Извинете, кој судија го цитирате, Филе? Затоа понекогаш фудбал не е за жени, оти вакви глупости трескате. Кој црн судија тоа би го изјавил, и плус да си ја зацрни кариерата. Дај не тресете зелени, да ви се смее човек на изговорите. Утепани и изгубени сте последниве 3 утакмици и ред е да си признаете, а не 12 годишни муабети да праите. Едвај 1 гол дадоа, па се силат за пенал.
Дека сме изгубени во последниве утакмици,сме.Тоа си признавам.Ама тоа што се случи денес беше многу далеку од тоа дека сме утепани.Тоа судијата даде 6 жолти за 10 минути а за прекршокот врз Адријано се направи како да не ни виде.Така да не викајте после дека судиите се од страна на Барса кога се виде денес се убаво на чија страна се судиите. После тоа црвениот картон што му го даде на Валдес беше СРАМОТА! Само некој луд би му дал црвен за тоа што ја кажа вистината.Всушност Валдес му кажал дека е срамота тоа што го прави и овој за тоа му дал црвен. А и оние од Реал(нагласувам Пепе) можат слободна да ги пратат во Холивуд.Не смее човек да им се приближи оти одма се тркалаат ко да паднале од 5 спрат. Арно си кажа коментаторот на СКпрајм(господ здравје да му даде ме изнасмеа) Пепе попрво би добил малина одколку оскар. А вие и понатаму продолжете да плукате по Барса како вие да сте светци и како никогаш да не сте губеле.
Ова се што кажа, како за Барселона да се однесува . Мене пак ме насмеа коментаторот на претходната. Играчите на Барселона како да се натпреваруваат кој попрво ќе се фрли во шеснаесетник. Не бе, не знам зошто и пишувам воопшто овде. Од Реал 4 играчи добија жолт . Изгледа дека ако не ви се суди пенал или ако не исклучат некој играч одма плачете, не сте навикнати на тоа. На Валдез никој не му е крив што така постапи, навреда кон судијата се исто казнува со црвен. Секоја чест на оние фанови на Барселона што знаат да прифатат пораз. А вие другите што сте во заблуда дека сте биле оштетени , стварно не знам што да ви кажам. Па со ваква мизерија игра имавте среќа и еден гол што дадовте. Не читам повеќе глупави коментари, поточно ќе ги игнорирам. Толку од мене.
Мене таман ми е вака Барса 2-3 загуби по ред , паднат морал и падната форма одлично пред натпреварот со Милан .... Ла лига е највероватно нивна , немаат некој тешки натпревари до крајот а и можат 2-3 кикса да направат. Купот (тој што кога Барса ќе го земат Реал викаат дека е бескорисен и кога Реал го земат тогаш Барса викаат дека е бескорисен и итн..) Е највероватно Реал така да ќе се извлечат со барем 1 трофеј сезонава. Е ЛШ и двете екипи , Реал треба кај Манчестер да победи (ретко кој успеал тамо победа да извади) а Барса дома треба да го пробие двокатниот автобус на Милан. edit:
Јас си прифаќам пораз кажав и претходно.Не надигравте на 2 утакмици.Не сум ја од оние што на секоја утакмица го криват судијата,само на оваа стварно не беше фер ама што е тука е.
Што е SmilerGirl во право во право е Пепе побрзо ќе добие малина одколку оскар а и не се глупирајте со Реал кога 2 чисти немате за фудбал
Па фала богу имам! нема некој што нема 2 чисти за фудбал да ми кажува кој се подобри мисламка си кажеме како што е
Нека не се секираат фановите на Манчестер HOWARD WEBB ќе го суди следниот натпревар Челзи vs Манчестер Ајде се мислам дали 2 пенала и 1 црвен или 2 црвена и 1 пенал.... што да ставам у обложувалница хмм
Mесец дена забрана иам е едно најмало гомце за Кикица да кажам. Ваков таков, никаков ама ете го вади Реал, денес два гола даде, и мене газот ми го спаси!!! Селта-Реал 1-2 за моја среќа, ГОЛЕМА! Кикица ти праќам по пошта гратис гел за коса, од куќата, давај ти само голови, давај.
Значи кој идиот е овој Фердинанд, не ми се верува . http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUs ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=uBUxrTyVSLY Многу од мене нема да се согласат,но ретко кој тим има ваква хемија помеѓу играчите,тренерот,навивачите...
Да видиме Како иде до сега Баерн = Шампион Сити = 2ро место Барса = Шампион Наполи = 2ро место Лион = 2ро место Бенфика = 1во место Ајах = 2ро место Освен Сити и Наполи , Лион , Ајах се само 3-4 поена разлика како и Бенфика со 2рото место Добро е или прво или второ место , ќе ме биде за спортски прогнозер
Хаха, луди се и навивачиве на Вест Хем, ама и Тери. http://www.youtube.com/watch?v=SlErcn-O5co Тука Тери држи имагинарен трофеј пошто Вест Хем нема никад да земе. Какво хејтање, мајко мила.
^Јас пак ова со трофејот не го забележав, така им треба што, они на него . Му видовте фризура на Дани Алвеш? Не знам дали да се смеам или да плачам .
Сабота Јувентус со Интер,вторник со Баерн,не е фер ваков распоред. На Милан им преместија кога требаше да играат со Барселона...