Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Јас уште чекам коментари за мечот мегу Арсенал и Јунајтед :D
    2-0 8)

2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Нема црвен за Перси што стартуваше лошо

Нема втор жолт за Cleverley Поради лош старт

Пенал за Манчестер , Црвен за Арсенал и тоа поради срање фаул кој нема врска за жолт

Браво Манчестер , не сте нормални :!:

На Chunga-Lunga му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Очекував ваков коментар.Ама ај ке си премолчам. :)

4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.391
    Допаѓања:
    250.147
    Ви реков, јас ја фатив :D .

Како и што очекував, еден црвен, еден пенал. Добро барем по еден беа :D .
    Инаку Пелкуна, не коментирав бидејќи не бев дома, бев да уплаќам и на кафе, па таму гледав, затоа ме немаше.
    По кој пат а, по кој. Ве молам искажете благодарност до судиите.

5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Колку го гледаше натпреварот?се гледаше кој цело време беше главен на мечот,2-0 беше пред картонот а Арсенал едвај имаа шанси :!:
    Од фан на Арсенал добов коментар дека Вилшер беше премногу агресивен,првиот старт му беше колење.
    Втор жолт картон и директно имаше санкција.Ако е затоа и Клевз го стори истото но навреме беше изваден.
    Очајни беа Арсенал,признајте,колку беа шансите големи Арсенал со таа игра да направи пресврт или бар до реми?И онака губат сезонава од кој стигнат.
    За вас судијата е се виновен.Имаше Јунајтед одлична игра,исто и одбраната беше на ниво.Што посебно направија Арсенал денес?

6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.391
    Допаѓања:
    250.147
    Пеликуна зарем треба да ти се докажувам дека сум го следела натпреварот.
    Колку го следев и како го следев е моја работа.
    Што имав си кажав.
    Среќна сум што победија Јунајтед, ги фатив на ливче.
    Прогнозирав и пенал и црвен, штета што и тоа не го ставив на ливче.

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Си заслужи картон Вилшер.

Коментари од фанови на Арсенал на друг форум.

Инаку Јулеее честитки за ливчето,да ти се множат,и нека тепа Милан,го имам играно 1-1 :D

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Немој да се вреѓаш Пеликулана, ама си нај необјетивен навивач.
    Додека тука сите скоро си пројадуваме гомца за тимовите што навиваме, ти ги браниш, ама до претеризам.
    Сваќам јас да навиваш и се тоа да бидеш верен, ама ти идеш со глава у ѕид.
    Тоа и ти е ко сеа ние да речеме, Милан најјачи,што ви е на вас, гледајте каква игра дава, пуф.
    Па уште се радувате за победа со Арсенал, срамови уште да изгубевте, ем со судии, ем со Арсенал морално и технички ослабени годинава.
    Не, не ја гледав уткамцата, ама сум гледала утакмици на Манчестер, одсекогаш ми биле бош тим, не побош од Ливерпул, ама се јадат.
    И како тогаш што се инаташе за Перси офчарот, ај да видам Шрекот грд да ви отиде у Челзи дали нема гомна да јадеш дека е кретен?
    Туку вечер има јаки утамици у серија А.
    Ќе ја даваат на телма Мики-Киево?
    И вечер права бомба Јуве-Интер.
    Ќе навивам за Јуве, зашто и покрај фактот дека не ги сакам, овие шинтеривеги мрзам поише.
    Овие бразилциве се најнеромални, глеам пред некое време се 4-0 или 5-3 така нешто.
    МОрам да ги ставам на лифче тие у брзо време, ај нид мани бре, хитно :D

На Smilly и JuLleE им се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Најнеобјективен фан по што заклучи ти дека сум?Образложи,секој си го брани својот тим,некој го сака Јунајтед некој не го сака ствар укуса.
    Претходната недела бев искрена и признав незаслужена победа ама кој колку ме читал не знам :D И ми е гајле да ти кажам право а и воопшто не се навредувам,нема потреба,тоа е ваше мислење го ценам секој си кажува што мисли.
    Само не ми е јасно зошто и покрај одличната игра на Јунајтед и слабата на Арсенал сепак не признаваат кој како играл и колку шанси имал.Туку увек судии.Еве ти си кажа дека не си го гледала натпреварот ама јас го гледав читав и различни мислења од неутрални и фанови на Арсенал и пола и повеке си кажаа тоа што си кажаа.Реалноста,кој колку играл.
    И кога се работи за преминување од еден во друг тим и играчи од Јунајтед преминувале во Сити,пример Харгривс,Тевез.Силвестре од Јунајтед во Арсенал.
    Ама никад,фан на Јунајтед никад не го правеле тоа што го правеа фановите на Арсенал:Слики во кои пишува R.I.P PERSIE.,палење на дресови и што уште не знам.И фер од страна на Перси што не го прослави голот,па дури и Анри го поздрави неговиот потег. :)

Поздрав :hai:

10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.391
    Допаѓања:
    250.147
    Ван Перси беше капитен на Арсенал. Икона!
    Ете затоа. Предавник!
    Ако сакаше да освојува титули, можеше да оде во Барса, или било каде, ама не директно кај најлутиот ривал.

