Нема да стигнат далеку Сити,ке видиш. А попрво Ливерпул ке испадне отколку Арсенал Спојлер my opinion Нејсе,што се случува со играчиве овој трансфер период? Форлан си заминува од Атлетико Мадрид,а сега слушам и Адебајор во Тотенхем,(Ова за Аде ми држи вода зошто воопшто не се снајде во Реал Мадрид) Едно чудо игрчи ги оставија своите клубови на цедило.
Да,некои клубови ги продаваат најдобрите а на крај тонат ли тонат па после Цацко им е крив.Ама барем фајда да имаше тоа продавање.Еве ке го земам за пример Манчестер Јунајтед.Го продадоа Роналдо,ко демек заради долговите.Од тој долг ни пола не е платено,а парите од продажбата на Кристиано се во џебовите на синовите на Глејзери за колички-молички, куки и свашта,не значи дека пропаднал Јунајтед ама од тие пари барем можевме да купиме играч од тип на Снајдер.Или да се искористеа за нешто друго.Додека еден си го полни џебот друг страда заради тоа.
Штрајкот откажан! Ќе има фудбал во Шпанија овој викенд http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx ... ck=default
Па нели сме Црвени Џаволи И конечно Реал Мадрид Ајде Кикица мој,започнувај со голготата Црвен дрес му боље стоеше
Барса - Милан !!!!!!!!!!!! ете ја групата каде најмногу гледачи ке има Бате и пизен или како се викаше само ке ја гледаат топката и толку
Ајде да слушнам сеа верни навивачи кој ке поминат групи сега да кажете , после да не биде ова она вака така еве го моето предвидување ги ставив по ред групите од A-H Bayern Man City Lille Inter Man UTD Benfica Real Madrid Lyon Chelsea Leverkusen Dortmund Arsenal Porto Shakhtar Barselona Milan
Навивач сум на Милан, но после нив сум за Барселона. И ај сеа ... Како и да е сакам еден од нив да победи
Џабе им е,кога пак ке налетат на некој клуб кој ке им даде 5 голови И баш ме интересира,што направи толку многу Меси за да биде најдобар европски фудбалер?Роналдо му бегаше за еден гол.Ама изгледа го избрале заради титулите.Ах бе Чави со кого си имаш работа Бар тебе да те прогласеа немаше да ми е криво Jipman ке поминат од група А: Баерн и Шити Група Б Интер и Лил Трупа Ц Манчестер Јунајтед и Бенфика Д Реал и Лион Е Челзи и Валенсија Ф Арсенал и Марсеј иако мислам дека овде сите имаат шанси. Г - Го имам истото мислење како и за претходната група Х-Барселона и Милан Ги жалам Реал,секоја година им се добива Лион
Биче жустро.... со душа го чекам 13 Септември...јас сум голем фан на МИЛАН....и искрена да сум треба малку да се засилиме за Барселона.... ајмоооо... а неостварен сон ми е да ги гледам Милан.... па после ако се паднат со некој од Германциве можи и ќе имам шанса да ги гледам и во живо..... како и да е FORZA MILAN.......
Нека даде 5, ние 6 ќе му клајме. Повеќе би рекол дека ги жалам Лион, реал со Мурињо е друг тим. =) А за твојата и прогнозата на Јипман, типувам во БАРЕМ 2 групи да пројде едно изненадување.