Криво ми е Месси шо не постигна гол, дури и на копачките Тијаго му пишеше... Ајде наредната утакмица ќе постигне сигурно!!! Леле Наполи ... Јас пак сакам тие да се први во Серие А, а тие последниве утакмици катастофа...
Имаше муабети дека Роналдо ја шмека Мелиса Сата, девојката на Боатенг, и нормално Принцот го користи џокерот „Повикај пријател“
Одбраната на Реал = швајцарско сирење!!! Со исклучок на Варан. Детето не игра често, ама покажа супер игра. Туку Милан губи, Сити губи, Шалке губи, Реал губи Ај наздравје, нема парички ни оваа вечер
Милан и Арсенал . Кога го играм губи, кога играм против него ќе тепа . Милан ајде, навивачки побуди, ама Арсенал .
Порто , Псж , Арсенал , Шалке , Милан , Малага и Реал очекувано ќе си идат даље дали биле второ или прво место Само мислев дека Сити ќе биде вториот што ќе успее да помине даље , а Борусија сеуште незнаат у ЛШ ... ама бев грешка .... А Реал никако да победат против Германските екипи Утре мислам дека Челзи , Јуве , Баерн ,Валенсија , Барса , Бенфика , Манчестер и Брага би требало да се изборат за прво и второ место во групите
На живци ми идат овие коментаториве на МТВ1 -.- Бај д веј, стварно што се случува со дефанзивава на Челзи ? Последниве десетина утакмици како муви без глави се. Оскар ќе биде голем фудбалер.
Мосес на Дидиер ме потсети, срцево ми заигра кога го размрда голот! Каква завршница Селтик - Барса.. За момент помислив дека Каталонциве ќе дадат 2 гола во последните 4 минути