Браво за голот на Кака , ама пак Милан оваа сезона ништо не прават , со ваква игра и 12то место ,следната година сме во Уефа купот ако и таму стигнеме.... еве го голот http://videosbar.com/videos/ac-milan-1- ... -video-902
Челзи многу чудна тактика Прво играа со добар притисок , па после решија да се шлаат прво полувреме , мислеле изгледа во второ ќе дадат еден гол и тоа е. Ама црнчугине како тенкови беа , Newcastle одлично играа второ полувреме и заслужено 2-0 си тепаа Браво Исто и за Барса што тепаа во дербито 1-0 .....
^ Па во секој момент се очекува Рома да киксне, луѓе со подлабок џеб ја ловат секое коло. Имаат страшна серија, ама не се непобедливи. Затоа и коефициентот за 2-ка е доста висок 1.8 или 1.9. Јас вечер може 100-ка ќе ставам на X.
Тие Челзи гром да ги мавне , губат од бедни екипи ... Боље требаше Villa и Southampton да ги ставам него овие серковци Па уште и пенал им подарија
^^ Мене за 500 денари ме зафркнаа на спортска и они и Евертон .. Ич ги неќам Челзи, ама ич.. ама ај ги ставив.. глупа. Туку ми се направи меракот за Дортмунд дека изгубија.. Интересна утакмица беше.. фрчеа жолти Пак се 2ри ама пак сега Баерн водат за 4 бода. Јака ќе е многу на 23 ноември Баерн-Дортмунд.. кој ќе дочека до тогаш..
Абре ептен глупава екипа се овие Челзи + во 95 минута од непостоечки пенал се спасија од пораз. Умрена екипа. Ама затоа Реал растур направија. Роналдо со својот хет-трик докажа дека ова е негова година дефинитивно.
Everton ? - ? Liverpool Manchester City ? - ? Tottenham Hotspur Sevilla ? - ? Real Betis Borussia Dortmund ? - ? Bayern Munich Benfica ? - ? Braga Овој викенд има неколку дербиња и неколку јаки утакмици помеѓу топ екипи. Јас ќе навивам за 3 домашни и 2 гостински екипи
Инаку Олимпик Хатива од вчера се 6-то место во 3-та Ц лига. Толку имам да кажам, поочигледно не може да биде.
Овој суарез да го частам пиво , прва утакмица и уште во прво полувреме 1-1 со 3+ ми ја фати да немора да се нервирам второ полувреме
Овие Борусија , една Херта неможат да победат .... инвалиди , за џабе ги плаќаат толку пари , подобро нека ги дадат на мене јас ќе изиграм подобро ..... мороништа гадни сакати ....
Поддршка за Дог-ловер Go, Arsenal Не сум за Арсенал, ама овие Челзи по живци ми газат П.С Интер 1-0 Милан Палациоооооо, секогаш не спасува во последната минута
Браво за Азар, играч на мечот, го столчија од фаули, човекот не се даде и плус гол постигна. Живели победа!