@referentka Ке гледаме вечер младите до 21 Македонија -Шпанија можеби и нешто си се обложила во некоја кладилница а?Да кажеш некое добитно ливче,ми требаат пари во моментов
Знам 5-0 за Шпанија но сепак млади се,и некако поубава играа имаат од постарите затоа и ми се допаѓаат,не треба да се разочаруваме,сепак има надеж во нив,го гледав натпреварот и дадоа колку што можеа сепак се работи за Шпанија нели.
Започна 119-та сезона на најдобрата, највозбудливата, најинтересната лига во сончевиот систем а тоа е англиската Премиер Лига Арсенал-Лестер 4-3 во спектакуларна игра, два пресврти, седум гола, шанси, драми...WOW Секоја чест Уживање. П.С. Актуелниот шампион Челзи на полувреме губи 0-3 од аутсајдерот Барнли Тоа е таа одбрана на титулата.
Се плашам дека Барса-Реал лигата на двајца, стана поинтересна и повозбудлива од сите енглески екипи на куп
А чекај ти да не си за Реал? Или Барса? Не би знаел инаку, јас сум ограничен на фудбалот северно од Ла Манш, тешки се за перцепција останатите. Не дека немам гледано ниедна утакмица од други лиги ама не е тоа тоа, ја нема таа енергија. England, the home of football.
Мене па Англичаните ми се тешки и досадни за пратење. Навивам за една италијанска екипа од дното на очајот и пеколот. Шпанскиот фудбал ми е најубав за око.
Не смее тоа така, све може да се каже за ПЛ ама дека е досадна не може, каква досада може да има во утакмица со 7 голови, шанси, пресврти, жестоко темпо, драми Ух, према ова што го велиш или си за Милан или за Интер, ако не се лажам тие се паднатите гиганти таму, Јувентус колку што знам е вечен шампион. Ако си за Милан барем ќе можеш да ги следиш во живо со Шкендија ќе играле во Скопје
Добро, ама слаби ми се во техника, општо земено. Ете сега мислам знаеш за кој сум Не поради гиганство, кога почнав да ги следам навивачки, исто така беа долги години без освоена лига, па, навикната сум. Сум била и на стадионот во Милано
Еј абе да ве прашам...барав асолен линк да симнам Mobdro за да мом да гледам ЛШ на арена спорт,ама само некои линкови некои апликации ми бара да симнувам свашта(ако знаете како да го симнам Mobdro без да се глупира чуда да ми бара убаво ќе биди)...дали знаете некој линк за вечер да гледам ЛШ Барса-Јуве? Ви благодарам однапред
Аууу, Вардар најдобро да си испаднел во квалификации а не вака да се резили и да служи за поправање гол разлика, некаков Зенит од Русија на сред Скопје им зачукал петарда, ги масакрирале, генг-бенг, бришеле под со нив, ги понижувале а на сето тоа стадионот полупразен при најважната досегашна утакмица на ненормално големиот Вардар во скромната му историја, дно 1200 денари карта, она кога контактот со реалноста е одамна загубен, пред тоа беше 3000 за некоја утакмица
Тоа значи дека е солидна екипа. И покрај тоа што им доаѓала второрангираната екипа на листата за Лига Европа, не успеале ни пола стадион да го наполнат, какви ботови Арсенал има полни стадиони и со третолигаши во купови и во ЛЕ и секаде...