На Smilly и Hipster им се допаѓа ова.
  11. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Чист пенал за Манчестер, и чист црвен картон за Вилшер. :)

12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Пеци, нема да се расправаме, али јебига, неможе 20 души на форумов да лажат и да праат луди дека Мачерстер игра со помош на судии, како и Барса, тоа е факт.
    И мене ми е помила Барса, од Реал од икс причини,ама факт е дека Барса се пологуши од Реал.
    И пошто се иаме сто пати закачено за серкото Ван Перси.
    Не за друго, заради него ептен ми се засвија играта и на Арсенал, и башка што знам од сите тимови во Англија најмили ми се Арсенал, али и нив ги фати судбина ко Милан.
    Дури бетер, ја прочитав дека Перси сам сакал да си оди, зашто поише пари му дале Манчестер.
    И да ќе кажеш дека Сити му дале уше поише, не е за пари, да бе за чиста љубов му е, да, да!
    И муабетот дека идат у друг тим за да осовојува титули, ми е долку лицемерен, и само изговор за да не признаат дека се алчни за поише пари.
    Ама џабе му е,шо сакам Челзи да ги заебат и да земат титула или Сити што толку го мрзите сите, поарни ми е него ваков лигуш.
    Ма малку му посакуваат навивачите на Арсенал, за него само најлоши зборови.
    Ма да те видам Шрекон да ги шитне за Сити, па да видам дали нема гомна да јадеш.
    Препистрасна си,зашто Персискион килим игра за твој тим, инаку не верувам дека истово ќе го збореше.
    Јас за Кака јадев не гомна, канти, кофи зашто го шитна Милан за Реал, а пак да отидеше во Интер, лелел е тогаш ќе го отпишев од живите.
    Нема играчи ко Малдини више, нема сите се покварени и само за пари.
    Ама не е се мубаетот у парите, али касно ќе го сватат тоа.
    П.с ај дајте некое видео ако има натпреваров, ме интересира многу, неможам да најдам,барем хајлајтс ако има, или кога ќе има постирајте.
    П.С телма немој да касниш, дај го Милан више амн |(

На BlackSwan5, Smilly и JuLleE им се допаѓа ова.
  13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.391
    Допаѓања:
    250.147
    Има уште еден...Стивен Џерард!
    Респект за човекот :bow: .

На BlackSwan5, cigarce и Hipster им се допаѓа ова.
  14. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    ^
    Знаети, молим лепо! :)

15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    НЕ уште уште една нерешена плс :(
    И телма фала ти директниот преност, како само си го исполнувате тоа што ви е во програмата бравоооооо |(
    ˇДАААА, епа тоа е кога не можеш да си гледаш у живо на тв |(
    Станав за секунда и видиш. Хехе ]:)
    Eja, 3-1 си ги трљам очите, хахаха :D

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Назад си Хипстер, водат 2:1. :D

Пардон 3:1. Ајдеееее шампањ пак се отвора! :party:

На Smilly и Hipster им се допаѓа ова.
  17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Немам више пари за шампањи, ги поторошив, не мислев дека тоа пак ќе се деси :rofl:
    Овај, има уште цели 45 минути се е можно.
    Не се радувам уште, јас!

18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.391
    Допаѓања:
    250.147
    Леле луѓе Милан води 3-1 уште во прво полувреме :o .
    Не ми се верува.
    И еднаш Милан ќе води со 3 гола, Телма нема да дава пренос.
    Еве до што било :D .

едит:
    ПСЖ си дале два атвогола, а козата добил црвен картон :D.
    Барса прима гол од Селта де Виго :lol: .

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Значи што треба да направи и како треба да победи Јунајтед за да барем еден натпревар не прокоментирате :Судиска помош?Не,нема потреба од расправија,туку само дискусија и различни видувања на работите. ;)
    Кога имаме помош признавам како претходниот натпревар со Челзи.Реков незаслужена победа.
    Ама оваа беше и повеке од заслужена.
    Вилшер си доби казна,зошто претера со стартовите требаше и Клевз да добие картон ама навреме беше исклучен.Дин и за двајцата досуди еднакво.Прв старт картон втор опомена трет старт картон.Клевз на време беше изваден пак ке повторам.
    Арсенал ништо конктретно не направи и пред картонот и по картонот си имаа иста бледа игра и дури во 90 минута упатија еден удар кој заврши во голот.
    Мене Перси и кога беше во Арсенал ми беше идол сега дојде.Арсен Венгер изјави самиот пред некој ден дека од Сити му беа понудени повеке пари,тој ги одбра Јунајтед а сепак ја добивва платата која ја имаше во Арсенал.Имаше и понуди од Јувентус и ПСЖ ама тие се откажаа а од Барселона колку што знам немаше.
    Кога зборуваме за преминување од еден во друг клуб колку пати да повторам дека Карлоз Тевез замина во Сити?и беше заедно мотор во екипата и еден од главните виновници за освојување на лш и пл 2008,не се секавав да го пљукам или да му кинам дрес.За мене тој е ист како и други играчи.
    Исто и Харгривс беше главен виновник и повторна замина во градскиот ривал.Ми беше идол ама Чао Пријатно.
    Ако реши Руни да замине нека замине,Јунајтед опстојувал и без Кантона,Шмајхел,Кин и остала стара багра.Тимот не го прави само индивидуалец.
    Ако некогаш замине Руни секако дека ке ми биде криво но никогаш нема да заборавам што направил за клубот а тоа можеби други фанови ке го заборават.

Браво Милан тоа чекав.ја играв 1-1

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Астон Вила тепаа

Милан водат 3-1

На BoaVista, Smilly, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.