Цел живот навивам за Меси, дури и 'ривалитетот' меѓу овие двајца не ме спречи и двајцата да ги почитувам подеднакво, но сметам дека ова е сосема непрофесионално од една фудбалска легенда и познат играч. ПС. Втората слика два пати се постирала, грешка.
Доста им се 3 за да ги пласираме во Лига Европа.. Распад система во Барса..жал мие. Но тоа се виде од кога замина Гвардиола, немаат победнички менталитет и плус тој вадеше играчи од "Ла Масија".. А сега Ла Масија исто како да не постои.. Ајакс е пример за школа, она што го имаше Барса некогаш.
Остави тоа пред медиумите што се збори, 90% е завршена работа не за џабе се сликаше во Барселона пред една недела.
Не знам колку ќе успее во Барселона. Вака во Ваљекано си добива супер минутажа и е прв голман, се мислам дека во Барса ќе биде во сенка на Тер Штеген. Супер брани, и вистински успех е некој наш да стигне до толку голем клуб, но треба и да го пуштаат во игра, да не биде само клупата да ја грее. Верувам во Чави, во неговото знаење, но меѓу толкави светски величини можеби и тешко да се докаже. Секако, доколку веста е точна, бидејќи никаде не прочитав официјално за трансферов.
Ќе брани исто колку што бранеше Борко кај ракометарите, дури и помалку. Гајле му е нему дали ќе брани или не, мислам дека и за мала плата има потпишано, важно утре ќе се фали дека играл за Барса. А колку тие се во долгови до гуша покажува тоа што него го одбрале.
Нели се шушкаше нешто дека планира Тер Штеген да си оди? Барса сакала да го продаде поради високата плата и лошата форма? Ако е земен Столе за број 2 е лошо. Ако нема да има дефиниран статус и му се даде можност да се бори за број 1, зошто да не? Нешто слично како Ремсдејл во Арсенал. Кога дојде, сите викаа дека е планиран за втор голман, ама за брзо успеа да се наметне и да го добие првотимскиот статус.
@Stephen Amell во 121ва минута шо му напрајвте на Јуве леле.. кошмари ќе имаат Не сте фер, на пенали ќе беше поинтересно
Им враќаме за сите години. Е ОВА БОЛЕШЕ! И МИЛО МИ Е!!!!! Поинтересно од ова неможеше да заврши. Еј.. Во последна секунда гол. Ја виде реакцијата на Бонучи? Иако ми требаше неколку секунди, за да сфатам дека стварно сме шампиони. Дури и кога почнаа да ми честитат, не ми беше верно. И плачев, ама од среќа. Голем е овој Интер!
Фала, и вие од Арсенал да видете некое трофејче годинава. А ова за Алексис.. Сакаш да кажеш дека вие во Арсенал го истрениравте? Колку поплаки имаше од јувенташите.. Само со пенали сме знаеле да победуваме. Oh dear.. Им вративме за пеналот во Серија А, во 89та минута. Карма.
Честитки Интересно е за вас во последна секунда ама прашајте како им е на овие од Торино бјанконериве Мислам дека Интер ќе го освои Скудето и оваа година, се уште е рано ама Симеоне одлично го склопи Интер.