Реал бе, овој тим истиот од лани ли е, оној рекорди што соборуваше . Ужас, мене ми беше глупо што гледам таква никаква игра. Што се случува, бог знае само. Истите играчи, истиот тренер а драстично различна игра од минатата сезона. Јас разбирам дека по толку успешна сезона се ќе изгледа послабо ама ова на ништо не личи. Не е проблем ни во купување играчи, туку неуиграноста и флегматичноста на одредени играчи. И дај Игуаин нека се опорава, иако зицери промашува ама барем знае и гол да даде, понекогаш два-три, овој Бензема жив го нема. Фали од Селта де Виго да испаднеме од купот па тогаш да се сликаат, со ваква игра таму тргнале работите.
Што сте се испаничиле бре луѓе?!? Зар мислите дека стварно Реал може да испадне од Селта Има реванш во Мадрид, а плус Реал има гол во гости Туку каков гол ни дадоа(оној вториот), секоја чест Ајде без нервози и се гледаме во јануари на Бернабе
Хаха Боа се шалев јас, не мислам дека може да испаднеме од Селта, таман работа уште тоа да се случи и ќе сме стварно трагикомедии . Знам, на Бернабе ги победуваме, прашање е со колку голови .
Освоија ЛШ Челзи и веќе нема титула да видат. Ја брукаат Европа, изгубија од Коринијатдаогбаб и отиде светски шампион титулата.
Publika na Nou Campu uzvikuje: "Mourinho, volimo te, ostani, molimo te." Незнам што коментар да оставам за голот на Адриано Ма,БОМБА!
http://www.barcabalkan.com/news/read/4726/David-Villa-odlazi-na-posudbu-u-Juventus Стварно не се нормални.Како може таков добар напаѓач како Виља да го дадат на позајмица? Ако,ако ставајте ги вие другите младинци во прв тим а остајте го Виља на клупа А и уште ова со Тито ни фалеше Ракот повторно му се врати и сега повторно останавме без тренер... #AnimsTito И побрзо да ни се вратиш
Значи колку им верувате на медиумите тоа е невозможна работа еј, се што ќе ви сервираат се земате, па разгледајте малце, има официјални страни, таму има информации... Прво Виља не оди на позајмица во Јувентус, Барселона ја одби нивната понуда.. Друго не останавме без тренер, лани на Виланова му беше отстранет тумор, но оваа година се појавил повторно сосема мал тумор, денеска му била извршена успешна интервенција и се е во ред, на офиицијалната страна на Барса пишуваше дека денес пред операцијата Тито зборувал со играчите но тренингот го одржа неговиот помошник, исто на официјалната страна кажаа дека тој ќе остане во болница 3 до 4 дена, и предвидени му се 6 недели за опоравување, неколку утакмици ќе ги предводи помошникот, па ќе ни се врати Тито, не се секирајте ...
Ај во П.М. немам сила веќе ова да го гледам, УЖАС е мал збор да се опише. Моментално не знам што му фали на Реал, се му фали. Не само Мурињо да го критикувам, ништо не чини, ама баш ништо . Ај што ја загубија титулата веќе тоа е решено уште со -13 ама барем фудбал убав за око да гледаме, и од тоа ништо. И не, не разбирам зошто Икер седеше на клупа, што сакаше да изведе Мурињо со тоа. Не дека Адан е директен кривец за головите ама пак... Без разлика што да зборуваат за него ГРАН КАПИТАН! Јас се одјавувам веќе од овде. Ќе се вратам само ако победеме на Бернабе против Манчестер. Нема смисла веќе...
Добро е што и Милан дадоа гол, не за друго, да си ги повратам парите од уплатата. Погодувате? Една ме зезна, не е Милан, Фулам требаше гол да даде. Денес, прилично лошо. Милан, таман се оправи, ете ги, губат како грешни ѓаволи. На крај им текна дека треба да даваат голови. Мислиш отишле семки да продаваат. Милан дрва, ама и Реал нејќе шала . Знам како ви е, тешко е, ама ете има и такви сезони. Ќе си се тешеме . Колку за утеха, кога сум кај тешењето , лани Челзи беа катастрофа, па ете ги освоија ЛШ. Тоа значи дека има шанси и за Милан и за Реал. Колку и да е смешно, и нереално, сепак може да изненадат. Туку, Милан-Барса , зарем време е за наплаќање на сметките, м? Челзи си наплати, годинава на Милан му е редот. А Барса ни должи...
А таман денес беше една од ретките можности да навивам за Милан. Али ужас,џабе. Требаше да победат за да ми донесат 9000,ама слабо некако...
За резултатите на Челзи најголем виновник е Роман Абрамович. Мислам кој нормален ке отпушти менаџер кој му ја донел титулата во лш после катастрофална сезона?И да донесе менаџер кој пљукаше по Челзи? Секоја сезона менува тренер а ако и денес пак киксне Бенитез мислам дека му се пишува црно па пак ке го отпушти и ке бара друг.Така брате нема резултати. Друга работа во тимот е Торес.Колку фрлени пари а сепак ниту една фунта не ја оправда.И притоа го продаде Дрогба,можеби најдобриот играч на Челзи. Не знам што да кажам друго. Милан бе Милан?Зошто си дозволи толкава брука?А јас се надевав ке успее да ја исфрли Барселона.Е сега ми останува ништо друго освен да си го проследам тој натпревар како и сите други знаејки кој ке отиде во следната фаза иако потајно се надевам дека Милан сепак ке излезе од кризата и ке се пласира следната нокаут фаза. Реааааааааааал...Мојот втор омилен клуб после Јунајтед.Што им се случува? Се повеке и повеке заостануваат зад Барселона.Страв ми е да не добие отказ Мурињо. И да,еве зошто велам дека не треба да се потценува противникот. Тоа го мислам и за двомечот помегу двата мои омилени клубови во лш...Сите го отпишуваат Јунајтед а шансите се пола пола.Кажав претходно зошто.Јунајтед може да ги искористи недостатоците на Реал и да се протне во следната фаза.
Реал Добро зошто вака тоне тимот??? И зошто никој ништо не презвема??? Со ваква игра, да бидеме реални, ама треба да се радуваме што сеуште сме трети на табелата. Ја стварно не се сеќавам кога последен пат победивме. Со Атлетико Мадрид??? И како можеа со Барса двете утакмици да ги изиграат топ, а тоа беше само пред месец или два, со Атлетико да изиграат топ, а со таму некој си Селта, Еспањол итн да губат бодови Не, мене ништо не ми е јасно!
Светла точка на викендов - Челзи. Астон Вила - дно дна. Село без кучиња. Божем ќе заборавиме дека Коринтијас ни го збиберија и со еден гол добија титула светски првак, нека покажуваат секоја утакмица ваква игра. Сите играчи дадоа по еден гол, фалеше уште Чех да даде. На Торес хороскопот и соѕвездијата му се погодија, и имаше одлична партија. 8:0 Јипи, до наредната утакмица спреми си говор.