Ја секад сум била за Аргентина, јас од кога знам за себе сум фан на Бока. Сеа што не им иде годинава тоа е друг муабет, ама јас си навивам до крај.
Мнгоу нормално дека имам, како и зошто би немала?! Меси е Аргентинец, по патриотска линија, Англија ваљда контра шпански Реал, Јуве ради Милан и Лацио. Јас сум хардкор фан на Лацио у Таљанска лига и ради гранде Пандев. Значи пак тука у прашање е патриотизам.
Туку еве евролига начекав на спорт клуб, сакате да коментираме? Еве одма проверувам дали има тема ако не, време е за мојот омилен процес.
Повели, да не се мачиш: УЕФА ЛЕ - Лига Европа & ЛК - Конференциска Лига & УЕФА Супер Куп | Фемина Форум
Абе ќе гледавме кошарка ако беше евролига ама ова е некоја бош шпанска, вчера имало евролига. Ако сакаш можеме аба лига видов денеска има ама можно е да е завршена.
Не знам каде да прашам, па ајде овде. Сакам да купам тикети за фудбалски натпревар од една страна каде што цените се драстично пониски од другите, па ако има некој што купувал карти преку страната viagogo, ако може да ми одговори дали е легална. Благодарам однапред
Konečno klubskiot fudbal se vraka, vecer ima neso kao Psg Toulouse i Bayern munich Augsburg, @DS10 kakva e situacijata kaj vas Vlahovič ke igra li? Kakva e prognozata za so Milan?
Демек добар бил, ништо не му било. Не знам дали ќе игра ама би требало. За прогноза ќе поќутам, да не малерисувам ама се надеваме на победа.
Sea gledam duri Bayern 3 0 završila, jas ja gledav do 92 minuta 1 0 beše ccc. Ima deneska interesni, prvo Arsenal da pobede pa posle ke videme dalje
Gledam Arsenal ali slabo prvo poluvreme.. Mislam deka ke izgubat... Nema deneska neso posebno včera izigraa poveketo, posle uste od 17 tottenham chelsea i vecer napoli lazio