Па како нема да заминат?кога играат во речиси клуб без амбиции,го ценам Арсен Венгер ама типот има некоја чудна замисла и игра постојано со младинци а можеме да замислиме какви копита играат во ПЛ и нема да издржат.Секогаш играат до Март и на крај пагаат.И Јунајтед исто така шитна некоклку играчи,највеке ми е мака за Ошеј што иако беше киксер сепак играше на секоја позиција.Му остана неиспробана и напагачко место. Тоа е тоа,денес започнува лигата,очекувам одбрана на титулата иако оваа сезона ке биде исцрпувачка а во Примера типувам на Реал Мадрид.Врем,е е да се прекине доминацијата на Фарселона.
На Ливерпул им одговара да се однапред „отпишани“, нема да осеќаат притисок и едноставно ќе можат 100% да се посветат на својата игра. Можат да изненадат, далеку од тоа дека имаат слаб тим, а тука е и менаџер кој „дише“ за тимот.
Ах маче маче,секоја сезона се борат и на крај во ЛЕ играат Јас уште сега ги отпишувам ама се надевам дека ке ме демантираат.Без Ливерпул во 4ката не е тоа тоа.
Венгер: Ви го даваме Насри, но го сакаме Тевез Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер со сигурност е под огромен притисок во последните неколку денови. повеќе никој не се сомнева дека капитенот на топџиите, Францеск Фабрегас ќе се врати во Барселона. Самир Насри пак сака да отиде во Манчестер Сити каде што му предлагаат неделна плата од 180 000 фунти. Исправен пред два порази Венгер со сигурност бара начин како да направи барем еден трансфер удар, со кој ќе покаже дека клубот не се откажува од високите амбиции. Според Сан, идеата на французинот е следната: да го пушти Насри во Манчестер Сити но во замена да го побара голгетерот на граѓаните Карлос Тевез. При ваква размена Арсенал ќе треба да доплати сериозна сума за аргентинскиот ас, кој е речиси 2 пати поскап од Насри. Не се знае дали самиот Тевез би се согласил на трансфер во Арсенал, но Манчини одбележа дека ниту еден клуб не е спремен да го купи аргентинецот. Тој неколку пати изјави дека сака да биде поблиску до семејството во Аргентина па засега е јасно дека само недостигот на квалитетна понуда го тера да остане во Сити. На Ајсландс тој ризикува да го загуби местото во првиот тим на сметка на Един Џеко и на Серхио Агуеро, а ова може сериозно да го натера на размислување да го облечи дресот на лондончани и од таму да очекува понуда од некој јужноамерикански клуб. Да не е по некоја случајност Најтвокер за Ливерпул Јипамен оти бе Челзи реми ? За инат ќе тепаме и то убедливо 3-0
Сум, но нема врска тоа, ќе го имав истиот став независно дали навивам за нив или не. Ама сепак, Интер пред се'! Исто како што одлучно тврдам дека Ман. Сити годинава ќе замеша прсти на многу места!
Јас во Англиско немам омилен тим, ама имам НЕомилен - Ливерпул. Причината веројатно ја знаете, уште не ми е преболено финалето од 3-0 па на 3-3 и победа на Лузерпулцине И вака кога гледам навистина дека се ЛУЗЕРПУЛ многу ми се прави ќеф. А инаку и двата најуспешни тима Манчестер и Челзи се добри, интересно ќе биде годинава. Ми е мака што Челзи Шева ни го зеде, џабе сите пари, не може играч како Шева да се снајде во Англиско. Грешат тимовите што купуваат играчи првенци од Италијанско, кога Италијанскиот е тоооооооолку поразличен од Англискиот. Бај Д Веј за тие што навивате за Милан, што мислите кој е Х?
Stoke C. 0 - 0 Chelsea Мислам нашата фудбалска врска неможе да продолжи ако ти продолжиш да не му вреруваш на Јипман Anyway Челзи покажуваат силна конкуренција во битка за титулата
Педерска работа ! Па заслужживме победа бе Што беше ова ? Боречки вештини ? ц.ц.ц не е фер упм нека иде оној дебил од судија Марк со 3 недосудени пенали со тоа влечење ? Не не не признавам реми . Барем Торес прорабои заслужи гол Чех Све у свеми се нанервирав и то како Ај да видиме Гејчестер што ќе стори од големата 4 три тима нерешено . Јипман па стварно признај не беше фер !
Aaaaa не така,само што почна сезоната,а кога ке помислиш дека има уште многу многу да се игра ама на крај се знае шампионот. ЈУНАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕД,Јанг прави партали. Ајде утре Шити да изгуби или да ремизира
оооо чекајте стојте сите у ред ! како тоа Ливерпул штттт ! не е ова минатата сезона ! чекајте па ќе правиме муабет,сезоната само што започна ! така да Walk on, walk on, with hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone Ливерпул до крај !
Реал Мадрид и ГООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ Едит: 1-2 за Барса и крај на прво полувреме Ајде сега во второ мора да ги тепаме
Ајде бе не можам веќе да ги поднесам вие Каталонците.А ги чепне некој одма паѓаат како лисја на земјата а ако фаулираат тие никому ништо.Реал играеше далеку подобро и заслужуваа да победат затоа што имаа повеќе шанси но што е тука е.На Камп Ноу има да ги средиме Фарселонците Хала Мадрид!!!