Сеуште не е официјално, но натаму оди. Има информации дека ПСЖ ја резервирале Ајфеловата кула на 10 август за посебен настан, а така направија кога го претставија Нејмар во 2017 година. https://mobile.twitter.com/IntChampionsCup/status/1423676687590514689
И јас сум за Арсенал, секоја година имаат фини дресови, штета што на терен ги имаме Џака, Ел Нени, Зуландер, Вилок и остали дрва неделкани. Оваа сезона што очекуваш? Јас мислам дека накај Ноември Артета ќе биде отпуштен а клубот ќе тавори околу средина на табела
Меси, Нејмар, Мбапе, Рамос, Донарума... Каков тим би имал ПСЖ за освојување Лига Шампиони, ако сега не искористат, ќе испаднит Арапите за џабе ги фрлаа милионите евра последниве години.
Верувај ми не знам веќе што да очекувам, клубот е катастрофа. Кога го имаа Озил во тим, они на клупа го држат, а клубот при распад система. Ова не е Арсенал кој го познавам. За играчиве no comment, си трчкаат како брканица да играат а не фудбал. Вајт го платија 50 милиони да видиме он дали нешто ќе подобри. Не сме сиромашен клуб да не можеме да си приуштиме некој подобар играч, ама не сакаат да доаѓаат искрено играчите, но да им покачат малку цени и може малку ќе им ги замачкаат очите. За Артета ме знам, можеби, овие прават како ќе им текне на момент. А, за пласман на табела, пак ќе се врткаме на средината, 9-10 место.
Ова со Меси и така не беше за верување дека се согласил да остане за 50% пониска плата или како веќе кажаа, од порано им е договорено, само сочекале момент да соопштат. Мене повеќе ми е мака за ланскиот трансфер на Суарез Не знам која ќе е следна глупоштина, не би сакала да ги има веќе.
Звезди у тимот од типот на Меси или Нејмар не значи дека титулата е гарантирана. Никој не е непобедлив. Да, нападот и средниот ред ќе им биде далеку подобар но не мора тоа ништо да значи. Дојдов тука зошто имам скршено срце откако еден од моите омилени играчи Џек Грилиш отиде во Манчестер Сити. Сега треба сиот хејт на него да го истурам.
I'm in pain. Од сите можни клубови, немораше во овој, ама.. Ми беше мило што освоивме трофеј годинава, наредно Скудето за 10 години.
Mi e gajle kaj pojde Cenive denesni za fudbalerive se pregolemi, a Grealish sekako ne vredi ni pola ama toa e, precenet
Тоа ти се биполарни луѓе и такви што од вчера гледаат фудбал. Се гледа дека некои немаат појма. Истиов играч и лани искажа желба да се пресели у Јунајтед. Сити не е голем клуб, нема ни историја ни пола од она што го имаат заедно Арсенал, Јунајтед и Ливерпул. Екипи со 9655 титули. Да не беа Арапите курац шо ќе беа прваци. Расфрлање пари секаде. Ама ај тешете се.
Ништо значи од Лаутаро. Не го пуштате кај нас. Не дека не се знаеше претходно дека нема да го купиме, ама и таа надеж пропадна. Сега Тами Абрахам ќе ни го увалат Челзи.