Нема изгледа . Челзи ова сезона си ја враќа титулата, а се надеваме и на шампиони во ЛШ. Милан истотака! Овие два тима оваа година ќе растураат . За Ливерпул мило ќе ми биде да се качат малку погоре на табелата, ги сакам како тим, ама Ѓаволите нека одморат малце, се изнамачија „давајќи“ голови оваа година. Ретко се случуваше да дадат 2 гола, за 3 муабет да не правеме. Ич не ги сакам, можеби се добри ама скржави се бе, штедат на голчиња.
CHELSEA THE BEST F * C K THE REST Ај некој од поинформираниве, слушнав оти СПЕЦИЈАЛНИОТ (Мурињо) е можно да се врати на островот и тоа најверојатно во Челзи Можно ли е
дали ќе ги наречеш некои лузерпил или гејчестер тоа не го менува фактот дека ипак челзи историски се меѓу најслабите тимови..а и во сегашноста не се нешто поарни(во последни 5 со ѓаволите,4 изгубени). ипак ти навивај си за нив,јас за ѓаволите па ќе видиме како ќе заврши идната сезона.поздравче
Специјалниот имал понуда неофицијално да се врати ама нема да се врати зашто увидел типот дека работите не се промениле . Мисли на тоа што Абрамович на сите тренери им диши во врат !!! и не дава да дишат уште малце и за тренинг ќе треба да прашаат . А мурињо ко мурињо сака слобода и ете тука не се погодиле .... А го сакам назад ептеееН читав негова изјава никогаш нема да бидам тренер на ривалите на Челзи зашто го поврзуваат како наследник на Старецот во Гејчестер тоа никад нема да му го простам
Челзи ПРАВИ ИСТОРИЈА НЕ ЈА ОЖИВУВА НЕКОГАШНАТА !!! а тоа барем за мене како нивни верен фан ми претставува посебно задоволство и привилегија што ја имам таа чест и задоволство да бидам сведок на тоа И да и јас едвај чекам да си ја вратиме титулата Ви ја позајмивме спремајте се
нене венди,ние ви ја позајмивме и сеа си ја вративме,не ќе си играме уште дај ја,па земи ја хехе..ајде и јас одвај чекам да почни фудбалот оти досадно е бее..и да, се можеби челзи ќе направи некоја историја,пошо засега не сум задоволна од ова..па редно е да се збогати фудбалската историја на англиските тимови,но само ако манчестер јунајтед го допуштат тоа...
Некако замре темава разбирливо ај уште малце Еве нешто да се насмееме . Колку што приметив нема фанови на Ливерпул па затоа , иначе јас да провоцирам неееее http://www.youtube.com/watch?v=CoH4bJAT7Dg
Девојќи Партизан доаѓаат во Скоје .. задутре, вторник. Ќе имаат реванш со Шкендија(минатата среда ги тепаа 4-0 з партизан) сакав да ве прашам ќе оди ли некоја,онака ме интересира колку ги сакате Партизан
znam za zapad i jug se po 300 a drugive 200. vo skopje se prodavaat samo na stadionot filip 2 ama zadutre e niti sum prena niti nisto maca i ti si grobarkaaa? [mod-kirilica:1e360yhp][/mod-kirilica:1e360yhp]
Аха, бидете сигурни дека ќе земете карта. Нема теорија албанците да дозволат на натпреварот да оди некој што не е Албанец, затоа направиле картите да се продаваат само во Тетово во фан шоп на Балисти, и тоа со лична карта. Значи, ќе видат на личната карта дека си Македонец и нема да добиеш карта. А и не ви ни препорачувам да одите, затоа што е возможно да не се вратите дома Не се продаваат во Скопје ! Дечко ми сакаше да иде и неможе поради причината што ја наведов погоре, он е фан на Партизан, џабе ви е, 300 денара е инаку картата.
Иначе шиптарите во србија намерно продаваат карти на србите за да дојдат и да направат нереди и да ги исфрлат од игра, и на крај кој е крув?? Ние0гробарите аман веќе, мн сакам да одам не знам за партизан душа давам уште од малечка со машкиве од фамилија навивам з него... I da lele se divev 4-0 za partizan kako bese lele...
Нема да дојдат Гробари во Скопје, натпреварот е од висок ризик и не им дозволуваат, а од Уефа чекаат една грешка на Партизан за да ги исфрлат. А ако дојдат несакам ни да замислам што ќе се случи, ќе ги запалат Албанците како што провоцираат со Албански знамиња, толку им треба на Гробари, ќе ги спалат живи, кај нив нема жал, нема милост...
Cigarce Добре ни дојде , ќе биде интересно тука е крв до колена за време на Лигата Шкендија декласирана во Белград 4 ги примиле ... Инаку официјално Партизан преку соопштение се обратиле до Македонија и ги замолиле симпатизерите да не земаат карти ... Во Белград немало навивачи на нашиве така да тоа ќе се испоштува...
не знамбаш колку ќње с еиуспоштува од причина што многу од гробарите во србија навестија декаке дојдат во скопје, инаку најверојатно нема да ги пуштат на натпреварот и тоа не е фер бидејќи албанциве ги пуштаат