Педери?До кога со тие изрази?смешни сте веке...ова е доказ дека парите не носат титули и историја,жив пример Реал Мадрид.А Јунајтед е шампион зошто секогаш знаел да се врака од негатива,немој некој да рече судиска помош зошто изминатата сезона доста беа оштетувани.
Абе ке видиш следната година пак ке пишам а да те прашам , ама не фански него искрено одговори Челзи ке освојат ли премиер лига ?
Ова искрено .... Мислам имаме многу поголема шанса од лани ... Киксот го гледам во новиот Де геа кој тврдам дека е добар голман ама додека се снајде , ќе помине време ... ако го гледаше натпреваров со Сити знаеш за што зборам ко поизгубен ми е . Новиов тренер кој има се што одамна требаше на Челзи , освен што е квалитет брзо се вклопи чинам , знае како да го потикне тимот ,не е Тери сам . Нови заслилувања , како Лукаку кој иде во Челзи . Нашата 50 милионска балерина верувам дека ќе проработи да се врати Торес како што го знаеме , верувам во него ... Само страшно ме нервира што не игра погрубо како да се плаши од повреди или не знам ... И да го побие малерот .Давид Луиз од старт наш . Ти ама искрено ?
Не го заборавајте Ливерпул, и секако, Манчестер Сити... Не дека некој од овие 2 тима ќе освои титула, туку ќе им откинат бодови на стандардните фаворити, и може токму тие бодови да се покажат како клучни.
Тоа точно ми се чини овие тимови па и Арсенал во последно време само реметат планови и пресметки . Нас Арсенал ни даде шанса кога на крај сезонја го тепа Манчестер ама ете ... . Искрено многу повеќе сакам да се врати Ливерпул оној легендарниот со најмногу титули (си го изгубија првото место ) отколку овие од Сити ... Па не играат парите на терен бре нејќат и нејќат да се откажат арапиве ц.ц.ц
Се знае дека Астон Вила ке освојат ја стварно незнам зашто тука има дискусии дека Манчестер или Челзи ке бидат прваци
Не се секирај,нема да стигнете до голот со манекенот Торес,нејсе од еден изигран натпревар не можеш да кажеш дали натаму ке биде така или не.Прв официјален натпревар му е,и големите како Касиљас и Чех праваат киксови
1 Во Англиско оваа год првите 6 места ке има борба помегу Манчестер Сити и Утд , Челзи , Ливерпул ,Арсенал ,Тоттенхам Астон вила и Евертон ке се обидат да им наштетат на овие погоре во нивната битка за трофејот и влез во ЛШ 2 Во италијанско Милан и толку.... 3 Во германско Тука сите се добри , не се знае ))) 4 Во шпанско како по обичај Реал и Барса....
So true Туку, со оваа приказнава за Х ја претераа. Х та Х, на крај иксот ќе излезе некој што не беше вреден за толкава галама. И прашање до модераторот, дали овде може да се коментираат и трансферите или чисто само натпреварите? Дајте нека биде темава и за трансфери
Ааа така те сакам реален ко си . Не се зезаш со мене за Астон Вила Арсенал ќе игра пола сезона онака стандарт. Ливерпул типувам 5 место не знам уште не ги доживувам како некоја конкуренција ... Тотенхем и Сити мртва трка .Добро ќе котира Сити сезоната за на крај пак падне ... Не го замислувам какво 1 2 .Челзи ќе ја бара титулата назад , Манчестер ќе гледа да ја одбрани... Со нова сила , добар старт нов менаџер и нови играчи верувам дека ќе ја вратат тиулата ... Кога лани со таква никаква сезона се доближивме од -13 бода на 2 место ... Типувам на 1 за Челзи . А борбата ќе биде пак со абе ќе ги јадеме . Италија -Опет Милан Германија -Баерн Михен Шпанија -Барселона
Oстави ги на страна новите засилувања,погледни ги Реал ги има најдобрите играчи а останаа со к*р в раце две сезони
Точно така Реал ти е најдобар пример за тоа ... И лани Сити не беше за жалење со играчи па пак ништо ... Не трансфери нив да им дадеш да направат тим од цела Премиер Лига пак не ги бива ...
Ако ако така беше и лига на шампиони , ми викавте што тресеш глупости шалке нема да победи , челзи нема да изгубат и одакто ама ке видите пак ке зборам јас тука , против челзи во центарот али еве да не се само они тотенхам први 6 кола против Манчестер утд , сити , челзи , арсенал , ливерпул ... господ не ги сака
Арсенал .... Као Титаник Овој им избега Фабрегасов еееј жити капитенот . Насри во Сити ама лојалност Инаку го шитнавме Жирков За спомен и дуго сечање ... Е да играше вака бар пола сезона http://www.youtube.com/watch?v=b_4Huktv ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=in1hZksq ... re=related
Би ги ставил у обложувалница ама сепак прво коло е ништо не се знае дури од 3-4 коло се почнува со ливчиња Мое типување Blackburn 2-1 Wolverhampton W. Fulham 0-10 Aston Villa Liverpool 3-0 Sunderland Queens Park 1-1 Bolton W. Tottenham 3-2 Everton Wigan Athletic 4-0 Norwich C. Newcastle U. 2-3 Arsenal Stoke C. 1-1 Chelsea West Bromwich 0-1 Manchester U. Manchester C. 5-0 Swansea C.