^ Истото го велам цело време, Ди Марија е еден од најдобрите фудбалери моментално, дури убедена сум дека да не беше повреден за финалето на Светското, поинакви ќе беа работите, многу веројатно Аргентина да станеше шампион. Ама погрешен избор на клуб, заглави во тоа Јунајтед засега.
Знаев дека си за Челзи, една од причините Мурињо, така? Добри се Челзи годинава, како тргнале ќе освојат. Јас не сум нешто навивач во англиска лига... онака, поскоро можам да кажам кои екипи не ги сакам, па си правам калкулации и другите ги поддржувам. Немам нешто против Челзи, инаку. Ливерпул, онака... малерозна екипа се во Премиер, па сакам да им тргне, што знам.
Hala Madrid! Само напред! Иско е цариште. Што ќеиф ми беше што Хамес даде гол! Од голови никогаш не е доста.
Баерн за победата фала да му кажат на Суботиќ, кој изгубен играч... ах бе Клоп, кај се мења Хумелс од игра за оној... Ливерпул изгуби од Њукасл во гости. Рома изгуби од Наполи, исто во гости (и оваа Јувентус да не ја намести -.- ) Интер изгуби од Парма, и тоа во гости. Важно Барса се брука дома.
https://www.facebook.com/FCBayern.f...8576450229977/726507917436825/?type=1&fref=nf Еве нешто повеќе за Суботиќ ситуацијата. Сепак се надевам дека Борусија нема да испадне во втора лига, инаку за ЛЕ или ЛШ да играат следната година нема шанси
Не верувам да испаднат од прва лига, сепак има уште многу да се игра ... Штета ќе биде да останат без ЛШ откако станаа редовни во нокаут фазата и после се што имаат покажано... Чудна работа, не им е групата толку слаба и пак изгледаат надмоќно, во домашното губат каде ќе стигнат, како две лица да има Дортмунд сезонава. Што ќе пишев... И Милан изгуби дома од Палермо, јас па мислев оваа сезона ќе се прошлепаат до 3-5 место, како што се Интер и Наполи раштимани, ама вака само реприза од лани . И честитки за граЏаните така треба.
Јунајтед и со 10 играчи на терен имаа шанси за гол но сепак не беше доволно за да видиме гол од нивна страна. После минатата лоша сезона оваа година успех ќе биде да ги видиме во топ 4. Сепак ЛШ не е иста без Јунајтед. GGMU!
Дојдов да се извикам ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Ах бре Арсенал, шо убаво си тераше, .... ама те сакам и кога губиш COYG!!!!!