Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    АнаМариа, дали си ти ај да речам нормална со коментаров? :D [​IMG]
    Кај ме виде бедна и очајна за Реал? :^)

Тоа што го пишав е жива вистина, ако не ти се прифаќа вистината и веруваш во добротелите твои, делите љубов и мир низ светот, оти све душички се збрале во твојон посран тим.
    Продавајте пуканки, али вакви приказни кај никој не проаѓаат. ;)

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Лил не се замарај да објаснуваш, осмо одделение е детето :lol:

Туку Реал си тепаше аааааа :devil: Иако и направивме услуга на Барса и и го оттргнавме Атлетико да не и дише во врат, сепак ептен слатки се ваквите победи на градските дербиа 8)
    Туку оној Диего Коста кој провокатор е човече. Шупак невиден.
    Кики, Озил, Арбелоа и Алонсо :bow:

На LilBaby и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Ај ќе те замолам ....еднаш у 100 утакмици ќе ви поништат гол и сл. и одма се буните , кај ви дадоа и пенал кај тепавте едвај и тоа против Ридинг кај другите 99 утакмици све е у ваша корист ... и сеа ова

ај ќе те молам ...

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Значи да беше во корист на Јунајтед ке креваше прашина овде ПРВ ...Аааа значи еднаш а?кога веке зборуваш за судиски одлуки во корист на Јунајтед зборувај и за судиски грешки против Јунајтед а не кога ти одговара тебе ;)

Туку мене ми пукна главата од рекордот на Меси,страв ми е да отворам смоките немој и таму да го има...Толку Роналдињо во времето на Барса не го величеа ко овој сега |( Само тој ли ви е играч во клубот бе?

5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Прво да му се заблагодарам на Реал што го турна 3бода назад Атлетико и не остави сами на врвот!
    Шалим се шалим се :D Како секој фан на Барса сакав Реал да киксне ама не верував...
    Мислам Реал и Атлетико,нали градски ривали секогаш си помагале меѓусено(во 2010-2011 Реал немаше шанси за титула и им ја подари победата...2011-2012 Атлетико не се ни потруди бод да им земе,и така.) па евентуален кикс на Реал би значел и официјално збогување со титулата.
    И не,не може тим како Атлетико што се разигра од пред две години да му парира на реал ;) Тим со историја и толку многу трофеи и и и....
    Барселона.Ма перфектно играше вчера.Од милина да си гледаш..особено акциите.Толку лесно паѓаа голови,па би се сложила со коментаторот кога рече :''Барселона го прави фудбалот како да е најлесната работа на светот''
    El Barça logra el mejor arranque de la historia de la Liga :party: :party:

Чек,Барса и Реал најлути ривали, па сега и навивачите мора малку да се почастат нали :D
    Минатата год вие,сега јас лалалаллал!

-11 у Мадрид,слушам хокеј на мраз главен спорт :rofl:

Абе јас да не бидам опитимста ама мислам дека тешко овие +11.особено во Ла лига,мнооогу недостижно.
    Ама ете да не славиме пред време,можно е и чудо да се деси.Минатата година за малце ќе плачеше Мадрид :lol: .

Него ги знаете изјавите на Меси и Иниеста : ''Tитулата се враќа во Барселона". :wasntme:

На Marbella му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Пеликуна штета што еднаш у 3 месеца се збори за грешки против Манчестер .....

Него еве како еден играч на Евертон ги прати играчите на Сити да купат бурек со месо и со сирење

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Aма кога веке зборуваш зборувај и од двете страни не е битно дали е 1 или 3 месеца :fubar:
    Како што јас сум признавала дека сме имале помош од судии очекувам и од останатите да коментираат од секоја гледна точка.Да бидеме фер,ако си читал претходните коментари од мене кај што сум кажала дека сме имале помош ке знаеш за што зборувам.А не да се коментира УУУУУУУУУУУ Јунајтед поткупува судии.
    Зошто друго ништо не кажете бе?
    Или испага сега дека Јунајтед е пак виновен за поразот на Челзи против Вест хем?тоа така испага по вашата логика.

Туку играчот на Евертон е бивши член на Јунајтед,штета што отиде.

8. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе што се замарате, на темава дали еден-два фанови на Барса има, другото првиот тим дали го знае што се вели, се трескат глупости како Виља е најдобар шпански напаѓач евер |(.
    Бедни сме биле, оти не веруваме во приказни за мали деца. Ноу комент повеќе.

Туку не знам ова вчера зошто дерби се вика кога секогаш Реал победува :). Прекрасен гол на Роналдо од слободен, одличен гол на Озил, мајстории :clap:.
    Морам да ја пофалам и одбраната вчера, особено Арбелоа. Играчиштето Фалкао едвај се виде на терен, затворен од сите страни.
    А Атлетико мислам дека и лани така грубо играа.

Се знае кој е кој во Мадрид, нема тука што повеќе да се зборува. Кажав, и јас сум песимист за титулата ама чуда се дешаваат :wasntme:. И да не биде наша се надевам повеќе на десетата од ЛШ. Или уствари куп ќе освоеме, тоа е нели 50-50 со лигата по логиката на Јипи и Плавушка :) .

На LilBaby и BoaVista им се допаѓа ова.
  9. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Како се местат утакмици :lol:

На JuLleE, Marbella, Smilly и 3 други им се допаѓа ова.
  10. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Роденден му било на JT.

Happy Birthday Legend. Ретко толку да почитувам играч а да не игра за Реал.

11. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    ^
    Го почитувам како играч, но воопшто не како човек!
    Него, ќе биде ли дерби на ЛЕ догодина, Челзи - Интер. :D

12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ке го цитирам Јипи.Штета што Јунајтед еднаш во месецот е оштетен.Овој натпревар против Сити на Јунајтед повторно недосуден чист гол.Да беше во корист на Јунајтед до сега ке имаше 75348956 испишани страни.
    Коментар ?

EDIT:А и да,однесувањето на Тевез кон Велбек го удара...или пак ова не е ништо?

13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Збори за играта, а не за тоа дека сте оштетени, после толку помош од судии на секоја факинг утакмица, примарно за вакво дерби е да се спомне дека не ве турнале судиите да кинисате.
    Па и едно дерби бидете оштетени, со Челзи бевте дно дна, срам за фудбалот беше тоа, со Ливерпул такоџе направивте пресврт со помош на ПЕНАЛ, и сега најдовте да плачете што ви е поништен голот, give me a break. |(

Рачунај и регуларни и нерегуларни. ;)

Насри мислам дека го достигна сељачизмот на овој натпревар. :puke:

14. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ама имаше и недосуден пенал за Сити.
    Јас ова дерби го гледам апла непристрасно, поради тоа што и двата клуба ми се на врвот неомилени. Ама подеднакво оштетени ако може да се каже, непризнат гол на Јунајтед а недосуден пенал за Сити.
    Онака изедначено најдобро ќе беше ама Манчестер и нивната среќа, барем пола од неа да имам на испит добро ќе е :lol:.

И што беше она со Насри? Не видов убаво.

15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ajдееееее сега за играта се факате ако не за оштетувањето.И јас вас не можам да ве сфатам а и јас не се разбирам зошто овде коментирам кога со вас не може да се најде заеднички јазик :fubar:

Ај вака да ви објаснам па може ке разберите.

Судење во корист на Јунајтед веднаш се факате за тоа како свиреле пенали и свашта а кога е Јунајтед оштетен гледај ја играта.
    Која игра бе чупенце?Која игра?Јунајтед започна добро прво полувреме,Сити второ...ги искористија грешките.
    Челзи и Ливерпул и онака се заостанати на табелата.Овде Јунајтед не е крив туку самите се криви |(
    И не е само оваа утакмица Јунајтед оштетен и претходната беше.

ЕДИТ:Или чекај сега Јунајтед е виновен за испагањето на Челзи и Сити од лш?Јунајтед е виновен што Ливерпул со години не е во лш?

СТОПАТИ ВИ ИАММ КАЖАНО,ДА СМЕ ИМАЛЕ СУДИСКА ПОМОШ АМА НЕ ГО ЧИТАЈТЕ ВАМ ТОА ШТО ВИ ОДГОВАРА.
    Ке се вадиме со статистики сакаш?А да кажам јас за ланската неправда во последниот натпревар?Ајде ке зборуваме за статистики.ОЧАЈНИ СТЕ.

Ајт

А да уште нешто.Прво полувреме цело време Балотели беше толериран.тевез неказнето помина за ударањето на Велбек или тоа "не го видовте?"

Вам се ви пречи,одете вие судете.

16. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
  17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Јунајтед денес беше оштетен :!:
    Со играата што ја прикажаа сосема заслужено си победија.
    Сити се дно дна. Оној Тевез органски не можам да го смислам, поголемо сељачиште од него нема. Ова уште од минатата година кога излезе типот јавно со транспарент РИП ФЕРГИ, па се до ден денес се повеќе и повеќе ми докажува дека е сељак невиден.

Туку на Реал почнаа на секоја утакмица чист гол да му поништуваат, Ај еднаш, двапати ама ова веќе во навика им премна :devil:

И за крај, честитки на Меси за соборувањето на рекордот :clap:
    Се надевам дека Кики ќе му го надмине уште наредната година 8)

18. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Честитки за Меси. Ме боли како фан на Реал што тој го обори рекордот на Милер ама тоа е. Му пружам рака за тоа остварување, нема потреба повеќе да се дискутира. Но за мене не е најголем играч во историјата иако престигна историски рекорд. Еден од најдобрите на денешницата, тоа за сигурно.

Инаку да, Реал оштетен за гол како и минатиот пат. Не ми е поентата да се жалам ама стварно им стана навика.

Среќен роденден Игуаин, подобра форма и повеќе голчиња во противничките мрежи :) .

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Прво мене не ме ни цитирај ни нитшо оти јас се откажав од расправии со тебе , џабе зборам кога тераш инат и ми постираш некои примери што врска немат итн....

Второ имаше и недосуден пенал за Сити , трето ај ќе те замолам втората грешка што ја имале судиите не е НИ ПРИБЛИЖНО До оние милион што ги имаат во корист на Јунајтед ....

Трето , Најреално беше нерешено , ама она играј додека не победиме тактиката , ја мислам да не го дадеше у 93 ќе го дадеше у 98 или можеби и 106 мин ...

Четврто Челзи и Ливерпул и онака се заостанати на табела, се читаш ли што пишуваш?
    АБЕ И Portsmouth да се , НЕМА ОПРАВДУВАЊЕ ... баш заради ти е грешки сеа Јунајтед е прв ... да не беше ниеден пенал или пак разно сеа ќе беа у борба за опстанок ....

Те молам , не ми кажувај за лани , кажи ми за 2010 Челзи -Манчестер .... тоа не сум го прочитал одамна...

Бреее значи инат да се водело ....

20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Celta de Vigo 2 - 1 Real Madrid

Леле срамота :lol: :lol: :lol: :lol: