http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lqoV7lkyms со глава одбрании ејј FC Bayern München 4 - 0 FC Nürnberg
Баш ми направи мерак утакмицава... сите ОДЛИЧНО изиграа малце офф морам да кажам Ноер си го заслужува прекарот Die Mauer (sид) http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SI8Km6STMM навистинаа прекрасни одбрании едноставно ноу комент
^ Детето е ѕвер, нема што И не само што брани, туку и оди во напад па и пенали изведува (и тоа успешно) Опасен е
Кога Челзи игра финале - мора да го добие. Може Србите не влегоа во финале на Јуросонг, али затоа Бане Ивановиќ ни донесе пехар во Лига Европа. Бенитез на шала со пехар ќе ја заврши сезоната. Еј ти Бенфико, малер малерозни.
Кога Челзи победува во финале, се радувам како Реал да е. Многу, многу ми е драго . Бане Иванович е ЦАР!
тоа е среклаци ( не ги сакам ичч ) продолжение 93 минута во 92 мин 41 сек гол дадоа и во ЛШ така гол ни дадоа се у последни минути Спојлер нека не ми се лутат навивачките на Челзи ама така е
Освоија лани лига на шампиони и изгубија од победникот на лига на европа со 4-1 (Атлетико Мадрид) Е годинава ако Баерн ја освои лигата на шампиони, ќе се сретнеме пак, време за одмазда Туку криво ми е за Реал, малкуцка ги сакам, дека брат ми навива за нив де
Овие Реал свесни се колку нервози претрпев ради нив сезонава? Барем тој трофеј да го земеа, барем тој. Атлетико 100 години немаат победа, сега најдоа. Додуша играта не беше толку катастрофа како што немавме грам среќа. Ништо, наредната сезона подобро. Ако веќе си оди Мурињо (а нејќам, не е само он крив) сакам Јуп да дојде. Честито титула на Манчестер, Барселона, Јувентус, Баерн. Универзумот е против мене, сите најомразени клубови освојуваат (освен Баерн де).
Наслов во новиот Corriere dello Sport. Во превод "Милан во Лигата на Шампионите со непостоечки пенал".
Постои можност купот на Турција, Галатасарај - Фенербахче да се игра на Филип II. Се бира меѓу Македонија и Швицарска како можни домаќини. А и имаме повеќе шанси како народ близок со турскиот. Дај Боже ние да бидеме домаќини, Дрогба и Снајдер во Скопје.
Пуштете на Алфа, Хајдук-Турново. Теренот на Цементарница е подобар од овој. Турново само со пенали поминува.
Секоја сезона па и оваа ќе пишам , минатата погодив само 75% така да овој пат мора 100% Оваа сезона ќе освојат Италијанско = Наполи Шпанско = Реал Англиско = Челзи Германско = Баерн Португалско = Порто Француско = ПСЖ
Според мене : Германско- Баерн Шпанско- Реал Англиско- Манчестер Јунајтед Португалско- Порто Француско- ПСЖ Италијанско- Интер Колку сум погодила ќе видиме