Јас па мислев од 20:30, па трчам од надвор побргу дома . Супер што е од 23:00, таман ќе си легнат моиве и ќе зафатам тв
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html Ти ја давам само ако планираш да навиваш за Барса
Колку ми е мака што не го гледав натпреварот од оправдени причини но битно е дека славам за резултатот БАРСААААА Инаку како гледате на интернет кога сецка ?
Мизерија Добро ќе научат некад ова животињиве бе како се прима пораз ? ! Ау но комент ко од улица да се собрани еее мајката губат и на терен прават фаул што вика типон од Спортклуб ова е фаул за во Затвор (тој од Марсело над Фабрегас ) Алоо бе . Коментар за утакмица , ништо посебно од Ел класико ,можеа подобро .Меси егзекутор Барса и со таква тиња игра за клуб од нивни калибар ги тепаа бе . Кога требаше гол ко на лагер да имаа . Многу поголеми и во пораз и во победа и во класа . Како неутрална во утакмицива ич не ги бендисав Реал . А за господинот Мурињо own: така не , така не се станува шампион . Една 0 за потегот негов И ајт славите Фанови на Барса јас и предвреме ви честитав ај уште еднаш . Со среќа гоелемината уште еднаш излезе на виделина .
Браво Барса А за титулите BlackSwan-па не можат бе бејби вечно да живеат на стара слава Спојлер Видовте ли кои се пе..ри на крај?
Од фудбалов во Шпанија ми се повраќа, жими дресон од Милан. Овие ако се фудбалери, јас мАнАкенка сум. Да ви се плукнам во идиотите да ви се плукнам, Шпанско не пуштам повеќе! Фудбал е, не арена, ебаве ретардираните.
Туку Венди од цела клупа на Барса што скокаа ко мајмуни, тебе во око ти падна Мурињо? И како бе тоа Реал животињи, а ови фарселонците што скокаа ко напалени мајмуни не се животињи? Марсело направи фаул, си доби картон, што к*р бара бре цела клупа на Фарса да скока, па и оној Пинто не можат да го тргнат бре човече ? Како и да е, натпреварот ми се допадна се до овој инцидент. Реал добар, одбраната киксна овој пат, али све у свему задоволна сум од играта. Само нека продолжат со оваа игра и така бре нека трчаат нека се борат за секоја топка, нека ги испотат малку га**вите Инаку посебно сум задоволна од Коентрао како изигра на овој натпревар
E поднаучиле малце овие од Реал да игаат ама им фали уште мнооогу копачки да искинат за да ја победат Барса. Ама затоа пак знаат да плачат, утре ке читаме во весник, судијата е крив, Меси глуми, Виља магии им направил, а бе ајде нека не плачат сепак се и они добри момци нека не се лутат шо има и подобри.