^ Па не изгубивте. Имаат среќа Арсенал што Галатасарај е во никаква форма сезонава, инаку сериозно ќе беа поматени сметките. Сега сепак се раат, треба чуда и неверојатни сценарија да се случат за да не се пласираат.
^ Па не изгубивме ама па на такво водство, греота е да заврши така, не дека тие сакат нели До беше, сигурна сум Јас верувам во нив, и доста добра игра имаа, барем 1 полувреме, сепак топка е - се врти Те поздравувам
ииии 2-1 за Челзииии <3 Во првото полувреме плавите изгледаа некако безнадежни и мислев дека ќе загубиме,некако им беше слаба играта..ама затоа во второ полувреме ми ја вратија надежта и браво за победата Првиот гол го постигна Кејхил (Gary Cahill) и вториот Диегооооооо Коста-легенда
А пенал за Ливерпул камо? Балотели е бескорисен. Знам дека ќе биде блам за управата ако не игра, ама блам е и што игра, просечно напаѓачко име повеќе ќе придонесе на негово место. Нека размислат што ќе прават понатаму со него, вака нема да им тргне. Емре Џан нека биде редовно во прва постава, ветува. А, и тој Стариџ нека се врати веќе. Одбраната на Ливерпул премногу паничи и се глупира во ризични ситуации, инаку не беше лоша играта се на се. ....... Диего Коста е еден пропали глумац...
Денот може никаков ко за недела, ама сама си го напраив, зедов добри парички од натпревариве ... Среќно девојче сум јас, кога и да играм добивам, сеа што ретко играм, тоа е друга работа. И така овој пат ќе ги поштедиме играчите и клубовите од јадење бурек , иако прилично збиен беше распоредот за гледање.
Барса - Севиља, стресови... ќе тепа Барса . Арсенал - Јунајтед, Арсенал е појак, плус дома, ама не значи дека ќе победи. А и не сум во тек како стојат со повредите... Како и да е, им давам предност. Лацио - Jуве, не дека е јако дерби, ме интересира како ќе изгледа Јуве после оние 7-0. Во недела Милан - Интер, какво време дојде, ни ова не е некое дерби Интер тепа.
Незнам дали Интер ќе тепа , сепак отпадот Бонера не игра за Милан, Барса - Севиља исто тешко , Барса тешко им иде да се навикнат со Суарез , гледаш минатите 3 кола само 1 победа и едвај дадоа 3 гола а им дадоа 5 ... јас тука би идел на GG3+ , Мислам дека ќе се распуцаат со голови Арсенал се добри но многу повреди а и Јунајтед не се лоши особено со Ван перси во форма , мислам дека нерешено ќе испадне Лацио Јуве само може да се гледа со колку разлика Јуве ќе тепаат. Дај боже да губат али оваа тешка мафија Јуве , незнам...
Ама реков ќе тепа Барса ... Ги гледав на тренинзите, сериозно ја имаа сфатено работата, мораше да си го обелат образот на Камп Ноу. А и Севиља има доста слабости. Затоа очекував. И Јуве убедливо. 0-3 во гости кај Лацио е за пофалба, сепак. И тоа колку што гледав доминантни беа и кога останаа со играч помалку. За Арсенал кажав дека не знам, не можеше да се знае, подобри беа, пак изгубија. Тие битно топката во посед. И она со повредите не е нормално, што прават на тренинзи и подготовки? Оние Јунајтед не ги бива, едино Ди Марија што се истакнува, инаку цел фудбал им се базира на чекање грешки и погодни моменти. Бонера не игра стварно. Штета ... Не прогнозирам победа на Милан во никој случај, единствено ако се прошлепаат до нерешено... мислам, Интер сега со Манчини ако изгубат од еден Милан, нека се упукаат слободно.
Штета баш сакав Милан да тепаат нема везе Вечер Астон ВИла играат јеееее Браво за Барса , нов рекорд сруши Меси
Реал некако јаки ми се гледаат периодов, у п.м., тешко да киксираат... И прерано е да се збори, ама закана се и по титулата во ЛШ. Утре во ист термин се погодија Валенсија - Барса и Рома - Интер, да не можеш да гледаш ко човек... Ај, ќе се снајдеме.