Реал губи во Билбао, 1-0. Дај Боже да им се лизне и оваа и патот кон титулата да се отвори за некој квалитетен и подобар (Барса)
дај Боже да не ја кикснат..зошто поквалитетен тим од нив нема..и не заслужува никој освен нив да ја освои титулата
Па колку се и досадни за гледање овие Реал. Толку пари за неатрактивен фудбал... А кога и да им изгледам натпревар асално, киксираат, може треба почесто да издвојувам време за нив . Топ сте вака. Кис4е.
Ајдеее Барса 6-1 тепаа и сега се на прво место , Меси нов рекорд а Пеналдо без пеналот ништо не прави. Реал сега само уште ЛШ им остана
лол..да беше разлика у бодови 10..тогаш да кажавме дека само ЛШ остана..ама 1 поен..секогаш може да биде надополнет...а шансата е многу наскоро..на 22 март...
Bикенд во кој работите полека се враќаат на свое место http://depor.pe/estadisticas/espana/posiciones/25 Como debe ser Хаха, да, среќа... и подобри напаѓачи, и ПОДОБАР и ПОУБАВ ФУДБАЛ, што е најважно. Реал откако почна годинава тресна од сите поконкурентни екипи, од Атлетик губи, дома со Виљареал нерешено, газење од Симеоне 4-0... Ама тоа се е до среќата на Барса... Додека играчите на Реал на грбот на мали клубови се шлепаат до горниот дел на табелата можат да ги изгледаат натпреварите на Барса со погоренабројаните екипи, може и ќе поднаучат нешто, малку од малку... како треба со топка... хахах
Честито скудето, навивачи на Јувентус. И Фиорентина го тепаше Миланче, не дека е нешто чудно, колку да пишам. Тука ќе биде борба за место во ЛШ. 3 Lazio 49 4 Napoli 46 5 Fiorentina 45 6 Sampdoria 45
На Англичаниве и Евертон им испадна од Европа Лигата Сакам Италијанци да освојат, уште Фиорентина и Наполи останаа, штета за Торино. Виолата, мајката, Јувентус го победи во гости за купот, сега со Рома 3-0 исто во гости, хм... Калчото ќе биде интересно да се следи за второто и третото место.
Ништо, Ливерпул заостанува пет бода... тешко да се промени ситуација до крај. Туку Џерард ... what the f... is wrong with you?
Мислам дека најфер ќе беше да завршеше нерешено.На крај Барса имаа повеќе шанси и малку фалеше да ни дадат гол,ама прво полувреме ние дефинитивно бевме појаки и се случи тоа што се случи зашто ги промашивме сите шанси.
Зошто бе вака прават, секогаш, значи секогаш кога почетокот е беспрекорен, во еден момент од натпреварот се претвораат во ботови и така до крај треба да се молиш да ги служи среќата за да не губат или да не се случи нешто ко вечерва, од готово вересија, ти се плукнам во резултатот. Сами си го бараат, да беше конкурентна некоја друга екипа како лани ич око не ми трепнуваше, ама овој пат гнасите Реал се во прашање и титулава не смее да се испушти... Мене не ме интересира што - како, ако треба нека ги молат Валенсија и Атлетико да им ги пуштат утакмиците... само симнување од прво место не доаѓа предвид...
Аи, што гледам ќе имало во недела, Дерби дела Мадонина... Хах, дерби... Нова желба ми е на таа средина од табелата барем Интер да заврши пред Милан. Чисто онака.