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    На Реал на 20 натпревари еднаш ќе му досудат пенал. Ти изгледа баш тие ги фаќаш :). Срамота е воопшто со Барса да се споредуваат во врска со тоа.

Првото одеше накај пенал. Прекршокот беше на гол линијата. Коментаторот вели не требало да се суди, па секој судија си има различен критериум за такви стартови во 16ник. И второто беше пенал. Па играње со рака. Однапред, одназад нема врска, рака си е рака.
    Туку да бе, баш сега кога Реал преплави со голови, можеше и 10 да даде ни дадоа пенал |(. Зошто не ни дадоа кога губевме од Севиља и Гетафе, да ја превртеме и ние како Барселона :). Дека, нели поклони ни дават ;)

Тоа во некој паралелен универзум, дури ни таму ;). Или можеби во светот на бајките. Вас доволно ви е и групни фази, колку да осетите што е ЛШ после милијарда години :wasntme:.

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    На линијата на 16-никот мислев а не гол линијата :wasntme:. Ми помина времето за редактирање.

Инаку нешто општо што го имам приметено е дека секогаш порадо се критикуваат други клубови отколку да се гледа за својот. Можеше јас да пишам Милан се дупки, не можат една победа да направат како што Јуле во случајот пиша за Реал.
    Знам, и јас имав пишано за Барса и Манчестер ама кажувам и кога Реал игра слабо. А не пишувам постојано коментари со потсмев кон другите тимови а за поразите на мојот тим да премолчувам.
    Ништо лично кон тебе Јуле ;).

20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.453
    Допаѓања:
    250.855
    ^
    Блек, не сфаќам ништо лично, на темава на никого не му замерувам, немај гајле :) .
    Е сега да си прокоментирам :D .
    Коментарот е со смајли, и е на шега. А се однесуваше на тоа дека Барса се вади со пенали, па малце да се пошегувам и на сметка на Реал. Значи мала шала, тролање, наречете го како сакате и прифатете го. Како на трн да сте, чиниш Реал или Барса, сееедно, се тимови на татковците ви па ве погодија во срце, а и џеб :D .
    Чили малце, прифаќајте шеги ;) .
    И кој вели дека Милан не се дрва, кој? :D
    Јас, неее, ама пак, по цел ден да пишувам и по секоја утакмица, немојте, ту мачч е за мене :sweat: .