Каква девојка има тој Балотели смее да даде вакви изјави Имаше видео сите се радуваат ко мајмуни на дрога а оваа е целата okaaaayyyy please stop него вистинската легенда на Милан Срцев удар доби кога даде Боа гол ахахахахха , т.е тој секад добива срцев удар кога дават гол Милан https://www.youtube.com/watch?v=-V8T89R ... e=youtu.be
Ах Пике што ти требаше вака да го крстиш синот . А Меси не го барајте, премал е тој за Сан Сиро, кај бре сакте да го видете . Се изгуби човекот, Принцот го среди .
Немало игра со рака при првиот гол на Милан, еве доказ http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... k3wfgh7I4I
Не ми се веруваше што видов денес. Барселона беше буквално БРУТАЛНО ДЕКЛАСИРАНА од Милан. Мислев дека ќе биде монотон меч,судејќи по првото полувреме,ама Милан ги спукаа 2 ко од ништо и последните 20 минути од второто полувреме беа пекол! Честитки
oderali nas poštenski. O боже дали тоа беше Барса? Не ми текнува кога последен пат играта била толку катастрофална... Барса не можеше до гол да се доближи,ни еден еб*н шут,само кружеше по средината на теренот.... Незнам дали е до Роура,лошата кондиција,или пак очајните голгетери Педро и Санчез...нешто мора да се смени. Меси неколку одлични потези,дриблинзи и тоа беше.Никој не играше освен Пујол. Човекот е цар,треба златна топка да му се додели,ма што топка-златен стадион! И дај престанете со тоа дека играле ракомет и остали глупости...потполно заслужено не победиjа,кога играме толку лошо и не заслужуваме ништо друго освен пораз.Одиме понатаму,се надевам на добар реванш! REMUNTADA!!! Милан ќе се брани на Ноу Камп,па прилично тешко ќе биде да се постигнат 3погодоци.Па и ако примиме гол....немој жити сВе. Реално,Барса има квалитет да постегне повеќе од 2погодоци и да се пласира понатаму,но Милан...(нека остане недовршено) Рака на срце,тешко прифаќам пораз,ама дека Милан си го сакам најмногу после Барса,полесно ми е овој пат.Само со покачена температура поминав,после вториот гол. Честитки Росонери,АПСОЛУТНО заслужено. Visca!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nO4SYk-SpiE&feature=player_embedded Jaс само ќе го оставам ова тука. Знам дека не го сакате Јувентус,ама ова е феноменално,колкава фан база има Јувентус во Индонезија.
Денеска сите муабети беа, леле знаев дека ќе тепаат Милан, леле како не стаив ливче. Да бе знаевете, мај ес. И така, и мене ми е криво, ќе си каснам од газов, мојов ме убедуваше да стаиме 100че јас му викав да не си игра играчки. Туку Јуве минатиот викенд што не му дадоа да изведе корнер? Е тоа ме изнервира, и не беше праведно. Да не рече Таули дека ги хејтам само Јуве, што не беше фер не беше имаше уште 15 секунди до крај...
Што голема бука се крена кај бил Меси. Можда е зафатен со земање на Златната топка, тоа што Балотели ќе го направи...кога? Океј, да се префрлиме сега на тема фудбал: Со супер организација во текот на целата игра се доаѓа и до заслужена победа. Тежок е овој пораз, посебно за некој како Барса што цело време е научен да биде на врвот, воедно и првпат да ги видам во такво светло. Следен важен настан е натпреварот со Мадрид, кој иако нема толкава тежина е важен на свој начин како тест за играва што сега се форсира. Ма што зборам, ако изиграме пак вака ќе останеме со прст во уста. Најважно е да не се продолжи со истата тактика, зошто удирајќи со глава во ѕид ретко кој успеал. Се надевам дека Тито ќе се врати барем на кратко зошто во овие моменти ни е многу потребен. Овој новиов има ли воопшто удел или само слепо го следи Виланова? Океј им беше составот претходниот период, ама секоја утакмица си е приказна за себе. Треба да се игра подефанзивно, Виља дефинитивно сакам да го видам, мора да му се направи повеќе простор на Иниеста да го разбиеме автобусот, инаку....
Леле луѓе, го гледате ли Ливерпул? Права мајсторија, какви голови од слободен удар. Нека им покажат на Русите што е англиски фудбал, и кај им е местото.
Не беше право,ама сепак не верувам дека ќе извадевме изедначен резултат. Но сепак... Уморот си го направи своето,во рок од 7 дена играа 3 меча,Италија,Шкотска,Италија. Конте не ги одмараше играчите,и си го добивме. А Тоти стварно го замразив од тој натпревар. Ми се згади од неговиот потег против Пирло...
Ееее Милан Милан ... Интер не е Барселона па да тепате туку така Многу ми е мило е вака што сите типуваа на Милан а сепак заврши нерешено Повеќе среќа следен пат момци Интер <3