Од кога Мурињо замина од Челзи, јас глава на труп можам да ставам дека намерно ќе играат со сите сили Челзи-евци ..за да му покажат дека намерно не се труделе претходно. Ова беше само прва добитна утакмица. Наредната слободно пишете ја за победа на Челзи.
Челзи турка засега, една победа, еднo нерешенo... свакога дана у сваком погледу све више напредујем Имаше Гус Хидинк изјава деновиве, главна цел била освојување една од топ 4 позициите во ПЛ. Свет је леп када сањамо
Реал го бркале Бенитез. Па со кој памет го донесоа прво и прво, и на обичен фудбалски гледач му беше јасно дека нема да биде ништо од таа работа, управата на Реал испадна најнеписмена. Циркус од клуб беа цела мината година. И не е тоа се до тренерите...
Ми се допадна двомечот меѓу Ливерпул и Манчестер Јунајтед во Европа Лигата... Фудбалска класика и историски успех за Ливерпул против ривалот кој ќе се памети што ми е мило... .... Еве ги двојките во Европа Лигата Брага - Шахтјор Виљареал - Спарта Прага Атлетик Билбао - Севиља Борусија Дортмунд - Ливерпул Нема италијанска екипа...
Па од кабелските овде само на MaxTV ја има Арена а на сателитските сигурно ја даваат на некоја странска.
Спремни сте?? Нашиве не заслужуваат поддршка, па би била рамнодушна и 5-0 Италија да не победат....сеедно....да не има феминки во живо да гледаат? p.s. нашиве не заслужуваат ни химната да им ја пуштат.....дрва што заслужуваат.... знам дека губиме па затоа решив да не се нервирам
Милан не е Јувентус па да зима утакмици со помош на судии и врапчињата надвор знаат дека доста судии судат во корист на Јувентус<<< да не потсетувам сега зашто игравте во 2-ра лига срамота би било(Јувентус)
Може некој да ми каже распоред т.е. кои денови и во колку саат ќе се играат следниве утакмици од лига шампиони?