eheee castenjeto odamna pomina...duri go zaboravivme, bidejki imase i drugi castenja posle toa ama zatoa mu vetiv ako ideme vo finale, ke dobie jako iznenaduvanje
хахаххахахах , а го смисли ли изненадувањето .. Еј туку фри имам едно прашање ?! Челзи vs. Манчестер Јунајтед ?
Se razbira Chelsea Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name :up:
normalno deka za celzi, macester ne gi podnesuvam... a za iznenaduvanjeto, pa nema potreba za smisluvanje, toa samo po sebe si doaga... Ajde vecer, ke se relaksirame, Inter-CSK, duri mozam i da tipuvam ama ajde ke ostavam, da ne bide premnogu ambiciozno vecer ima interesen fudbal...
Manchester United are the best. Душа давам за овој тим. Вчера просто ми се плачеше кога изгубивме од Баерн, ама за среќа има реванши. Инаку за во финале Manchester vs Inter
Да Manchester Utd, навивам за нив веќе 3 години и во срце ми се влезени. Го обожавам овој тим. А Arsenal i Chelsea ги мразам многу. Liverpool може да пројде немам ништо против нив, ама овие два не можам да ги смислам. Еве ќе почекаме до сабота па ќе видиме кој е подобар . Позз
Inter-CSMoskva 1:0 Arsenal - Barcelona 2:2 Epa drustv uste ednas ke slavam... mi trgna so slavenjevo Kako i da e, navivaci na Barcelona se gledame vo polufinale... Arsenal moze samo cudo da go spasi vo revansot vo Barselona... pa ke vidime, no sepak ne veruvam...
Честито нaвивачи на Челзи. Уживајте во "победата". Се виде уште еднаш на кој начин Челзи победува. За судијата 10 години затвор.
Тепавме нели ?! Не се криви ни судијата ни Анчелоти ни никој , самите Манчестер се криви шо незнаат да играт , а вие фановите на Манчестер не признавате пораз , но го изедовте со две раце ...
„Сините“ благодарение на судиите подобри од „црвените ѓаволи“ „Сините“ од Лондон, успеаа да слават на „Олд Трафорд“ и да се искачат на првата позиција во Премиерлигата. Избраниците на Карло Анчелоти со резултат 2:1 успеаа да слават на „Олд Трафорд“ над актуелниот шампион Манчестер Јунајтед, но црна точка на овој натпревар се судиските грешки кој значително го ошттетија тимот на Манчестер Јунајтед. Еве што вели и печатот.
Сеа не сме ние криви пошо и вие не знаете да играте правилно .. Сините се секако подобри од црвените " ѓаволи "
За фудбал баш и не сум заинтересирана, но кога гледам тоа е поради татко ми. Тој навива за Челзи, па ете по некоја случајност и јас . Не знам за другите тимови, бидејќи не следам многу често фудбал, но секогаш кога ќе ме прашаат дали имам некој фаворит од тимовите секогаш велам Челзи.
Chelsea the best imase neispravni odluki na sudija i na dvete strani..a i nemojte sega sudijata pomognal na chelseakoga onoj nikakov gol sto go dadovte bese odigran so raka. taka da PRVI SME NA TABELAAAA :up:
hahahaha gledam mnogu se raduvate... ama nekako na celzi ne im trgna vo ligata na sampionite... pa ke se tesite vie i samo so domasna titula, dovolno vi e neli? :?